215

Ху кеърс

преди 2 години

Ей *** как не ви е срам да защитавате тоя *** кви полицай тея са служители за един фас да пребиеш човек вие *** ли сте В тая *** България едва ли фаса е проблем Освен това вие където пишете отдолу гнусни същества вие не сте хвърляли фас ли Това е непълнолетен и е ученик Леле ако ви барна бих ви следил и ако пуснете нещо на земята ще ви смачкам Полицая е *** - несъм чувал да са към чистотата нищо , че носят смръдливи жилетки като ***

214

Анонимен

преди 2 години

Родители, възпитавайте си децата да стават човеци, защото после улицата ще ги възпитава (понякога болезнено)!

213

Полицаят е направил

преди 2 години

голяма грешка.Следвало е да изиска документите на момчето,да му напише акт.Но:първо не е бил на служба;второ-момчето не му е давало документи и се е държало грубо,което го е провокирало и той си е изпуснал нервите.Трябвало е като си отиде в участъка,да напише докладна записка за случая,да установи кое е момчето,да го извикат в участъка и там да му пишат акт за хулигански прояви.Културно,цивилизовано,но изискващо време.Затова полицаяте взел "закона" в свои ръце,но сега ще си плати.

212

До 117

преди 2 години

Какво дете? На 18 години си пълнолетен. За съжаление все повече такива "деца" ще има с днешното възпитание.

211

Аз да ви

преди 2 години

Малко му е било щом не си е направил изводи......

210

Анонимен

преди 2 години

Нека го осъди, да си извади медицинско. Само ми е интересно тия полицай дето загубят дела срещу тях, дали ги санкционират в службата им, защото това си е нещо като доказана злоупотреба със служебно положение.

209

Анонимен

преди 2 години

Да пази Господ от униформени престъпници! Ако случайно видя такова поведение от страна на шанаджия с пагони спрямо млад човек, светът ще му е тесен!

208

Анонимен

преди 2 години

Малко му е боя на дъмпела. Мамини детенца *** и нагли.

207

Анонимен

преди 2 години

Е вече няма да хвърля фасове и да говори обидно. Дано да е урок за другите като него.Не одобрявам насилието,но има много невъзпитани и разглезени деца,които смятат,че могат да правят всичко.А това е пример от тяхните родители.

206

Анонимен

преди 2 години

Голяма част от децата нямат възпитание.Не се пуши цигара докато си на училище и не се хвърля фас на улицата и не се говори невъзпитано и провокативно и с обиди на пп-възрастен човек,който ти прави забележка за хвърлени в фас.Не заслужава бой,но заслужава изключване от училище.Правил съм забележки на ученици,но винаги съм оставал с лошо впечатление.Населението ни намалява за сметка на интелегентните и възпитани хора,които напускат държавата.

205

Анонимен

преди 2 години

големи биячи тука и одобраващи боя п р и м а т иверно на комунизъм лъха в страната ни

204

Анонимен

преди 2 години

Полицията ни е такава защото народа е същия, как да има нормална полиция после, иначе реве народа срещу полицаите, ами вижте си огледалното отражение...

203

Въпросче

преди 2 години

За одобряващите побоя на полицай над 18-годишен младеж имам въпросче. Щеше ли този "некомплексиран" стожер на реда да направи същото, ако фасът беше хвърлен през прозореца на брониран джип от бръсната мутра? Или например от охраната на Домусчиев докато го чака пред някой офис? Благодаря предварително за отговорите!

202

Анонимен

преди 2 години

Ученик хвърлил фас където му падне и се бори за правата си, и го дават по телевизията. Без думи.

201

Анонимен

преди 2 години

Вече няма да хвърля фас. Аз не смятам, че ако си е прибрал фаса и се извинил като нормален човек допуснал грешка, нямаше да получи бой. Не оправдавам боя, но има случаи в които трудно може да се здържи срещу тези ***, разглездни същества без грам възпитание. С малко се е разминам и тайнл се рабвам, че е получил заслуженото.

200

Нуждаещ се

преди 2 години

Полицията е прекалила,но това подобие на ученик е лигаво,невъзпитано, арогантно нещо получило заслуженото.

199

Бате Сечко

преди 2 години

Малкият Бай...... си е получил заслуженото- голяма уста=голям бой!!!

198

Коло мо

преди 2 години

Не смятам ,че трябва да се отделя толкова много внимание на наркоман та бил той и ученик.

197

Анонимен

преди 2 години

Не се занимайте с този т.н. ученик.Каквото е търсил го е намерил.......И милиционера е намерил, сако че уволнение и още нещо! :))))))))

196

Термостат

преди 2 години

Не се занимайте с този т.н. ученик.Каквото е търсил го е намерил.