66

Аптекар

преди 2 години

Бърже, че свърши аспирино по аптеките, не помитвайте се...

65

Анонимен

преди 2 години

Тея са открили топлата вода.

64

До 121212

преди 2 години

Много е цял упсарин (330мг), ако го пиете профилактично. Профилактично от 80-100мг. Аз си разделям на 4 упсарина и така вече цяла година...Е, ако се разболеете от ковид се прилагат доста по-силни разреждащи...Абе, Господ да ни пази и доколкото от нас зависи и ние да му помагаме....

63

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог// Маските бяха наложени затова, за да скапят имунните системи на хората. И на ковид бизнесмените, да им излязат картите с пандемията.

62

епидемиолог

преди 2 години

И парацетамол помага при ковид и не е толкова вреден за стомаха. По последното най-мащабно проучване в Индия, в районите където е ползван ивермектин и парацетамол в началната фаза, ковид случаите с усложнения, са доведени до нула. Парацетамола може и да не разрежда кръвта както аспирина но пречи на вируса да създава съсираци. Но ивермектина(който е за хора) е най-важното. И движение, чист въздух без маски.

61

сокол

преди 2 години

И червено вино помага,една-две чаши вечер или на обяд.Горе главата,а пък каквото дойде..

60

Анонимен

преди 2 години

Нв вярвайте на глупостите за аспирина. На мен лично аспиринът ми съсипа стомаха и хранопровода. Помага до някъде ,но много повече вреди, особено ако се ползва често. Не вярвам да помага срещу Ковид. По скоро лекарство срещу холестерол по би помогнало.

59

Анонимен

преди 2 години

Надявай се, че със или без аспирин ще ти се размине. Този вирус не е като никой друг. Коварно те събаря, потиска ти имунитета, тромби прави в бял дроб, бъбреци, черва, мозък, сърце, навсякъде. Боледуваш дълго, възстановяваш се с месеци и за капак-повтаря.

58

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

За щастие, при повечето от нас не е нужен дори и аспирин. Проблем имат само хора с хронични заболявания или със скрити заболявания, за които още не знаят. Така че - каквото ви е писано. Никой не е избягал от съдбата си. Не се притеснявайте! И да се притеснявате, полза няма. Най-много да навреди.

57

Анонимен

преди 2 години

За съжаление при повсеместното засягане на съдовете от ковид инфекцията само аспирин не спасява. Но за вкъщи, като за начало е подходящо. В болница се дават високи дози антикоагуланти и пак тромбозират пациентите . Следи се д-димер.

56

Анонимен

преди 2 години

При проблеми със стомаха се дава антикоагулант. Не аспирин. Аспиринът е антиагрегант.

55

Анонимен

преди 2 години

За да предпазва от тромбози се дава 50 или 75 мг вечер, след храна.

54

Анонимен

преди 2 години

ВНИМАВАЙТЕ С АСПИРИНА- МОЖЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ТЕЖКИ АЛЕРГИЧНИ РЕАКЦИИ!

53

някой

преди 2 години

А кажете сега пак, че доцент Мангъров е глупав и ни лъже! Нали точно това препоръча и той - за да не се разболеем тежко. За съжаление обаче лично аз имам хроничен гастрит и аспиринът не ми понася. Може би в най-микроскопични дози, но никой нв уточнява по колко трябва да се пие.Освен това съм с диабет, а от високите нива на глюкоза получавам рани. Може ако се намали кръвосъсирването да зарастват по-трудно.

52

Като

преди 2 години

Бивш спортист , не съм го спирал аспирана ....полезен е в доста широк мащаб ... препоръчвам...но никога на гладно !!!

51

Обективно

преди 2 години

Аспиринът помага, но ВЪОБЩЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ ОТ КОВИД.

50

Анонимен

преди 2 години

До 121212 ----- Аспирин е по-добре да се пие вечер

49

Щерю

преди 2 години

Защото накрая ковид ще се окаже бактериална зараза...

48

121212

преди 2 години

Абсолютно вярно е. Всяка сутрин по един УПСАРИН и при миене на зъби ползвайте вода за уста.

47

хг

преди 2 години

Вие го изкарахте тоя Аспирин почти като ваксините бе, не може така, искаме си ваксината, тя е единственото спасение.