216

Анонимен

преди 2 години

Българите ги боли дрифта

215

Анонимен

преди 2 години

математиците да учат и завършват вече в медицински университети.

214

Румен Николов

преди 2 години

От една година всичко е различно. Животът е различен. Никога няма да се върне старото. Моля ви, разберете го, най-после. Обществена тайна е, че коронавирусът /К-19/ е изкуствено създаден и е изпуснат от лабораторията в Ухан, Китай. Той е биологично оръжие, предназначено да порази не здравите войници е, а тила на армията и по-точно роднините на войника.- Няма нещо по-страшно за един овйник да получи вест, че роднините му, които са в тила, умерак като мухи. От този войник нищо не става.

213

Анонимен

преди 2 години

Е като е двоен все на коронката ли да ги напишем тия хора, някакъв ум в главата на тоя имали или няма, не си спомням да сме били безсмъртни преди това

212

Весо

преди 2 години

Габрово със селата няма толкова училища, че да има 500 паралелки затворени. Лъжа е туй. А преподавателите в НБУ не си дават много зор. Истина е, че магаре да вържеш там - ще завърши. Всичките ми познати дето завършиха НБУ за НИЩО не стават.

211

От Габрово

преди 2 години

В Габрово НЯМА 500 карантинирани паралелки!!! Този идвал ли е в Габрово?! Те общо всичките класове в града не са 500,какви ги дрънка тоя!!? Прави сензации и всява паника. Neshtastik. В нашето училище няма никаква заболеваемост, както и във всички останали! Има карантинирани 5-6 ученика, които са били контактни само. Да си гледа математиката и да се извини на габровци за разпространяване на лъжи!!!

210

Анонимен

преди 2 години

Онази глупава тиква Витанов поне има нещо общо с математиката, ама този *** Лъчезар няма нищо - само се излага.

209

Анонимен

преди 2 години

Аман от пеофесори, математици, разбирачи и прочие. Сега остава и гадатели да включите и цирка че е пълен

208

Инвтаризатор трупов

преди 2 години

Едните трупове са ясни , ама къде са другите , че да са двойно. Кой скри мършата.

207

Az da vi

преди 2 години

Айде сега пък математик. Едната лъжа не хванала дикиш и сега математик да на лъже... Да ама не - и на него никой не му вярва....Многоо ви здраве м ошеници

206

Анонимен

преди 2 години

Който замени свобода за сигурност, в крайна сметка губи и двете

205

Анонимен

преди 2 години

Питам се този народ наистина ли е толкова глупав, или просто е лигав. Хората са преживели войни, бомбардировки, глад, страх, мизерия, студ, изгнание, тежки икономически кризи, безпаричие, и болести, и не е било толкова отдавна! Тук се лигавим и се оплакваме, че трябвало да се носят...маски... в магазина. Че дискотеката не работела. Че имало ваксини (!), които да трябва да сложат. Заслужава си мизерната, жалка участ!

204

Анонимен

преди 2 години

Питам се този народ наистина ли е толкова глупав, или просто е лигав. Хората са преживели войни, бомбардиворки, глад, страх, мизерия, студ, изгнание, тежки икономически кризи, безпричие, и болести, и не е било толкова отдавна! Тук се лигавим и с оплакваме, че трябвало да се носят...маски в магазина. Че дискотеката не работела. Че имало ваксини (!), които да трябва да сложат. Заслужава си мизерната, жалка участ!

203

До Анонимен 232

преди 2 години

Мизтериозно изчезнали няма. Всички умрели са вписани в статистиката като такива. И те са двойно повече от починалите от ковид. И заедно с починалите от ковид, те оформят надвишението на смъртността у нас с 40 хиляди души.

202

Анонимен

преди 2 години

За другите сметки, като мистериозно изчезналите "двойно повече умрели" без никой да забележи ме е срам да питам, ама за затворените 500 паралелки в град с около 4 000 ученици ми стана интересно. Колко общо паралелки има в Габрово г-н. Математик и по колко души средно има в една паралелка? А вие редактори малко срама нямате ли да публикувате такива откровени лъжи?

201

Щирлиц

преди 2 години

Дали пък не е троен?А утре ще ви се привиди дон Кихот,яхнал Росинант,но вместо копие държи спринцовка с оО.трова,ъъъъ,ваксина?

200

Анонимен

преди 2 години

номер 225 = *** на Бойко Борисов. Факт.

199

В.

преди 2 години

НБУ. ***.

198

Mafia

преди 2 години

Out!

197

Mafia

преди 2 години

Aut!