33

Анонимен

преди 2 години

Центрове за обучение на главорези от чужд етнос.За бъдещи погроми и убийства сред населението,изведнъж отникъде появяващи се военни без отличителни знаци,терор на балканите,търсен от англия винаги.Врагът е Русия,терена са балканите.

32

долу ЕС

преди 2 години

важното е *** да е извън острова, а скапния ес ще приеме албания с тези лагери в пакет!

31

долу ЕС

преди 2 години

както казах 1000 пъти, Меркел направи англетата *** маймуни за Брексит, за да даде урок на другите желаещи какво ги чака, и да забави истината, че и извън ЕС има живот и той е по добре! с всяко из изминало тримесечие в Англия нещата ще се подобряват от към доходи образование и перспективи. Англия изживява това което ние след 1990. наследството на ЕС ще се изчегърка бавно, но ще стане!

30

Анонимен

преди 2 години

Британският Гуантанамо

29

Вътю Т.Панчев

преди 2 години

И ШИПТЪРЕТЕ КЕ УМРАТ ОТ КЕФ ... ТОЙ И СУЛТАНЪТ ЕДНО ВРЕМЕ ПРИБРАЛ 2 МИЛИОНА ЧЕРКЕЗИ И ГИ ПРАТИЛ ПРИ КЮРДИТЕ....

28

Преводач

преди 2 години

Да се разбира- Ционостите увеличават ислямизацията на Балканите, а оттам и на Европа.

27

Алекс

преди 2 години

Да го направят във Великобритания.Албания не е британска колония.

26

Асан

преди 2 години

Дават 10 000 евро на талибан

25

Анонимен

преди 2 години

Албания да не е станала английска провинция?

24

мак

преди 2 години

Поощряват следващите орди да хукнат. Те идват на собствен риск и отговорност, но едни т.па.ци решават да ги улеснят. Защо направо не пращат самолети там, откъдето идват, кеф ти Афганистан, кеф ти друга страна, да взимат хиляди и да ги карат при тези, които без да питат народа си решават да ги приютят. Сега и на Албания ще плащаме за издръжка на центъра.

23

Анонимен

преди 2 години

И защо в Албания, а не по-наблизо- например о-в Гуернси, Уайт или Ман, или пък може за по-сигурно на Шетланд.

22

Леша

преди 2 години

Пак ще въртят далавери и интриги с двата си лоста - мигрантите и ЛГБТ - а през това време английските бройлери ще се самоизяждат от глад. През следващата година, канибализма ще навлиза на мода в западна Европа.

21

Поредната форма на

преди 2 години

неоколониализъм,характерна за наглосаксонската политика.Но британската икономика вече не е това,което е била,а политиката е концентриран израз на икономиката.Кара се по инерция,но с намаляваща скорoст.ВБр става все по-незначителна.Може и от ЮК да отпаднат някои части,напр.Шотландия.Пример-/иконом/-по брит данни през 2019 г.ВБр е произвела 1273 000 леки автомобили:JLR/Tata-Индия/385к;Nissan/Renault-347k;BMW-222k;Toyota-148k;Honda-109k;Vauxhol/PSA/-62k.Вижда се,че контролът върху фирмите е чужд.

20

до 23

преди 2 години

За шофьори викаш да ги вземат? Те имат книжки само за камили. И трябва да спират по средата на пътя да се молят, че да не ги цапне нещо по главите. Ама нищо де, техният Бог е милостив. Те евреите едно време са обикаляли с едно книжле с халюциниращ тип през една пустиня. Та тия са същите. И те имат книжка. Ще си харесат някое място и "опа, ама тука го пише в книжлето, че ми се полага от Бог". Честито на англичаните. Те са новият Израел!

19

Анонимен

преди 2 години

Тоест трябва им да прескочат една граница и са у шенген. А честито. После към Кале и така ще се въртят

18

Живко от Варна

преди 2 години

Моля ви помогнете ми да имам реално и хубаво бъдеще ! Може ли ?

17

Анонимен

преди 2 години

Що ще ги праща, да ги качва на камионите да шофират, че с тия сто хиляди липсващи шофьори как се запълва тая дупка. Ще ми ядат и наливат в колите си дедовия ми скоро

16

Анонимен

преди 2 години

Англичаните за пореден път доказаха колко злобни, глупави и долни хора са. Мислят си, че ще пуснат троянски кон в ЕС с тия бежанци като ги настанят в република с 80% мюсюлмани. Албанците са мюсюлмани, ама само на думи. Една от най-силните мафии с пипала по целия свят. Тия бежанци скоро ще станат англичани, американци, австралийци, ***, наркодилъри и каквото се сетиш с истински паспорти Месце за мафията. Идете в кой да е стриптиз клуб във Виена - албански е. И това е най-безобидното ниво.

15

Анонимен

преди 2 години

Албанците пак намазаха ,така се прави политика ,сега Великобритания ще подкрепя албанците във всичките им начинания.

14

БС

преди 2 години

Това означава, че трябва да направим още една ограда , където е РСМ. Сериозен съм.