25

тиква

преди 2 години

Чудесно.Полага им се агонията след като не желаят да спазват мерки или да се ваксинират сега да берат плодовете на собственното си мислене

24

noFreeman

преди 2 години

и тук навлиза леко полека по области фашизма като в Австралия дето полицията стреля по хората дръзнали да прескочат някаква червена пластмасова ограда... на месо стрелят!!! И откарват непослушните дето не искат течността в отдалечени лагери с вишки...

23

ха-ха-хаааа

преди 2 години

То пък е една облааааст.........!

22

ТЕ

преди 2 години

Или както казва David Icke - problem reaction solution

21

Анонимен

преди 2 години

От фалшивите болни ли са тези? Да взимат от фалшивите инжекции или фалшиви серификати. За всички има фалшименто.

20

До 17

преди 2 години

Както казахме *** народ. То си е личен избор дали ще пукнеш преждевременно. Ти мен не ме мисли дали съм в кревата или подкревата.

19

TE

преди 2 години

Ами не знам как се казва, дали е комунизъм но... базов основен доход, роботи, Големия Рестарт... информация има навсякъде. Трябва им голяма криза за да оправдаят прехода. Теза + Антитеза = Синтеза --- така работи световния елит.

18

Леша

преди 2 години

Маскърите и ваксърите ще полудеят. Очакваме новите лудости.

17

Анонимен

преди 2 години

До Те С други думи - комунизъм. Мечтата на много пишещи тук

16

Анонимен

преди 2 години

до А оНрмалния какъв ти е проблема нали си имунизиран и безсмъртен. Стой си под кревата в къщи, ако искаш и остави "ненормалните" да решават собствената си съдба.

15

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите започнаха да пълнят болниците. Заради тях ще стоим заключени. Всеки нормален знае какво се случва.

14

ТЕ

преди 2 години

Бутат ни към друг обществен строй. Пчелния кошер. Няма да има пари. Ще се работи, но няма да притежаваш нищо и т.н.

13

Анонимен

преди 2 години

Хайде Германец, Бау, Златена, Солар факър, спите ли? Започвайте да обяснявате за ***. Някой ходил ли е в ковид отделението в Габрово? Как доказаха, че някой е болен от ковид? Защо лекарите поставят пациентите в медикаментозна кома и след това ги включват на машините? Колко е пътеката за Ковид?

12

Макак така?

преди 2 години

Има случаи на болни от ковид възрастни хора живееещи в отдалечени слабонаселени места които нямат контакти с други хора. Това остава загадка. Пръскане от въздуха? Вода? Ако такива случаи са масови - какъв локдаун, какви 5 лева?

11

А

преди 2 години

Аман от конспиративни теории на това ниско-информирано общество! Хората забравиха че е имало вирус, а в България още Бил Гейтс се дъвче. Ваксинирайте се като нормални хора и прочетете хората колко години разработват този тип ваксини. Ядат кренвриши с незнайни съставки, ама ги е страх от ваксина

10

гххгдрхй

преди 2 години

"Доброволчеството включва дезинфекция на общи помещения, разнос на храна и спомагателни дейности." - работа на санитарките и чистачките. Не им ли плащат точно за това или на аванта е по-готино?

9

Бил Гейтс

преди 2 години

Да знаете, че кмета на Габрово взе 250 хил. $ от мен преди 4 дни и ето резултатът не закъснява. Да ви предупредя, че скоро ще имам сделка с другарката Фандъкова също, клоним към 4 милиона $ за локдаун от 6 месеца, преговорите с Пловдив, Варна и Бургас също вървят. Ядосахте ме, че не искате да се бодете с моите инжекции и ще ви го върна тъпкано.

8

Анонимен

преди 2 години

Тия пробват търпението на хората, някой ще рони сълзи.

7

Анонимен

преди 2 години

И в Габрово никой не познава болни на улицата си или от входа, но ситуацията се влошава.

6

House M.D.

преди 2 години

"Няма да има посещения на частни събития като сватби, кръщения, погребения." Ерго, умирането вече е незаконно!!!