16

Истина

преди 2 години

Това е голям измама, че терористичните групи Ислямска държава и Талибаните от сирийската терористична група Ал-Кайда се бият помежду си,всъщност те заедно с палестинските иранските,ливансите, нигерийски и др. терористични групи са част от световна терористична престъпна мрежа финансирана от престъпни като тях корумпирани лидери на нациите с дяволските цели да заколят, ограбят и убият всички други народи и религии, започвайки с Божиите праведни хора-евреи и християни, вече са атакували 400 села

15

Анонимен

преди 2 години

Бай ***, така е, прав си! Друго си е армията на УСА дае 100% от афганци и да мисли само за афганистанците, а да не говорим за ИД - по афганистанци от тях няма! Защо не почнете да мислите преди да пишете? Чукчита, да?

14

Анонимен

преди 2 години

Живко от Варна не е добре. Хептен се е чалнал.

13

бай ганю

преди 2 години

Проблема не е във афганистанците а във талибанските бойци чужденци които съставляват мнозинство сред талибаните.Те са тези които колят и трепят обикновенния афганистанец.На тях не им пука за местните хора

12

Анонимен

преди 2 години

Демократичен ислям ко да праиш

11

Анонимен

преди 2 години

100% пак АТАКА само те правят такива Циркове.......хахаха

10

Анонимен

преди 2 години

Как може да оставиш оръжие за сто милярда в ръцете на диваци САЩ са виновни

9

АнонимеН

преди 2 години

ТАЛИБАНИТЕ РАБОТЯТ ИЗЦЯЛО ЗА ФАЩ И НЕ ПРАВЯТ НИЩО БЕЗ ТЯХНО РАЗРЕШЕНИЕ! ТЪЙ, ЧЕ НА 100% СИ СТОИ ЗАД АТАКАТА ОСАМА ДЖО БАЙДЪН!

8

Анонимен

преди 2 години

От тия нищо не става, винаги са се избивали.

7

Анонимен

преди 2 години

Що за мюсюлманин трябва да си, за да избиеш своите единоверни братя, събрали се в джамия и молещи се на същия бог, на който и ти? Това акъла ми не го побира.

6

Друга тема

преди 2 години

България не е добре ! Има застаряващо население ! Това трябва да спре да е така !България има проблем, който нито 1 друга страна и територия няма !Основният проблем на България е , че има застаряващо население, редом с нея и Европа има застаряващо население ! Тва е континентоален проблем ! Трябва да се разреши ! България трябва да стани царство и да бъде дарена на Живко Костадинов, защото той е дар от БОГ ТАНГРА ! А този БОГ е типично български и е създаден от български хора - божества !

5

Анонимен

преди 2 години

Изненадани има ли?

4

Анонимен

преди 2 години

Ето го резултата от 20 годишната демоникрация която краварите им внесоха. По интересното е къде отидоха трилионите долари с които се финансираше войната срещу талибаните и мюсюлманска държава. Защо талибаните са живи. Не трябваше ли да са избити за тези 20 години. Не няма как да си избият творението което създадоха кроворите които се биха срещу СССР. Където стъпи краварски крак трева не никне. Сами го усещате дебелия вече 32 години.

3

Анонимен

преди 2 години

Трябва д се захранват с оръжие и едните и другите и внимателно да се наблюдава...

2

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

По волята на алахата.!.

1

Анонимен

преди 2 години

Преди два месеца ни обещаха бежански поток от Афганистан, а него все го няма. Рептилите не могат повече да чакат и започват да взривяват СВУ пред джамии.