336

Анонимен

преди 2 години

А пък оня паун Милена,която горещо го подкрепя,каза,че той бил виден представител на културата,затова го подкрепяла.И гайдаря това си мисли.Направо всички преливат от култура.

335

Анонимен

преди 2 години

Верно е много мазен.

334

Анонимен

преди 2 години

Вънщният вид почти никога не лъже ,този професор ми се струва много мазен

333

Анонимен

преди 2 години

СПИСЪК НА ПОЗОРА

332

Анонимен

преди 2 години

Много *** на Бойковото чекмедже ... Хора без достойнство

331

Номерът на Тръмп

преди 2 години

Не знам защо, но ми се струва, че на президентските избори у нас ще се повтори номера на Тръмп- непризнаване на изборните резултати и фалшификации.

330

Анонимен

преди 2 години

Тая полковничка не трябва ли като военна да е деполитизирана?! Или за кандидатите на Боце няма значение какви са. Защо тогава ББ не беше включил в ИК на Герджиков и Иван Гешев? Мин. Байрактаров, какво прави в ИК тая жена с пагони на полковник от БА? Досега такова чудо не се беше случвало 30 г. Девоенизирайте я тази пишман военна!

329

Анонимен

преди 2 години

Нинова,виждам и имена на бесепари: Михаил Белчев, Тончо Токмакчиев. Скрили сте имената на видни гербаджии: Д.Атанасова, докторицата Дариткова - бивш председател на ПГ на ГЕРБ, Захариева и Г.Георгиев, Т.Дончев, Сачева, Д.Добрев и т.н. О неразумни и юроде, поради що се срамувате да се наречете гербери?

328

шопендар

преди 2 години

СЛУЧИ СЕ!РАЗУМЪТ СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ЧАЛГО-ФАТМАШКАТА СЕЛЯНДУРЩИНА,напомня ми на 89г.УСПЕХ ГОСПОДИН ГЕРДЖИКОВ..

327

анонимен

преди 2 години

Що така се спихнаха тия за подмяната ?

326

Анонимен

преди 2 години

Това стената на позора ли е?

325

Гореща новина

преди 2 години

1.Герджиков 2. Панов 3. Луна 4. Юмручния

324

Герб централа

преди 2 години

Плащаме извънреднo 50% отгоре над уговорената сума за писане по форумите и в неделя.

323

Burgas- vaj vaj

преди 2 години

Червенушките треперат, зъбките отровни тракат, трка - трак ,трака- трак, хващат влака за Сибир... там да гледат те сейр!

322

Ттт

преди 2 години

Нито един агент на ДС! Браво, Велико!Не като другия отбор, 50% агенти!Търсете, ТЪРСЕТЕ.Може да напишете, че Балканска е терорист. Дончева чака.

321

хахо

преди 2 години

до просото каквото и да озна4ава това , ако има *** направо ще гръмне кяато ти го сложат

320

ПроСоТо

преди 2 години

хм!..М/у другото:-Имате късмет,че Радев е изключително уравновесен и търпелив човек..Ако аз бях на неговото място,отдавна щях да издам заповед по армията и да сложа ред в тая ГРОТЕСКА,наречена "политически живот в Бг"..Вие НЕ заслужавате нищо,освен ..КАМШИК!..Вие не разбирате от нищо,просто се подмятате в АЛЧНОСТТА,ВЗАИМНАТА СИ ОМРАЗА и блюдолизачеството си...Дедите ни се обръщат в гробовете си..Националните ни герои,МИЛЕЕЩИ за "Чиста и свята република" са низвергнати..СЛУГИНАЖА на Тиквенитечерв

319

555

преди 2 години

Браво на Мишо Белчев - барда на соц. партията. Да влезеш в инициативния комитет застанал зад кандидатурата на Герджиков показва еволюция , която надявам се и при други социалисти да се прояви. Разделението , което създаде този , който трябваше да е олицетворение на обединението няма място в обществено-политическия живот на България. Разделението води само до едно-заличаване на един стар и достоен народ.

318

ПроСоТо

преди 2 години

До Браво..какво "село" бекретеноид?!..Радев е РИСКУВАЛ ЖИВОТА СИ всеки път,когато е влизал в кабината на изтребителя ЗА ДА ПАЗИ ТЕБ и мизираблитеот прайда ти,от вражеско нападение!!..Вие сте НЕБЛАГОДАРНИПРОСТАЦИ,не заслужавате нищо!!..Впрочем,заслужавате си ТиквенияЧервенотиквеник от Банкя..Проблема е,че ние не се нуждаем от него..Та "Кой кого" май СЕГА звучи много актуално..

317

Комитет

преди 2 години

В този подкрепящ орган има доста от постоянното присъствие разни ми там комитети. И всички почти на преклонна възраст... А що касае ректорите и кметовете- обяснението е ***- и са на хранилката и са нагазили надълбоко с измами. Плачат за проверки тези ректорчета!