36

Анонимен

преди 2 години

До 39:ГЕРБ нямат нищо общо с уродливото лице на бюрократичната Радева диктатура. Всички тези хубавци искат да командват хората по тяхно си усмотрение. Такава мътна и кървава протестна драма ще се случи в тази държава през зимата, ако тези не си идат, че ще ви се иска да си стегнете куфарите и да се махнете час по-скоро от Родината.

35

Анонимен

преди 2 години

Проф Герджиков се е нагърбил с апостолската длъжност да въдвори мир и любов сред хората. Това е за висши духовни същности. Вие, г-не, сте властолюбци, които третирате хората в тази държава като ресурс за управление. Това не е демокрация. Вие не сте демократи. Живков каза на времето:"Най-важното в политиката е БАЛАНСЪТ НА ИНТЕРВСИТЕ!" Това е висш пилотаж в политиката, който ВИЕ дори не разбирате.

34

Анонимен

преди 2 години

Казват, че нямало срамна работа. Не съм съгласен, да си гербав *** е ужасно падение, не мисля, че нормален човек би работил такова нещо, дори за много пари.

33

Анонимен

преди 2 години

Радев един ден ще отговаря за предателствата си. Дай боже.

32

Анонимен

преди 2 години

Явно ПиарСевиБойко е активизирала све живо и мртво на амбразурата! Напразно! Радев печели на първи тур!

31

Анонимен

преди 2 години

Какво ще остане като спомен в бъдеще от ТЕЗИ? Пътищата на Борисов ще останат, спортните зали ще останат, построените детски градини, училища, МЕТРОТО-ще останат. Високомерни некадърници сте, приятелю любезен и най-големият ви страх е хората да не го разберат. Е, всички сме наясно, че самочувствието ви е без покритие, но ви търпим, защото освен всичко друго СТЕ ОТМЪСТИТЕЛНИ.

30

Да

преди 2 години

Някои са изненадани ,как на времето защитаваше един изнасилник,ама сега се правиш на голям юрист,а си чисто и просто презрян комунист!

29

Анонимен

преди 2 години

Радев е руски агент и работи за Птин. Обаче това и Стоилов и Нинова го знаят. Знаеха го още когато се договарях с Решетников за кандидатурата му. Знаеха го, когато дигна юмрука и започна да всява хаос в държавата. Което се харесва най-много на Путин. А сега радевото правителство отпуска 400 000 лева да ремонтира срама на София - паметника на окупатора. НАЛИ, ДРУГАРЮ СТОИЛОВ? Чудел се бил.

28

Койчо

преди 2 години

До сега професора е странял от политиката но боко тиквата му е показал неприлични записи и се съгладил веднага

27

Асан

преди 2 години

И ти червена изненада

26

Анонимен

преди 2 години

СРЕДНА ЗАПЛАТА 2009Г- СТАНИШЕВ- 566ЛВ, ЛОШИЯТ МОДЕЛ НА БОРИСОВ ПЪРВО ТРИМЕСЕЧИЕ 2021Г- 1637ЛВ- СПРАВКА НСИ- ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ!

25

Анонимен

преди 2 години

Които каза, че този е подъл долен комунистически червен динозвър не е излъгал.

24

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

ОБЕЩАВАХТЕ ДА ПОВИШИТЕ ДОХОДИТЕ И ДА НЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА, А ПОТОПИХТЕ ДЪРЖАВАТА В ХАОС.

23

Анонимен

преди 2 години

Айнщайн дава пример с рибата, която не може да се катери по дърветата, но плува във водата. Радев може и да е добър военен, но няма място с войнствения си манталитет на висша цивилна длъжност. Борисов провеждаше политика на протекционизъм на местния бизнес. В крайна сметка икономиката на една държава е основата на суверенитета и. Както каза Иван Пилето:"Производство е мръcна дума у нас!" Да ги питам тези убавци от Радевия комитет: Освен халтура друго какво ще оставят след себе си?!

22

Loyko

преди 2 години

Така е Стоилов.Крайно време беше да спрем военщината по върховете на власта. Още повече ще се изненадаш когато народа си каже тежката дума. Сега избора е между Демокрация и Диктатура/хунта. Дано сме осъзнали правилния избор и се обединим в името на демокрацията.

21

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

Радевата хунта потопи България в разруха само за няколко месеца, ЧАКА НИ ТЕЖКА РАДЕВА ЗИМА- ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ ЖАЛКИ! ВАШИЯТ МОДЕЛ НЕ СТРУВА И СЪСИПВА ДЪРЖАВНОСТТА.

20

Анонимен

преди 2 години

Човекът обича парите, ще обича и парите на Партията. За 2 месеца шоу защо да не направи далаверата? Той за 10к се компрометирал и заместникът му подписал договор с майка му, така че е податлив на сделки и далавери. Без пари няма да рискува да стане за резил. Партията е богата от държавната субсидия и си купува кандидати. Купува си кандидати, както си купува гласоподаватели.

19

Анонимен

преди 2 години

Всички в инициативния комитет на Радев са бивши комунисти. Да се надяваме, че това е последният посткомунистически цирей, който трябва да изтърпим и дай Боже, проклетото 60-годишно комунистическо поколение да се оттече в историята.

18

Анонимен

преди 2 години

Може да е купен с някой милион лева и да е бизнес сделка. Като влизане във Вип Брадър за пари, собствено компрометиране срещу заплащане.

17

Д-р Ох Боли

преди 2 години

Странно е че уж е умен човек а пък е изненадам?! Като си спомня реакциите на първото Новогодишно приветствие на площада в Трявна, изобщо не се изненадвам че Радев просто беше голяма грешка за България.