18

демократ

преди 2 години

На българския народ трябва обединител какъвто е проф.Герджиков и полковник Невяна Митева а не комунистически разединители като сегашния президентРумен Радев и вице президента Йотова.

17

Анонимен

преди 2 години

Не виждам кой ще гласува за него, освен ДБ.

16

ГЕРБ

преди 2 години

По голям бандит с якичка от тоя няма .Тоя от сега е за затвора .Който не вярва да провери колко и какви престъпници е помилвал.

15

САМО ДА ПИТАМ

преди 2 години

РЕДНО ЛИ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ВЪРХОВНИЯТ КАСАЦИОНЕН СЪД ДА АТАКУВА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И КЪДЕ ПО СВЕТА СЕ СЛУЧВА ТОВА- ..."ПРЕТОРИАНСКАТА ГВАРДИЯ НА ГЕШЕВ НАХЛУ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО", АТАКУВА И ЦАЦАРОВ- ТОВА ЗА КАКВО ГОВОРИ- ЗА ДОБРЕ ИЗТЪРГУВАН ПОСТ ИЛИ КАКВО, АЗ ТАМ ВИЖДАМ КОРУПЦИЯТА В БГ ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА- НЯМА ЛИ КОЙ ДА РАЗСЛЕДВА ГОСПОДИНА С ДИКТАТОРСКИ И ФАШИСТКИ НАКЛОННОСТИ?

14

Анонимeн

преди 2 години

Никой не го плюе Панов, той сам се излага. Мандата свършва, не успяха да го уредят за конституционен съдия и/или прокурор, трябва да му намерят място. Все пак той е от основателите на ДА, и Правосъдие за всеки, основните организатори на протестите срещу Прокурора.

13

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за този, който обещае, че няма да има насилствена ваксинация.

12

Калеко Алеко

преди 2 години

До ... До Калеко Алеко ... като стана въпрос за тролчета, винаги когато влезна в Днес.Бг виждам едни същи дежурни активисти залостени на амбразурата като Матросовци, чиито болни теми са тези за Матушката им рассиия, и нейните петоколонници в българското общество, към които принадлежат както една Бузлуджанска партия, така и нейните туморни образувания и разсейки в обществото, в т.ч. и сегашният състав на преЦедентската институция, която разби българската държавност и е напът да заличи страната ни

11

Анонимен

преди 2 години

Избран за председател на ВКС от лобито на ДПС и Царацаров, след като кандидатурата му е подадена от средите на ГЕРБ.

10

Анонимен

преди 2 години

Целият ВСС на под шлифера на Боко...Ама виждате ли Лозан Панов бил контактувал с политически сили.Ти да видиш ....!

9

Анонимен

преди 2 години

Панов си е типичният лузър дето ще омрънка орталъка колко другите са му веновни, но пък с Христо си пасват в мерака да губят и все героично да се борят за... грантове за да може още да се борят и още и още. Спонсорите може да ги направиш луди един два пъти, но повече надали... Кирето е къде по- нормален!

8

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен ... Че откога правосъдната система стана толкова деформирана, откакто Гешев повдигна обвинения на Черепа и започна ревизиия на приватизационния процес и акционерите от РеМеДето на "Позитано 20"...или откакто на фона на руските шпионски афери откри в чекмиджетата на стратегическите съветници на преЦедента, да се валят секретни държавни документи, които не би трябвало да бъдат там, а в отговор на това се появиха и едни фотошопове и фейсбук кулажи на кюлчета и други фейкове и жълтенийки

7

Анонимен

преди 2 години

Те всички са известни, клоуна Панов не прави изключение......хахахахаха :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Тия от ДБ са си креатура на БСП ДС и от 10+ години работата им е да плюят по ГЕРБ и да събират лапнишарани дето се мислят за специални че да дърпат от вота за ГЕРБ.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе,ДБ,защо разводнявате пейзажа?Услуга на ГЕРБ ли прсвите?

4

Анонимен

преди 2 години

До Калеко Алеконашата съдебна система е толкова деоформирана, че всяка промяна в нея ще да е за добро

3

Калеко Алеко

преди 2 години

Лично на мен Панов ми прилича на молец изваден от нафталина, а ако някакви другаре и товарищи от ДБ и други гравитиращи около тях формирования с неясна ориентация и олагирхачни зависимости, се канят да реформират правосъдната система, това едва ли ще стане като противопоставят отделни нейни структури и отдели едни на други, по този начин само ще заменят тези които не харесват с удобни за тях магистрати и ще задълбочат още повече проблемите и дисхармонията в нашето правосъдие ... !!!

2

Анонимен

преди 2 години

Кога ще разтуряме червената ,ДС- арска съдебна система 593?

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя малко като Светльо Витков, да събере вота на бутиковите тротинеткаджии в полза на фигуранта.