17

Рот фронт СмРАДЕВ..

преди 2 години

КЪВ НАПРЕДЪК...??САМО МЕРАК ЗА ВЛАСТ, АЛЧНОСТ И СЕБЕЛЮБИЕ---МЕЧТАТА НА КОМУНИСТА...НИЩО ПОВЕЧЕ....!

16

СМЕХ....

преди 2 години

Да не мислите ,че КИРЧО И КОКОРЧО СА се върнали у България, от многоЛюбов към вас??!АКО наистина беше така -- защо ще стават политици, а не си практикуватнормалния бизнес...АМИ ЩОТОВ ПОЛИТИКАТА Е ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА И ГОЛЕМИТЕ ПАРИ...ДРУГОТО СА САМО ПРИКАЗКИ...!!

15

Глупости

преди 2 години

Какво доверие да имам на хора , които са в политиката---ЗА ДАЗАБОГАТЕЯТ, ЗАЩОТО СА ИНАЧЕСА НЕКАДЪРНИ И ЩЕ УМРАТ ОТ ГЛАД ,АКО СЕ ИЗДЪРЖАТ САМИ!!!?

14

vdch

преди 2 години

По правилно би било да се каже "Към негласуващите се проявяват невротични реакции". Това много пъти съм го изпитвал върху себе си.

13

1

преди 2 години

До Анонимен 9 "Към какъв напредък сме се сетремяли бре ? Всички искаха банани. Това не е стремеж към напредък. Сега банани има. Мечтите са осъществени." Ти може да си си мечтал за банани. Ние мечтаехме да можем да пътуваме в Западна Европа свободно, да можем да работим където пожелаем в зависимост от възможностите си, да получаваме възнаграждения в зависимост от знанията и уменията си, да можем да учим в зависимост от показаните резултати от знанията ни и т.н.

12

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasб Държавата има далеч по-сериозни неща от това да урегулира пушенето на трева, тъй че лъжеш себе си (ако наистина го вярваш, че заради това не гласуваш) или лъжеш другите, като казваш, че това е причината. Пораснали индивиди не мислят, че пушенето на трева е това, заради което има смисъл да гласуват. Между другото, кого заблуждаваш, че пушиш едва откакто работиш? Пушил си много преди да си знаел какво е работа, тъй че пробвай пак с някоя по-достоверна история.

11

xaxsasб

преди 2 години

Напротив. Не гласувам именно защото имам доверие в себе си. Има 30 партии, които казват, че пушещите трева са престъпници и искат аз да отида до урните да легитимирам тяхната глупост. Е няма да стане пуша от 15 години и работя от също толкова. Никога не бих гласувал за партия която дефинира мен и приятелите ми като оржанизирана престъпна група. Като се преборите с ГЕРБ с минус 300,000 гласоподаватели пушещи трева елате да ми се похвалите и да ми кажете какво точно сте свалили от власт. ;}

10

Да-а-а-а-а !

преди 2 години

Манталитет ни е : "ДА ВЗЕМАМЕ, ДА ИМАМЕ - БЕЗ ДА ДА СЕ ТРУДИМ И БЕЗ ОТГОВОРНОСТ" - и това вече десетилетия ! Хорицата не са у ред и естествено и са блокирали за ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ЛИЧНОСТИ, КЪМ ВОДАЧИ, КЪМ УЧИТЕЛИ !!!

9

a 14

преди 2 години

След като си лъган цял живот, ти нямаш доверие към нищо и никой.Почти е невъзможно да убедиш някой

8

Хахахахаха

преди 2 години

Значи според тоя всеки на тази територия през последните 30 години се самокради, самолъга, и самоунижава и накрая загуби самодоверието си? Яко! Явно наистина сме нация на иди0тите щом се дава трибуна на подобни кре0тени!

7

Асан

преди 2 години

Психопат

6

Анонимен

преди 2 години

Нация от комплексари и шизофреници. Антиваксъри и аутсайдери. Неграмотници и престъпници.

5

Анонимен

преди 2 години

Не виждате ли, че ви управляват тирани и живеете под тирания? Обесете ги по дърветата и кризата ще приключи.

4

Този

преди 2 години

Дядо да не говори глупости! На хората им писна от всички безобразия на управляващите, които не защитават интересите на България и българските граждани..Вместо това изпълняват като слуги това, което им се нареди от вън и разпродават и ограбнат страната..

3

ф

преди 2 години

Това "спасяване поединично" го втълпиха на народа с натрисването на чудото демокрация. Бавно но славно хората повярваха, че трябва да се спасяват кой както може. Народът забрави, че е Народ. Всеки се взе за гражданин, ако и да не му беше ясно що е това гражданин.

2

Анонимен

преди 2 години

Хапчетата не си е пил този!

1

Анонимен

преди 2 години

Какво доверие очаквате към политиците в държава, чийто единствен смисъл за съществуването и е брутално, категорично, безжалостно, антихуманно и безкомпромисно ограбване на гражданите и, съчетано с унижения и гаври с тях, със семействата и децата им?