63

Активист на БСП

преди 2 години

ГЕРБерите са забатачили за 12 години цялата страна

62

Анонимен

преди 2 години

Другия месец може да ме пишеш целия по желание ще ми носиш храна и вода сигорно

61

Само да напомня

преди 2 години

За всички нехаресващи Европа и желаещи *могъща* България да напусне и сама да чертае светлите си бъднини. Искам да знаете, че без Европа не можем да разтоварим лодка с изкуствен тор вече трета седмица. За останалото като инфраструктура, проекти и тем подобни се сетете сами колко ще се справим!

60

Глас от чекмеджето

преди 2 години

С тоя дрон ли ми снимаха кюлчетата? А Радев?

59

Анонимен

преди 2 години

До Личи си качеството ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА ЖИВЕЕШ?радев И НЕГОВАТА ВЪРХУШКА СА НА ВЛАСТ И Е ТЯХНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ,НО СЕ ОКАЗАХА БЕЗСИЛНИ ДА ИЗВАДЯТ И ЕДИН КОРАБ!И ПАК БОЙКО БЪЛНУВАШ В СЪНИЩАТА СИ!!!!!!!!!!!!!!!

58

Анонимен

преди 2 години

Оставка на некадърниците!

57

Анонимен

преди 2 години

Има ли некой от Варна да ни обясни, колко "велик" флот имаме, или требва аз да се излагам :)))

56

До 66

преди 2 години

Мармотът пак пита за тебе! Праща ти и шоколадени Фигурки... ...с вдигната *** !

55

Анонимен

преди 2 години

До 67Ако не си забелязал ,да ти кажа ГЕРБ от 6месеца не са на власт.Служебните ,да си направят организацията ,ако трябва и льотчика със самолета да отиде да издърпа кораба.

54

Анонимен

преди 2 години

Кво се възмощавате ,даваха аналогичен случай в САЩ,преди 20год.край бреговете на Флорида товарен кораб с опасен химичен товар засяда в рифовете.Част от екипажа е от българи.А на американците, с голямата корабна техника където я имат, им е трябвало 15 (петнадесет ) дни да освободят кораба от рифовете!

53

Анонимен

преди 2 години

Сега остава и някоя баржа да заседне и ще стане върхът на сладоледа.

52

Личи си качеството

преди 2 години

Личи си качеството на ГерП последните 12 години !!! С един кораб не могат да се справят , камо ли с нещо по сериозно !!! Каракачанката да отиде да го избута

51

Анонимен

преди 2 години

Киро гела е трябвало да запази тонажа на корабите от 1,3 милиона тона за 10 години. Но тука има едно голямо НО . Когато идва герб на власт и Киро гела разбира че няма власт почва да нарязва корабите и в края на 10 години герб ги намалява до към 2000 тона като делят парите че чекмеджан ;) Герб не прави нищо за да спре нарязването на БМФ Такива са ФАКТИТЕ . Важно е било да се пълнят чекмеджетата. Сделката за приватизацията е добра но герб и Киро гела не я изпълняват ;)

50

Анонимен

преди 2 години

Една истинска морска буря ще го залее и обърне към брега. Очакват се 4 - 5 спокойни дни и вероятно ще си стои така. Дано да успеят да го разтоварят. Екипажът трябва да бъде задържан и притиснат здраво. 100% са вършили по тъмното някаква контрабанда и без да се усетят са се нахакали почти в брега.

49

мдааааа

преди 2 години

ми като виждат цялото безхаберие и безнадежност ,създават само координационни групи,без грам ефективност и само се оправдават,нормално е да пратят баржи,чакаха над седмица и нищо!!!

48

До 56

преди 2 години

Казах ти да спреш да лъжеш!Морският флот го унищожи Тройната при Станишев! Приватизира го като го хариза на Киро Гела, а той наряза корабите и с парите си купи ФК Лудогорец...

47

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 2 години

ДА ИЗМЕТЕМ НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА БКП/БСП И ТЕХНИТЕ КЕЛЯВИ ПРОИЗВОДНИ ....НА ПРОСТОТИЯТА И ЧАЛГАТА...!

46

Асан

преди 2 години

Докато пратят 3 баржи турската гемия ше потъне :)))

45

Анонимен

преди 2 години

Кирил Домусчиев трябва да плати 52 млн. лв. неустойка по договора за приватизация на Параходство "Български морски флот" - БМФ. Това показват окончателните сметки на Агенцията за приватизация.Сумата е от (52 252 446 лв ). Неустойката е за неизпълнение на разписания по договор средногодишен общ тонаж на корабите за целия 10 годишен следприватизационен период по време на мафията герб . Що не плаща Киро гела ??? Къде е зяпал гербавия прокурор ???

44

3 бaржи...6 сaпани-

преди 2 години

орел, рак и щука да не стане?!