103

Анонимен

преди 2 години

Никакво извинение не трябва да иска, да я съди до дупка тая селяндурска (не селска) па*ча. Представяте ли си, че по този начин определя съдбите на хората и в съда като адвокат - била го прочела в нета! Това е страхотно достоверен и проверен източник на информация за нея! Как може това неграмотно и просто създание да е в парламента, че и да се появява по медии! Още има ли учудени що сме зле? Заради такива недоразумения.

102

3-те Каки

преди 2 години

Г-жа Лъжа, сестра Галева и г-жа 500К са 3-те главни пиарки на Фигуранта . Те така ще го оправят с простотиите си , че той никога няма да види 2-ри мандат.

101

Браво на Танчето

преди 2 години

Такава добра реклама направи с лъжата за проф. Герджиков , че дори Фигурантът с неговото безкрайно плюене по Боко не може да направи. Вече си мисля ,че Танчето е таен агент на Герб- специално наета да ръси елементарни лъжи по самия Герб. Никой не вярва нито на г-жа 500К, нито на дъртите крадливи комуноиди. С последната си абсолютна лъжа Танчето вдигна рейтинга на проф. Герджиков с 10%.

100

Анонимен

преди 2 години

Дончева,богата жена си.*** при някой специалист да ти избира дрехите.че се излагаш

99

Киара

преди 2 години

Добре е, че се изцепвате доста преди изборите, улеснявате работата по това кой да зачертая от списъка си.

98

123

преди 2 години

Тази кисела лелка да спре да се изявява.

97

Анонимен

преди 2 години

Дончева след изборите отива в космоса и остава в учебниците като злото от червеното минало

96

Анонимен

преди 2 години

До Ццб до 115Дончева не си измисляше, а просто прочете цитат от интернет, к не е далеч от действителността. Почти цялата академична общност беше надупена на бб през последните години, и си затваряше очите и ушите пред безобразията на ГЕРБ. Не разбирам защо подскочиха като ужилени, когато истината беше изказана в прав текст.

95

Ццб до 115

преди 2 години

Какъв опитен политик е Татяна Дончева КАТО СУТРИНТА ТОЛКОВА ЯКО СЕ ИЗДЪНИ ПО БНТ1, ЧЕ ОЩЕ СЕ СМЕЯ!!! УМНИЦАТА ОБЯВИ, ЧЕ ББ Е ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА НА СУ И ГЕРДЖИКОВ МУ БИЛ ЧЕЛ ПОХВАЛНО СЛОВО!!! АМИ ТОВА ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ПРОВЕРИ В САЙТА НА СУ, ЧЕ НЕ Е ИСТИНА!!!! ТАТЯНА ОТ КЛОАКАТА НА АГЕНТ МАЙСТОРА ЯКО СГАФИ, СРАМ И ПОЗОР ЗА ЛЪЖИТЕ Й!!! ГНУС И СМРАД!!! МИСЛЕТЕ.

94

Анонимен

преди 2 години

Дончева е много опитен и силен политик, к не бива да се подценява. Герджиков сега прохожда в политиката и е добре да се вслуша внимателно във всяка нейна дума.

93

Анонимен

преди 2 години

Ами да! Искам политиците ни да изглеждат добре, интелигентни и с достойнство. Не като рокери, с бръснати глави, обици и татуировки. Или облечени в скъсани дрешки, като недорасли сирачета, облечени от милозливи роднини. Или като фермери, с костюм който обличат само за погребения!

92

Анонимен

преди 2 години

До СтуденткатаНе разбирам с какво е обидена академичната общност. Това к цитира т дончева е самата истина. 12 години тази академична общност се подмазваше на Бойко Борисов и не протестираше срещу недъзите и нечуваната досега корупция във високите етажи на властта. Масовото опростачване на нацията е резултат именно от тази пасивност. Ако герджиков и обкръжението му реагираха светкавично както днес в ефир, нямаше да се допуснат тези фрапиращи аномалии.

91

Анонимен

преди 2 години

Хареса ми, че се обади в ефир и я насмете кукувицата. Дончева се сви като спаружена. Свикнали са да леят помия безнаказано. Да си научат що е то доказателства ,,, а или те знаят ама така са свикнали.

90

Анонимен

преди 2 години

Питахте ли Герджиков как е с коремните? Че без коремни сме за никъде!

89

Реклама

преди 2 години

Няма по добра реклама от едно хубаво аргументирано обругаване от г-ца Дончева. Г-ца Дончева може да продължи и да направи така, че хората да гласуват за професора. Макар че не е ясно от Университета дали някой ще гласува за него.

88

Анонимен

преди 2 години

Права е г-цата, няма 500к!

87

Анонимен

преди 2 години

И тоя взе думата. Досега го виждахме в новините само за откриване на учебната година .

86

Анонимен

преди 2 години

Дончева, дори не схващам за какво говориш, но ще ти кажа! С Герджиков поне се появи една интелигентна физиономия на политическата сцена. Писна ми от нискочели реднековци, хора татуирани и неможещи да говорят, и какви ли не още камикадзета, дошли да изпълняват нечии планове, но са далеч от политиката.

85

Анонимен

преди 2 години

Ааа той фигуранта имаше много опит

84

Анонимен

преди 2 години

Татяната, язък, че е адвокат, не знае, че президентът не съставя правителство! Ама тя явно беше част от такъв проект и се е объркала!