19

Анонимен

преди 2 години

Във Варна пробиват резервоари източват гориво,при жалби полицията не приема сигналите.

18

Анонимен

преди 2 години

България е на едно от последните места по брой откраднати автомобили на 100 хиляди население. Средно по 18 автомобили се крадат на 100 хиляди население. При 328 за Люксембург и 256 за Италия. Ама на българите им дай да плюят по България.

17

Влад

преди 2 години

На съседа му гепиха предна лява врата и седалката.

16

До 47

преди 2 години

Автора е имал предвид между 5-8 хиляди лева. И наистина е така. Един фар на BMW 750Li е точно 8000. И не можеш да смениш само крушка.

15

Анонимен

преди 2 години

Статистика показва, че всеки ден у нас се крадат по три автомобила. . . . . . . . . . Точно това не показва статистиката защото се нарича статистика! Днес шест откраднат утре нищо два дни - шест откраднати средно три на ден! Кога ще се научите на български без логически, граматични или словоредни грешки, пишман журналисти? С всеки изминал ден нивото спада със същата скорост както расте лъжливия ковид - отрицателна първа производна в скоби на абсолютна стойност! Да видим кой ще разбере!

14

Ти да видиш!

преди 2 години

При някои модели автомобили това са фаровете, които се свалят за по-малко от минута, а цената на един фар е между 5 и 8000 лева", коментира Дунев.Къде има фарове по 5 кинта, че и ние да намажем?

13

Анонимен

преди 2 години

МвР ... къде спи пак

12

Чичо

преди 2 години

Един виц от соца.На един другар работил в чужбина му откраднали мерцедеса на староОтива в милицията и се оплакваМилиционера му сочи картината на която Ленин говори пред митинг и му казва гледай бе др .Ленин говори пред другари и в ръцете си стиска каскет за два лева а пък ти си оставил кола за 10 хиляди на улицата.Кой ти е виновен?

11

Do 5

преди 2 години

Aз затова живeя в чужбина. Kарам фирмена и ако щат да ми я крадат

10

x

преди 2 години

Никой не иска да краде 20 годишното ми пежо. Но пък има мераклии за тасовете. Откраднаха ми единия.

9

У

преди 2 години

Това са само откраднатите цели коли, това обикновено са организирани кражби. Ако дадат колко катализатори, гуми, чистачки, стопове и т.н. са откраднати, ще излезе че само колите на властта не са засегнати. За кражба на катализатор даже наказват собственика, защото нямал? Засега няма открит

8

1-н

преди 2 години

Три коли, само три коли? Аре дайте сериозно сега...

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7То нема смисъл да крадеш трошки, ама все нещо ще отмъкнат от тях :)) Бензин ще източат, гуми ще смъкнат......хахахаха :)) С един авер се базикахме, че ако може, даже кожата ще ти смъкнат или одерат, зависи от района в БГ :)))

6

Анонимен

преди 2 години

На чиче му откраднаха колата едно време,бех мъничък и не разбирах много ама и аз ревах..

5

Анонимен

преди 2 години

Коли над 15 години вървят по 2-3 хил лв вече. По-новичките до към 10 годишни също падат. Какво ти трябва да го крадеш?

4

Анонимен

преди 2 години

Полицаите знаят кои са крадците, но вместо да ги заловят те им искат такса спокойствие. Ако искате да живеете добре в България не показвайте че имате пари

3

Анонимен

преди 2 години

Шри липсата на съдебна система е така. Всичко е свързано-щом няма осъдени, крадците стават повече. Строгите мерки намалят кражбите, но вече 30г няма Темида. Всички съдии са просто малини за пари. Факт. Ще става и още по зле.

2

Анонимен

преди 2 години

Има доста стари голфове, така че е нормално и стари голфове да се крадат заради частите.

1

тъй де

преди 2 години

Нормално е да се крадат по-нови коли, на кому е нужен Голф 2 сега?!