113

Анонимен

преди 2 години

Не знам тия за какви промени бълнуват. Фабрики и заводи ли ще правят? Сега има недостиг на чипове. Заводи за полупроводници ли ще правят? Смартфони и таблети ли ще правят? Или трактори и комбайни? Какво могат да направят? България загуби една трета от населението си, а младите са неграмотни, не просто не добре образовани. Какво ще правят? Като измрат дребните риби, после измират и едрите. Това ще е промяната.

112

Истукан

преди 2 години

До Анонимен 124. Точно тези дето искат промяната в кавички, няма да променят нищо. Българинът е свикнал да вярва на такива приказки. Царят щеше да прави промени, после Бойко, после БСП, сега ИТН, после други и т.н.

111

Осем Седми....

преди 2 години

"Аз дългата ръка на ДПС не съм я почувствала. ....... каза болонката която от 2001 до 2005 е изпълнявала длъжноста Парламентарен сътрудник на Христо Бисеров от ДПС . Ръка може и да не си почувствала моме ... ама други работи ...

110

Анонимен

преди 2 години

Ако само вие от ИТН искате промяната, значи нещата са трагични.

109

Анонимен

преди 2 години

Забравих да включа ВПН, извинявайте модчета, или по скоро жена ***.......хахахахаха :))) Ивчето нема да е обиждате, много свестна жена е, ако се раздели със селяните от ИТН, ще излезе чиста :) Това за "дефекта" в говора й, само злобна жена може да го каже това, на нас мъжете ни харесва :)))

108

тя

преди 2 години

Никой образован чов ек няма да гласува пове че за вас !

107

до Живко от Варна

преди 2 години

Вяра, пост, молитва, покаяние! Това е Спасението градски!

106

Анонимен

преди 2 години

Едно време тия *** строиха комунизма, където всички хора щяха да са равни. Утопия!!! Сега същите строят демокрация с крадене. Още по-голяма утопия!!! Няма нужда да ви казвам как ще свърши тоя крадлив градеж - нова перестройка!!!

105

Дамата с песа

преди 2 години

Толкова объркано отговори. Ива Митева не е в час.Така се омота за съдебната реформа...

104

Анонимен

преди 2 години

Умря коня ...ще си имате десетина процента и заедно с ДПС ще пасете овцете

103

Истукан

преди 2 години

С Николай Василев каква промяна щяхте да правите? Това е бивш министър от НДСВ и вицепремиер, учасвал в управлението в периода 2001 2009-та година. Беше послушник на ДПС като бяха НДСВ и ДПС в коалиция и после учасва катоминистър и в тройната коалиция БСП, ДПС и НДСВ.

102

Накратко

преди 2 години

Болонка .....

101

Живко от Варна

преди 2 години

Моля ви помогнете ми да живея и да съм добре !

100

Анонимен

преди 2 години

Е мисля, че с издигането на р Герджиков за кандидат на ГЕРБ, лъсна истината кой именно стои зад така наречение случай за плагиатство на Петър Илиев, и кой е диктувал решението на другарския съд в СУ, наречен по неизвестни за мен причини "етична комисия", жалкото в случая е, че ДБ се вързаха на тая сплетня на Баце и захапаха въдицата, срам за тях

99

тя

преди 2 години

Видяхме я вашата " промяна "!

98

Анонимен

преди 2 години

Бау, бау, аз съм болонка! Искам промяна, ама Доган ме държи на каишка и не дава, бау-бау!

97

Анонимен

преди 2 години

За Татяна Дончева съм съгласна

96

Анонимен

преди 2 години

Ако само ИТН иска промяна, значи никаква промяна няма да има. Никой от другите партии няма да го позволи. Аз обаче смятам, че никой не иска промяна. Защото промяната значи да спре да се краде и да започне да се работи. А това е все едно алкохоликът да спре пиенето и да стане трезвен. Невъзможна мечта!

95

Някой

преди 2 години

С хвърляне на кал около себе си, доникъде няма да я докарате госпожо.И стига сте подценявали интелекта на хората, те вече са наясно коя партия каква е и колко струва.Колкото и да се дерете и да повтаряте със сценаристите как другите са виновни за провала ви, повярвяйте, само отвръщение предизвиквате. За вас е най добре да проявите малко достойнство и изобщо да не се бутате там където отявлено не ви е мястото. Макар че и това ще стане , ако не на тези избори, вероятно на следващите.ПРОВАЛИХТЕ СЕ!

94

да бе да

преди 2 години

А най- много промяна искаше барбадоският. Заради ината да е той и никой друг, Славка ни прати на нови избори! Таз да мълчи!!!