26

Гуню

преди 2 години

Ами това е естествения ход на нещата. Никой не носи маски нито в градски автобуси, нито в магазини, никъде...Очакваше се, че ще пламнем.

25

Габровец

преди 2 години

Габрово първи "откри" заразени с коронарка преди година и половина и сега първи започват някакви псевдо мерки, измислени от доктор-пaлячо. Истината е, че градът е гербeрасTkи и така изкуствено се нагнетява омраза срещу временното правителство.

24

Demonaz

преди 2 години

Комунисти. Няма да се боцкам с отровите ви.

23

ха ха ха

преди 2 години

Смешно е и лъсва измамата когато се нарочват градове от провинцията със затихващи функции,където вечер,или в студа няма жива душа по улиците,че имали много болни.

22

Живко

преди 2 години

Абсолютно незаконен локдаун! Граждани, не го спазвайте! Нито един фитнес център не е доказан като огнище на Ковид, нито пък е доказано заразяване станало във фитнес център! Въпреки това всички места за спорт се затварят първи, преди всичко останало! Нима спорта не е здраве!? Целта е същата като със задължителното носене на маски-поддържане на заболеваемост и пландемия до дупка! На това може да се отговори по единствено възможния начин- БОЙКОТ НА НЕЗАКОННИТЕ МЕРКИ ДО ДУПКА!!!

21

Анонимен

преди 2 години

В Габрово живея. За разлика от миналата есен, сега нямам ни един познат с ковид. Ние вече карахме миналата години - аз, роднини, приятели, колеги. Сега тези поне 200 души сме добре. Не знам реално за болни.

20

Анонимен

преди 2 години

Просташко, последния, типично за ков*****отче на редовни наркотици, крий се ти, като те плаши ситуацията. Хората не са ти криви за отклоненията.

19

Анонимен

преди 2 години

Слагайте кпп-та в габрово, никакво излизане и влизане, и ги оставете в кръчмите да поркат.

18

никогиш няя да стани

преди 2 години

габрово се дига на бунт няма да търпим диктата на разни докторчета исками да си пиим по баровете.

17

Анонимен

преди 2 години

Кой е тос дето ги затяга тия мерки?

16

До Германец

преди 2 години

Ще си мечтаеш да си германец, и за жилище там.Пиши в немските сайтове ,какво правиш тук ?

15

До 4

преди 2 години

То е ако е точно от ковид и тука няма да са повече от 5-6,ама пишат всичко не конвеер умряло от ковид за да усвояват пари!

14

Германец

преди 2 години

В нормалните държави с 80% ваксинирани мерките падат. В банановите републики като вашата те се затягат. Който както си го направи, предполагам :)

13

Айнщайн

преди 2 години

Да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш различен резултат е луд0ст и малоумиe

12

Анонимен

преди 2 години

Защо ограничавате ваксинираните ,както никъде по света ? Индианци такива

11

Анонимен

преди 2 години

Спорта трябва да е отворен до последно или винаги ,не театрите.

10

Анонимен

преди 2 години

Истината боли, но striker добре го каза. Посмешище сме.

9

Куршум за министъра1

преди 2 години

Трябва НОКАУТ за директора на РЗИ-Габрово, с юмруци... Българите в Габрово трябва да ИЗГОНЯТ Директора на РЗИ и да уб.ият Предателите- министри, които ПУСКАТ араби, н.е.г.ри и китайци в България, да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... ТОчно в Габрово има и някаква Ислямска змия- с име подобно на заместника на Осама Бен Ладен- Зуахири...

8

Куршум за министъра2

преди 2 години

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари....Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, н.е.г.ри и китайци... Пускат арабите и н.е.г.рите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса..

7

Майстора

преди 2 години

До Striker - щом досега не си разбрал как работи измамата, вероятно никога няма да разбереш. От телевизора няма да ти обяснят, трябва да се поинтересуваш, да сравняваш данни, да мислиш какво и как се случва и защо. Но по-лесно е да вярваш на съчиненията и да вееш лозунги.