59

Анонимен

преди 2 години

Абортът е УБИЙСТВО на невинно ЧОВЕШКО същество! Абортът Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НЕ СЕ ОПРАВДАВА!

58

АЗ

преди 2 години

Аааа ,забраната след шестата седмица ви отврати.' А в някои щати има аборт след раждането.' А в 24 седмица детето го режат на части,вътре,и ви се струва по нормално а.'Да не ви разправям какво съм чул,какво правят с някои абортирани деца,че не е за слаби сърца.

57

Жоро

преди 2 години

Статия изпълнена с лъжи. Как не ви е срам бе. Аборт може да направи всяка шена до около шестата седмица.Ако изнасилената си направи тест за бременност,спокойно може да абортира преди шестата седмица.

56

Анонимен

преди 2 години

Не е за разбиране света вече. От една страна плачат, че планетата се задъхвала от толкова много хора, пък от друга страна да се раждат повече, ако ще и насилствено.

55

Анонимен

преди 2 години

Това ли беше най-демократичната страна на света. Малеййй, да принудиш жена да роди дете на изнасилвач, отврат.

54

Анонимен

преди 2 години

До анонименпише точно обратното

53

анонимен

преди 2 години

А защо да не се убие детето на изнасилвача - нали децата плащат за престъпленията на бащите, според Библията? Сами си противоречите, фанатизирани да не казвам какви, че ще ме изтрият. Може би най-правилно е жената да избере - може пък да си го гледа.

52

Анонимен

преди 2 години

Абартът е детеубийство, Плодът в утробата е човек от момента на зачатието. Другото са оправдания на гузната съвест.

51

Анонимен

преди 2 години

До тези, чийто довод е изнасилването: Значи искате да убиете детето, защото баща му е изнасилвач?

50

жена

преди 2 години

То самата тема показва кой е по-разгонения? Я стига сте нареждали на жените!

49

до 48

преди 2 години

Нещо не си разбрал, или отказваш да разбереш. За човека няма невъзможни неща. Човекът издържа повече от камъка и желязото. Дали ще е гений, или ***, силен, или слаб, с воля, или без, това вече решава човекът. Всичко е свободна воля и избор.

48

един

преди 2 години

Да, яки капани ни е заложил Бог, да му мислим, ще се пържим, ще се пържим до дупка. А вие с призивите си срещу всякакъв аборт за много праведни ли се мислите? Точно вие сте лицемерни и си мислите, че ще заблудите господ, ако има такъв, да, ама не.

47

Анонимен

преди 2 години

В днешно време 90 процента от жените се страхуват да не забременеят.

46

анонимен

преди 2 години

Но това е противоречие - бог създал човек толкова несъвършен, грешен, слаб, почти неуправляем и после му гледа сеира било то с аборти, било то с войни, било то с какви ли не гнусотии. Нещо не ми се връзва в цялата тази история.

45

анонимен

преди 2 години

До всички.... - секс да се прави само за зачатие и точка. Така е по Библията. И аборти няма да има, нали? Вие спазвате ли това, надали, всички сте като разг.....нени......

44

Анонимен

преди 2 години

Поредната Лъжлива новинка от комунистите на Дойче веле.

43

всички, които сте ..

преди 2 години

само 30 кила пръст и 40 кила вода - за Вас няма значение .... НО Човек има и дух от Бога даван в момента на зачатието... ( Иоан кръстител ... ) така че всеки аборт е убийство ... не се чудете какво ще става с америка - за последните деситилетия има около 50-60 милиона аборта ..

42

анонимен

преди 2 години

Детето то изнасилване едва ли ще повтори живота на родителите си, защото ще е подхвърляно я при приемни родители, я по домове, ако има такива, и от него ще излезе съвършеният престъпник, както между другото е на практика. Така че, по-кротко със забраните. Но, иначе, абортът си е престъпление.

41

Vasko

преди 2 години

Четах в CNN, никъде не се споменава след изнасилване или кръвосмешение, освен когато това може да коства живота на майката (което е обяснимо). ДНЕС така са го написали, че все едно се гласува някакъв талибански закон. Или си наемете добри преводачи, или не пишете глупости на търкалета.

40

Анонимен

преди 2 години

Със забраната се осигурява бърз оборот на нови нещастници,чието страдание е еликсир за някои същества