87

Анонимен

преди 2 години

Е, ти ще ги обединиш, маце, няма що Професорът ще чете слово на латински, а ти ще им провеждаш физзарядка. А това с ВВС го остави

86

Анонимен

преди 2 години

до к.94. Аз от ББ свестно слово не съм чул. Къде ще чуеш от Пожарникар и то шоп от Банкя нещо смислено! А за глупости конспектиране на листче не трябва - тях той ги владее по рождение.

85

Анонимен

преди 2 години

Най-интересният двубой на президентските избори ще е Радев срещу Луна.

84

Анонимен

преди 2 години

Нали не искате военни? Сега пък искате, дори и никому неизвестни и въобще сравнение може ли да стане с Генерала? Той е на светлинни години от тази женица. Радев е завършил в Алабама като номер 1 от 160 чуждестранни студенти. В дипломата му пише, отличен стратег и войн на ХХI в. и т.н. ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ИСКАТЕ ДА СМЕНИМ КОН ЗА КОКОШКА? Стига с тези партии! Гласувайте за личности ! Ако тези се издигнат по някаква случайност, в бъдеще на всеки, който е допринесъл за този фарс, ще му тежи на съвестта.

83

Анонимен

преди 2 години

На момето му написали какво да говори, но то си личи, че даже не го разбира. КАК ЩЕ МЕ УБЕДИТЕ ВИЕ ДВАМАТА С ГЕРДЖИКОВ? Чух много клишета и нищо съществено. Речта ви изглеждаше и на двамата като едно нищо. Не ме грабнахте по никакъв начин и не ме накарахте да се замисля над думите ви. А фона около вас, който използвате беше още по-нелеп, особено боксьорката, тя милата за първи път го вижда ректора, но говори колко е прекрасен. Аме глегайте си спорта и сцената певците, ще изкарате един хонорар.

82

Анонимен

преди 2 години

Двамата с професора ви давам 15 минути слава и после кой от къде е дошъл....

81

Анонимен

преди 2 години

Кандидатурите на Митева и Герджикова са много силни и това провокира злобните човечета!

80

Анонимен

преди 2 години

Невяна Митева ме загуби в момента в който започна да чете речта си от листче. Извун написаното като папагал повтаряше за някакво обединяване, което и на нея не и е ясно как ще се случи. Въпреки симпатиите ми към Радев, не мога да не бъда обективен и да подчертая, че Бойко никога не чете, дори глупости да говори, все пак не чете когато говори. Съвременен политик е немислимо да си прочете речта с равномерен тон като на партийно събрание. Жената сигурно си е добра в работата и да си остане там.

79

Nekoj

преди 2 години

Моме, ни те знам ни те познавам ... С тия общи приказки не става. Коя си ти и защо мислиш че можеш да си начело на тая държавица... какво можеш да направиш за нея?

78

баба мара

преди 2 години

такова предателство да забиеш нож в гърба на шефа си веднага да си подават сявор молбите за напускане на армията

77

Анонимен

преди 2 години

Както си се включила така ноември ще се изключиш

76

Анонимен

преди 2 години

Зеленият Чорапогащник на Боко и ДПС.

75

ужас

преди 2 години

Пет минути под прожекторите !! И до там .После гробна тишина

74

Анонимен

преди 2 години

Приканвам първият журналист на първата и пресконференция да я пита - ползвала ли сте забранени стимуланти (допинг) ,през спортната си кариера?Това за избистряне на моралният облик.Важно е, мисля.За отношението и към спорта и феърплея и всичко останало.Да се изясни този въпрос първо, другите ще се изясняват после:-)

73

ей,гейбери

преди 2 години

досега плюхте ГЕНЕРАЛ,завършил в ЩАТИТЕ,и НАИСТИНА боен командир.Сега издигате някаква НЕИЗВЕСТНО как придобила пагони,ей тъй като димето гяуров и бибитко?С медали по креватна гимнастика))))Нали не щяхте зелени чорапи,ко стана?Или предпочитате зелени гащички))))

72

Не!

преди 2 години

Не искам да ни обединяваш с гербаджиите!

71

Анонимен

преди 2 години

Полковник Митева защо не е с униформа?

70

Ново 20 . . .

преди 2 години

До сега само завършили ВИФ не са били кандидати за Дондуков 2 !Като и гледам биографията, тази дама за 2 ст. работа не е свършила в живота си !Моме, гледай си децата и не се ври на коня в краката !

69

наблюдател от ООН

преди 2 години

Абе тая да не е от квотата на Мая Костинбродска...?Работила в неправителственият сектор по социални проекти и казуси/тцигЪни/и имала лична ангажираност към децата с различни нужди...УПСььь...ето къде е заровено кучето ...ето кой е ръководил палатковия лагер-сборище на майките с деца инвалиди!!!!

68

тя

преди 2 години

Тая се е забъркала с неправителствени организации- повече нищо не казвам !