40

Анонимен

преди 2 години

за сто години човешкото население на земята от около два е нараснало до около осем милиарда и почти всеки иска да ползва и притежава всичко наложено като стереотип на успех в живота.

39

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Фрилер услужливо минимизира проблема само до фосилните източници в услуга на елита и богатите на земята. Нищо не казва за свръхпроизводството, изгорелите газове от него и от всички превозни средства.Според нея всички трябва да обвиним обикновения човек, а истината не е тази. Манипулация и скриване на истината са днешните истини на богатите и властимащите, които ни се набиват в главата, та ай дано ние виновните и тъпите роби да разберем.

38

Родолюбец

преди 2 години

Глупости , на търкалета ,само всяват страх и печелят на гърба на улавия и *** народ богаташите и свързаните с тях либерал-зелени тапири !!!!!!! Вече толкова са наблъскали трезорите с жълтици ,че си организират космически обиколки на Земята!!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с екофашистите! Нито една критична дума към супербогатите, които си правят по 2-3 извънземни екскурзии около земята и народнатапаплач стои с отворена уста и кима потвърдително, колко е хубаво! Какъв е въглероднодвуокисният им отпечатък? За следващите 250 г. или 6000 автомобила за една година?

36

повече CO2

преди 2 години

по бърз растеж на треви и дървета. Земята се саморегулира. Освен това CO2 е само 0.3% от цялата атмосфера, няма как силно да влияе върху парниковия ефект. Науката е поръчкова.

35

Като на кино ли?

преди 2 години

Ха ха. Това ще е реалността кВо кино ва гони.

34

Жалко , но факт

преди 2 години

Климатичните промени са нормални - По-големият проблем , е че хората са изгубили до голяма степен способността си да живеят в хармония с природата и с това което тя ни дава !! НЕ може всички да са само " специалисти " с хоумофиси и да са концентрирани в градовете , да плачат че храната поскъпва , а в същото време да има пустеещи земи , които никой не иска да обработва и да произвежда ! КОНСУМАТОРСТВОТО и АЛЧНОСТТА са по-страшни от всичко друго - СЪЗНАНИЕТО е ключа към бъдещето,не само технологии

33

днешните деца

преди 2 години

След ваксините може и да не живеят, а може и да не се родят

32

Анонимен

преди 2 години

Тези изводи ги направих ОТДАВНА при това бшз да съм уЧен !!!Но когато ги споделях с познати ме обвиняваха в черногледство или просто си замълчаваха. Очакванията ми са за КАТАСТРОФАЛНИ бедствия и живот далеч по-тежък от този през ковид периода. Локдауните ще ви се видят като разходка в парка на фона на предстоящото.

31

Анонимен

преди 2 години

голем зор да нема фосилни горива, то щото батериите са много чисти и за тях енергията е безплатна и екологична. Напълно съм съгласен, че се натрапват решения породени от алчност и жажда за власт, евро*ейския съюз надмина комунистите с пропаганда и промиване на мозъци.

30

Анонимен

преди 2 години

Това е резултата от 12 годишната диктатура на ГЕРБ!!

29

ЦИНИК

преди 2 години

Тооо днешните дяца са лиглювци вегани,***. Кък жа преживеят сичко което *** пише незнам. Умирачка май яко жа има.То нимоат ни дъ си сготвят ,ни огин дъ запаля нимоат бря ! Само моат най убаво пари дъ арчат.

28

ЖАлко , но факт

преди 2 години

За огромно съжаление , нещата вървят на зле , а и по-зле ще става , но причината не е в само в природата !! Природни изменения винаги е имало , но хората са успявали да се приспособяват и затова сме оцелели през хилядолетията !! Големият проблем е в АЛЧНОСТТА , ПРОСТОТИЯТА , ЗЛОБАТА , АГРЕСИЯТА и НЕНАСИТНОСТТА на една малка група , наричаща се " Елит" , техните БЕЗУМИЯ и това че обикновенните хора повтарят ГЛУПОСТИТЕ им като омагьосани сектанти без да мислят , само за едните ПАРИ !!

27

До 29

преди 2 години

Така де така, климатични промени няма, намало и няма и да има! чували сме го това! Обикновено го казват хора с умствен потенциал колкото амеба и искам да се извиня на амебите, че ги стравнявам с тези! Но само за справка таз година в България февруари месец са измерени температури от 27 градуса по целзии! После в продължение на 9-10 дни температури над 22 градуса! Това по средата на зимата! После лятото, студено лято с температури от 10-12 градуса по целзии! Еми да май май няма промени!

26

xaxsasб

преди 2 години

Гледах някакви от камарата на архитектите в Бразилия, които бяха притеснени от постоянното използване на климатици. Лятото изтласквали огромни количества топлина от сградите, което повишава темп. а на всичко отгоре използваме огровни количества енергия което допълнително засилва парниковия ефект. Колкото повече използваме климатици толкова повече топлина изтласкваме в атмосферата. Забавното е че до 2050г ще има над 5милиарда човека ползващи климатици. ;} Иронията е пълна. ;}

25

Анонимен

преди 2 години

Джендърството е по-опасно за човечеството!

24

Анонимен

преди 2 години

Не като на кино, направо сериен филм. Всички научно фантастични и крими филми и книги сега са самата действителност.

23

До ss

преди 2 години

Какъв факт е глобалното затопляне при положение,че в България имаше най-студената пролет от 23 години насам?Във Великобритания пък бе най-студеният април от 100 години насам.В Испания пък тази зима бе измерена най-ниската температура в историята откакто има извервания.Ледовете в Арктика се повишават,а в Антарктика са на рекордни нива.Онзи ден е измерена температура минус 79,4 градуса.

22

Анонимен

преди 2 години

Китай изхвърля отпадъци в околната среда колкото Русия и САЩ заедно. Обаче за Китай никой нито дума. Туба Гимберг гледа лошо държави които рецеклират и имат закони за замърсяването, но за Китай си затваря малките злобни очички.

21

Манол

преди 2 години

Мисля да си уголемя члена и да почвам да поря наред ако ше идва потоп поне да съм направил нещо смислено