128

Гост

преди 2 години

Ами да го пускат това лекарство макар, че и то не е ми ало срок на изпитание пет години както ваксините

127

хм

преди 2 години

До АнонименТи да не мислиш, че тази компания е по малка от Пфайзер?

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 - Не си изтеглил късата клечка, радвай се. Никой не е казал, че всеки ще умре до няколко месеца - иначе щеше наистина да няма как да го скрият. И не си играй на руска рулетка да си биеш бустер!

125

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирах се май месец с Комирнати и нищо ми няма не съм боледувал от нищо от тогава как ще стане това да ме убие след време ваксината или е само във вашите болни мозъци конспирации за сиромаси.

124

33 ЕСПУ

преди 2 години

До ваксини за всекиКогато се върнахме от първомайската манифестация 1986 г. на училище - 33 ЕСПУ Вела Пеева в Люлин 3 - на всеки чин имаше сложени хапчета... Учителката ни по Руски език и литература (която ни беше и класна тогава) явно имаше някакви информации от СССР тогава и ни беше осигурила йодни таблетки на целия клас... Не знам как и от къде... Но на тази жена дължим много!

123

Анонимен

преди 2 години

Новината ще бъде погребана набързо, за да могат да продължат да си продават боклучавите "ваксини".

122

Анонимен

преди 2 години

Инвермектин на хапчета....

121

хм

преди 2 години

Мисля, че точно за това лекарство се говори от поне половин година. Много добри резултати, но изисква продължително изследване за безопасност, понеже принципът му на действие е малко притеснителен - както е посочено в статията, "внася" грешка при копиране на вируса. Притесненията са, да не внесе и грешка при деленето на здравите клетки, а всички знаем, какво значи това.

120

кремВриша

преди 2 години

ммм, ка ми се доядоха кремВриши, вътре ли ги слагат ?

119

ваксини за всеки

преди 2 години

Ако ваксините наистина бяха ефективни и безопасни, първо елитът щеше да се ваксинира и никой нямаше да разбере. Сега напротив - натискат простолюдието, а сами се въздържат. По-възрастните сигурно си спомнят Чернобилската катастрофа - тогава някой да ви е предлагал хапчета с йод, а? Може би не знаете, че съществуват!

118

Ха!!!!!

преди 2 години

До Златка- "най вероятно ще обяви, че тези хапчета са за животни".... А всъщност точно шефа на Файзър е ветеринар. Грък-евреин , които е завършил ветеринарното си образование в Гърция и роден и израсъл там, преди да се пресели в САЩ. Вижте Уикипедия. А Ивермектин е лекарство и за хора, получило Нобелова награда по медицина отдавна, когато тези награди имаха смисъл.

117

Златка

преди 2 години

Това хапче няма да бъде одобрено скоро! Защото не се вмества в пропагандата на демократите! А и CNN най вероятно ще обяви, че тези хапчета са за животни и не действат на хората, знаете как водят пропаганда срещу всички лекартства/ хапчета/терапии , но не и срещу ваксините, защото така им е наредено от комунистическата демократска партия в САЩ

116

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог= Или, дали е прибавено в хапчетата някоя от препоръчваните съставки.

115

епидемиолог

преди 2 години

Пак да повторя, че журналистите и повечето коментиращи не знаят за какво става дума. Tова е компанията в САЩ която произвежда Ивермектин- варианта за хора. Но от Ивермектин, не се печели. Дали ще е одобрен с новото шокозно име, зависи от това колко ще отдели от печалбата от 150 пъти повишената цена за, строителите на новия световен ред.

114

Лекар

преди 2 години

Това е 100% Ивермектин!!!По официални данни през м. април от СЗО с Ивермектин са се лекували 6,3 млрд носеление на планетата.Сами си правете изводите!!!

113

Анонимен

преди 2 години

126 Не се изхвърляй толкова. Прозрачен си като въздух.

112

До 122

преди 2 години

Ти наистина ли си мислиш, че ми пука дали си ваксиниран? Или че на великите сили и на бил гейтс му пука? Никой не се интересува .

111

Анонимен

преди 2 години

Молнупиравир не ща! Ще ме чипират за да ми откраднат киселото зеле.

110

Анонимен

преди 2 години

Вие наистина ли си мислите,че ще ни навиете да се вапцаме?

109

Анонимен

преди 2 години

Вие наистина ли си мислите, че е по-,добре да се разболееш и да чакаш да те лекуват, отколкото да предотвратиш болестта?!!