68

Анонимен

преди 7 месеца

А от къде до къде е пътувал и как се е озовал там си мълчат. Да не стане да идва помощ да разтоварва бяла тор вместо азотна

67

Активист на БСП

преди 7 месеца

ГЕРБерите са забатачили за 12 години цялата страна

66

Анонимен

преди 7 месеца

Другия месец може да ме пишеш целия по желание ще ми носиш храна и вода сигорно

65

Само да напомня

преди 7 месеца

За всички нехаресващи Европа и желаещи *могъща* България да напусне и сама да чертае светлите си бъднини. Искам да знаете, че без Европа не можем да разтоварим лодка с изкуствен тор вече трета седмица. За останалото като инфраструктура, проекти и тем подобни се сетете сами колко ще се справим!

64

Глас от чекмеджето

преди 7 месеца

С тоя дрон ли ми снимаха кюлчетата? А Радев?

63

Анонимен

преди 7 месеца

До Личи си качеството ПРЕЗ КОЯ ГОДИНА ЖИВЕЕШ?радев И НЕГОВАТА ВЪРХУШКА СА НА ВЛАСТ И Е ТЯХНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ,НО СЕ ОКАЗАХА БЕЗСИЛНИ ДА ИЗВАДЯТ И ЕДИН КОРАБ!И ПАК БОЙКО БЪЛНУВАШ В СЪНИЩАТА СИ!!!!!!!!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 7 месеца

Оставка на некадърниците!

61

Анонимен

преди 7 месеца

Има ли некой от Варна да ни обясни, колко "велик" флот имаме, или требва аз да се излагам :)))

60

До 66

преди 7 месеца

Мармотът пак пита за тебе! Праща ти и шоколадени Фигурки... ...с вдигната *** !

59

Анонимен

преди 7 месеца

До 67Ако не си забелязал ,да ти кажа ГЕРБ от 6месеца не са на власт.Служебните ,да си направят организацията ,ако трябва и льотчика със самолета да отиде да издърпа кораба.

58

Анонимен

преди 7 месеца

Кво се възмощавате ,даваха аналогичен случай в САЩ,преди 20год.край бреговете на Флорида товарен кораб с опасен химичен товар засяда в рифовете.Част от екипажа е от българи.А на американците, с голямата корабна техника където я имат, им е трябвало 15 (петнадесет ) дни да освободят кораба от рифовете!

57

Анонимен

преди 7 месеца

Сега остава и някоя баржа да заседне и ще стане върхът на сладоледа.

56

Личи си качеството

преди 7 месеца

Личи си качеството на ГерП последните 12 години !!! С един кораб не могат да се справят , камо ли с нещо по сериозно !!! Каракачанката да отиде да го избута

55

Анонимен

преди 7 месеца

Киро гела е трябвало да запази тонажа на корабите от 1,3 милиона тона за 10 години. Но тука има едно голямо НО . Когато идва герб на власт и Киро гела разбира че няма власт почва да нарязва корабите и в края на 10 години герб ги намалява до към 2000 тона като делят парите че чекмеджан ;) Герб не прави нищо за да спре нарязването на БМФ Такива са ФАКТИТЕ . Важно е било да се пълнят чекмеджетата. Сделката за приватизацията е добра но герб и Киро гела не я изпълняват ;)

54

Анонимен

преди 7 месеца

Една истинска морска буря ще го залее и обърне към брега. Очакват се 4 - 5 спокойни дни и вероятно ще си стои така. Дано да успеят да го разтоварят. Екипажът трябва да бъде задържан и притиснат здраво. 100% са вършили по тъмното някаква контрабанда и без да се усетят са се нахакали почти в брега.

53

мдааааа

преди 7 месеца

ми като виждат цялото безхаберие и безнадежност ,създават само координационни групи,без грам ефективност и само се оправдават,нормално е да пратят баржи,чакаха над седмица и нищо!!!

52

До 56

преди 7 месеца

Казах ти да спреш да лъжеш!Морският флот го унищожи Тройната при Станишев! Приватизира го като го хариза на Киро Гела, а той наряза корабите и с парите си купи ФК Лудогорец...

51

МРАЗЯ РУСИЯ

преди 7 месеца

ДА ИЗМЕТЕМ НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА БКП/БСП И ТЕХНИТЕ КЕЛЯВИ ПРОИЗВОДНИ ....НА ПРОСТОТИЯТА И ЧАЛГАТА...!

50

Асан

преди 7 месеца

Докато пратят 3 баржи турската гемия ше потъне :)))

49

Анонимен

преди 7 месеца

Кирил Домусчиев трябва да плати 52 млн. лв. неустойка по договора за приватизация на Параходство "Български морски флот" - БМФ. Това показват окончателните сметки на Агенцията за приватизация.Сумата е от (52 252 446 лв ). Неустойката е за неизпълнение на разписания по договор средногодишен общ тонаж на корабите за целия 10 годишен следприватизационен период по време на мафията герб . Що не плаща Киро гела ??? Къде е зяпал гербавия прокурор ???