129

Анонимен

преди 2 години

Защото в неделя фалшивите тестове не работят

128

Анонимен

преди 2 години

В Израел има протести за бустерите - ще са им невалидни сертификатите ако не си бият бустер. По света вече протестират срещу третата доза, а "***" още за първата се бори :D

127

От Берлин

преди 2 години

До Жоро Вече доста застрахователни фирми, започнаха да умуват, как да оценяват рисковете на,, ваксинираните"... Политиците, не желаят това да се дискутира в момента... Но, се работи по въпроса!

126

Жоро

преди 2 години

Как пък не се сетиха тия с застраховките да пуснат Корона Протект застраховка. Ако умреш 100 бона. Да видите тогава колко щяха да пишат, че са починали от корона.

125

БРЦК

преди 2 години

От петък до неделя включително СМЪРТТА Е В ПОЧИВКА БРОЙКИ СЕ ИЗПИСВАТ ОТ СТРАСТ КЪМ СПОРТА. КОЛКО ГЛУПОСТ ИМА ПО ТОЯ СВЯТ БОЖЕ

124

Бате Сечко

преди 2 години

До Реалист Некадърност и корупция убиват хората, а не ВиросО!!! Престанете да обръщате фактологията....

123

До Факт

преди 2 години

Тези българи които да се вакснали в чужбина мигар идват да се тестват и лекуват в Бг? Какво общо имат те с нашата статистика?

122

до 138

преди 2 години

Анджък де.Как наричате интервенцията в лечебните заведения освен лечение.Неадекватно е защото третират хоспитализираните с медикаменти, които повече вредят, отколкото помагат От кортикостероидите с които ги тъпчат, скача и кръвното налягане и кръвната захар. Затова и мнозинството от починалите са със съпътстващ диабет или сърдечни проблеми. Но трябва и да си мисли, не само да се подскача първосигнално на всяка боза изокана по медиите.

121

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни имаме 13133 нови случаи и 549 починали по официални данни. Реално починалите са 2-3 пъти повече.

120

Анонимен

преди 2 години

Засега няма лечение за Ковид-19. Какво неадекватно лечение сънувате?!

119

Факт

преди 2 години

До 132 ТАНЮГ. ++++ В Сърбия са само 42% напълно ваксинирани, доста малко. В България са официално към 20%, но реално са доста повече заради живеещите в чужбина 2-3 милиона български граждани.

118

до вятъра

преди 2 години

Умират от неадекватно лечение, не от настинката

117

До 122

преди 2 години

Ай ти да видиш - не само излъчваме с мак адреси, но и IP6 адреси са ни раздали - приемаме и предаваме директно от Марс ;-)

116

Вятъра духа яко

преди 2 години

Ето справка с над 100 човека на ден си отиват в сравнение с миналата година на ден.https://nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/умирания-в-българия-по-седмици

115

Ваксиниран с 3 игли

преди 2 години

Къде е Витанов? Адски много ми липсва.

114

ТАНЮГ

преди 2 години

Дневна сводка от най-ваксинираната държава на Балканите-Сърбия. Болниците са препълнени с пациенти с коронавирус, обяви сръбската държавна РТС. На болнично лечение са 6.410 пациенти. Към вчерашна дата на интензивно лечение са 253 лица. Вчера бяха потвърдени 6.412 нови случаи от направени 19.752 теста, а починаха 51 души. Има ли разлика между най-ваксинираната и най-неваксинираната държава на Балканите? Май да, само че в ущърб на първата! Изводите си ги правете сами!

113

Анонимен

преди 2 години

Разболяват ни бавно, неусетно почти..С ваксините само замитат следи...

112

11

преди 2 години

До Анонимен 115 ---- Ам тъй кат гледам, вече тай ударило.

111

Анонимен

преди 2 години

Тва е най-критичната седмица според маг Витанов, не се знае на къде ше задуа вятъра и колко черни човали ше довлече. Запчвайте да пишете писма на дедо ви Коледа, черен чувал и спринцовка да ви донесе за Коледа.

110

Ха

преди 2 години

Още ли се пишат статии за цирка ? Браво текстописци, за лъжите ви явно постоянно ще има работа?