54

Анонимен

преди 2 години

И аз получих смс. Ако искам чсовник, ще си купя часовник. А не да чакам да ми се пада от томбола. Мисля да заведа дело за психически тормоз. Както към оператора, който позволява да получавам смс-и, така и към МЗ. Делото ще е за психически тормоз. То не стига телевия, радио, новинарски сайтове... ми накрая на подкараха и по личните телефони... това не е нормално. Ваксинацията е доброволна. Знам кога и къде поставят ваксини и ако искам ще отида да си сложа ваксина. Не е нужен всекидневен тормоз...

53

Анонимен

преди 2 години

Някой от нашите хора е вкарал смарт часовници ,а бря гадове на хората им трябват парички ,давайте по 500 лв и ще има резултат

52

тромбола

преди 2 години

И по 10 часовника 100% да раздавахте, не тромбола, пак не си давам живота за дрънкулки. Вие сте тотално изперкали. Сигурно се изживявате като колумб с подаръци за диваците.

51

Анонимен

преди 2 години

Като изключим колко е идиотско това начинание с томболата, вижда се и една друга извратена недомислица. Досега постоянно се говори, че трябва най - вече възрастните хора първо да се ваксинират. А тези смарт часовници определено не представляват никакъв интерес за бабите и дядовците. За какво им са? Ако някой клъвне на тая гола кука, то ще е млад човек.

50

Анонимен

преди 2 години

Пука ми! Аз се ваксинирах много отдавна и пак бих се ваксинирала, ако трябва. Не заради томбола или ваучери, а да здравето ми.

49

Елеметарно, Уотсън!

преди 2 години

Това с томболата истина ли е? Не е за вярване!

48

Шаши

преди 2 години

Баба казваше, че часовник и нож не се подаряват. Трябва да се откупят с някакви стотинки.

47

Анонимен

преди 2 години

Най-внушителен е коментарът на Марсел Попов с 33 минуса! Непременно го прочетете, за да видите умствения крах на ваксърите. Кой би искал да общува с такива твари?...

46

Анонимен

преди 2 години

Едва ли очаквате някой да клъвне на тази постна стръв.Големи наивници сте чиновници в Мин.здрав.Оценявате живота ми на някаква минимална възможност да спечеля смарт часовник?Не ми е изпила чайка пипето.Още не ме е хванала склерозата.Айде запазете си наградите,печалбите,бонусите, както щете ги наричайте за вас си.Последна утешителна награда преди уволнението след месец-два.Дано да ви няма повече ми..з..ер..ни..ци!

45

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинирам ,когато видя ,че Борисов,Гешев , Доган ,Пеевски , НОЩ и онзи математика са вече в затвора.

44

Анонимен

преди 2 години

Оказа се часовниците били менте. Отделно половината от тях вече били откраднати. На 25 от тях имало рекламен надпис ГЕРБ. Всички останали са конфискувани ,защото не било платено митото. Язък ,само дето се ваксинираха Бг-и д и о ти те !

43

Анонимен

преди 2 години

Балъците са в София най вече в Северозапада сме само мъжкари антиваксари

42

Анонимен

преди 2 години

Да дадат по един биткойн на всеки ваксиниран и готово. Наплив от желаещи ще има, даже ваксините ще свършат. ))

41

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирах се по време на отпуск. Двата дни, които се дават за ваксинирани учители няма да мога да ползвам. Давали се непосредствено след ваксината. Абсолютна мало.ум.щина. Същото е и с часовниците. Същото е и с онези ваучери от 20лв., където уж ги дават, но трябва да купиш за 50 лв.нещо от Метро, за да ги ползваш. Всичката ни работа е такава. Хубава работа, ама българска. Шмерерлъци колкото да излъжат хората

40

славянин

преди 2 години

Такива томболи са най-доброто доказателство, чe властта ни третира като стадо г.*** независимо в коя част на планетата се провеждат!

39

Анонимен

преди 2 години

Безумията нямат край. Томбола за 102 смарт часовника. На 100 хиляди ваксинирани за 1 месец, шанса е 1 на 1000. То лотарията е по добре, там поне те боцкат само финансово, а в случая те набождат наистина, и освен в томболата за часивници, участваш и в томбола за най - различни странични ефекти. Подлъгват ни с дрънкулки, все едно сме някакви аборигени. Срамна история.

38

До 31

преди 2 години

Ваксинират се, и цяла Европа се ваксинира, но това не помага. Антиваксърът е решил, че това е лъжа и толкова. От 9 кладенци вода ще донесе, но по гръб няма да падне.

37

Darth shadow

преди 2 години

Печалба е дървен ковчег и среща със свети петър пред портите..

36

Анонимен

преди 2 години

Печелят ръчен часовник с кукувица

35

Шаши

преди 2 години

Залога е много висок. Ако някой се ваксинира може и да спечели. Но и в двата варианта няма да му трябва. Или ще е починал от ,,ваксината" или ще оцелее и ще е свързан към централния компютър. И в 2та варианта е излишен часовника