52

Евроатлантик

преди 2 години

Ами вече трябва четвърта доза..След десетата доза ще бъдат истински защитени .

51

Анонимен

преди 2 години

Израелските лъжат. ...имат по 10 000,а но ваксинирани с ментета ваксини)

50

2

преди 2 години

Антиваксарите са прави за едно, че ваксинираните наистина разнасят вируса и могат да заразяват. Което изобщо не е добре и е въпрос на време вируса да прескочи ваксините и да се върнем отначало. Аз съм ваксиниран още от април и на няколко пъти ми се случва да ме дращи гърлото след блъсканица с много хора. За ден всичко минава. Явно имунитета от ваксината се преборва, но ако е корона със сигурност заразявам други наоколо.

49

Agent

преди 2 години

Израел не бяха ли 100% ваксинирани?

48

Анонимен

преди 2 години

даже със сегашните мерки, дето дават "права' на ваксинираните и убеждението, че ваксинираш ли се, ставаш безсмъртен, ваксаните се очертавата много по-голям потенциален източник на зараза - няма тестове за тях, по-рядко би трябвало да развиват симптоми (уж) и живеят с мисълта, че настинката им няма как да е страшнио вирос ( че нали там ваксини, а-у )

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Много по-малка е вероятността ваксиниран" Айде бе? В бг цифрите са други. 20% ваксани имат 15% дял от разболелите! Да не говорим, че вече се появиха достатъчно данни, че ваксаните заразяват околните почти толкова колкото неваксаните.

46

Анонимен

преди 2 години

Много по-малка е вероятността ваксиниран да се разболее, още по-малка е вероятността да е заразен за околните. Но, щом не искате ваксини и ваксиниран персонал, ще преглътнете и риска, че ще бъдете заразени в обществото и в болниците, и може да умрете. Айде честито.

45

Анонимен

преди 2 години

До До 51 То па щото ваксинираните на хващат и не пренасят смъртоносниО вирОс...

44

Анонимен

преди 2 години

Да идат в ивицата Газа там ковид няма

43

Анонимен

преди 2 години

Ковид инфекцията предизвиква инфаркт и инсулт. Затова от първия ден ти назначава личният лекар аспирин , по телефона. Не помага на 100% , пак може да си направиш тромбите, но все е нещо. Затова пък никой никъде не дава аспирин след ваксина . Щото там риска от тромб е 1 на 1 милион. А риска от аспирин е много по-голям.

42

До 51

преди 2 години

Ами да, влязъл в болница за едно, но го е заразил някой неваксиниран от персонала, и получил бонус и ковид. Затова искат всички медицински работници да са ваксинирани.

41

До 46

преди 2 години

Абе разбри бе, никой няма ти напише инфаркта с Ковид или Ковида с инфаркт , че е умрял от Ковид. ЗАЩОТО клиничната пътека за инфаркт е по- скъпа.

40

Анонимен

преди 2 години

Инфаркт или инсулт причиняват ваксините. Не извъртайте нещата!

39

До 46

преди 2 години

Я ти кажи като някой има инфаркт или инсулт, но причината за инфаркта или инсулта е коронавируса, който доказано предизвиква тромбози и оттам инсулти и инфаркит какво да пишат като причина за смъртта?

38

Асан

преди 2 години

С коя ваксина са вакцинирани :)))

37

Анонимен

преди 2 години

На Кунчев като му казаха, че не са се справили заради високата смъртност той каза, че не е точно така, защото различните държави по различен начин отчитат смъртността от ковид. Демек- при нас всеки, който има положителен тест се обявява за починал от ковид, а в другите страни пишат действителната причина за смъртта

36

Колов.

преди 2 години

А и няма смисъл да се лекувате и да пазите своите близки.... вируса е измислен от Бил да си продава ваксините.Я елате пиленца при батко...да ви погребе, сладко сладко :)

35

Колов.

преди 2 години

Израел умрели на ден,и България? А шоуто при нас тепърва започва...смятаме да вземем още две фрези за паметници,и десет катафалки.Тъпотията е благодат за бизнеса...никакви ваксини и маски!

34

Да бе

преди 2 години

До Анонимен, действа ама друг път. Сега ще ти обясня..., във Израел медицинските грижи са в пъти по добри от тези в България. При нас едва ли има и 10% медицински учреждения и кадри, които да се сравняват с израелските. Затова смъртността там е по-малка, защото пациентите биват лекувани 90% по-добре, а не защото са 90+% ваксинираните! Ще се радвам ако Кунчев може да ме опровергае, ама едва ли!

33

Анонимен

преди 2 години

"Бих своите така, че да се плашат чуждите". Горките хора.