55

То свършва Епидемия

преди 2 години

Все тая какво толкова, ще я одобрят напълно след като свърши епидемията и да не могат да печелят пара това си е рекетьорски бизнес фарма мафията.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Спутник не ме интересува. Вече съм ваксиниран." Не, не си ваксиниран. И скоро ще го разбереш като ти кажат, че с две дози не се считаш за ваксиниран.

53

Джо

преди 2 години

Който е луд, да си слага руски измишльотини - няма да ни липсвате русофлиите!

52

!!!

преди 2 години

Новите заразени с коронавирус са 1228, 26 са починали.......

51

Георги

преди 2 години

До Крим не е рускиМного си ***......

50

Анонимен

преди 2 години

Има да чакаш българска ваксина.....тя е на етап клетъчни култури. Ин витро.

49

Анонимен

преди 2 години

Някои от не ваксинираните като мен чакаме да излезе българската ваксина и само с нея ще се ваксинирам. Не признавам никакви руски,китайски и американски ваксини.

48

Крим не е руски

преди 2 години

ваксината признаха ама Крим за руски-НИКОГДА!!!!!ха ха ха ха <html><body><!--StartFragment--><div class="comment"> <p>Айде сега всите рубладжии да си купят руска ваксина и да се боцкат не по един път а по десет...ха.ха.ха Само така ще се отървем от тяхното досадно присъствие..ха.ха.ха</p> <div class="share-btns"> <a href="javascript:window.open('https://facebook/dialog/share?app_id=1766641556728019&amp;href=https%3A%2F%2Fdnes.dir.bg%2Fcomments%2Fszo-registrira-ruskata-vaksina-sputnik-v%252360373226&amp;quote=Айде сега всите рубладжии да си

47

63 освен курви

преди 2 години

друго използваемо нещо нямат.....fuck0ff.

46

Каскет

преди 2 години

Руснака е създал 5 поколение изтребители, танк Армата и ракети Буревестник. С тях може да има който си иска завод по света и да произвежда каквото си поиска. Например едно време москвичите ги произвеждаха с двигатели Опел и БМВ, защото мааалко по-раничко от периода на Москвичите едно нидуносче на име Хитлер се беше дръвчил на великият Сталин, но уви, изтегли късата клечка.

45

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се ваксинираха на 32%. Дори Молдова ни задмина. Най-прости от целия свят излязоха българите.

44

57 освен курви мужи

преди 2 години

ка не е създал нищо използваемо.

43

Анонимен

преди 2 години

До 53 каскет смачкан------Хкримент смачкан, освен за плювалник, за друго ни ставаш! Онанации! Няма такава дума, научи как си нарича основното ти занимание!

42

Анонимен

преди 2 години

До др0гаре плоскоземи......Кондом спукан, руснаците първи създадоха ваксина срещу Еболо, страшна, смъртоносна, пред която Ковид изглежда като хрема! Такава направиха и американците, но само руснаците и кубинците посмяха да ваксинират в Африка, онези ги беше страх!

41

Анонимен

преди 2 години

До др0гаре плоскоземи......Др0гарийьо плоскочел, нискочел, въобще не чел: със Спутник V са ваксинирани жителите на цяла държава и нито един не се разболял от Ковид, не е имало нито една странична реакция. Нищо, че държавицата е миниатюрна - Сан Марино, но за статистика броят стига! С тази ваксина е ваксинирана руската армия, флот и ВКС. Дали щяха да го направят в тези натопорчени времена, в които даже жалкият Путюплевню иска да ги нападне? Всъщност, какво ти увира манерката от ваксини?

40

---

преди 2 години

До др0гаре плоскоземниАми БЦЖ-тата, дето са ни набучили в соца са руски...Руснаците са много напред в микробиологията....Спутника няма странични ефекти, освен ,че не го признават на Запад, за да си продадат недоказаните ваксини!

39

Анонимен

преди 2 години

Финландците направиха ваксина за норките си и сега ги ваксинират.

38

Факт

преди 2 години

Разработката на всички ваксини започна тогава. Китайците изолираха вируса и го разчетоха декември.и 2019 и го дадоха на света, да правят ваксини и лекарства. Това спести месеци на целия свят и всички световни фармацевтични компании да разработят ваксините. Факт.

37

весел

преди 2 години

Еми то западняците си продадоха ваксините, пък сега каквото остане неваксинирано като човек, куче, коте, рибка, дай със Спутника да го набодем...Разработката на Спутника е започнала още в началото на януари 2020 година!!!Представете си колко са наясно руснаците какво се задава...Ако има Спутник в БГ . ще се ваксинираме всички!

36

Анонимен

преди 2 години

Затова и страничните реакции от ваксините са само лек полъх-погъделичкване , в сравнение със истинската реакция от инфекцията в пълния си блясък.