50

ерол браун

преди 2 години

до 57 я влез в клас и играй физическо възпитание и спорт с маска. май не ти стиска а?

49

тя

преди 2 години

За малките може , но не и за големите ученици!

48

Живко

преди 2 години

Браво на българските учители! За пореден път дават пример в тежък момент! Не на ваксофашизмът на световната мафия! Ние не сме животни за дресура!

47

Анонимен

преди 2 години

Интересно как на другите не им пречи на комуникацията, но на учителите им пречи. Явно на нас ни трябва епидемия от ебола. Тогава на никой няма да му пречат даже скафандри, а пред ваксинационните пунктове ще има бой за ваксини.

46

Анонимен

преди 2 години

Миналата година починаха точно толкова учители, колкото и лекари. Имаше статистика за починалите учители. Сега няма статистика за починали учители. Оставка, Кацаров! Оставка и за Денков!Като се крият под шлифера на 28 агента от ДС заедно с Радев - за се махат! Некадърници! Цял свят може-само България не може да се справи с антиваксърите. Защото президента антиваксър, здравния министър антиваксър, министъра на образованието антиваксър. Насаждаха умишлено недоверие в мерките.Радев откри щам Шипка.

45

Анонимен

преди 2 години

Тези учители, знаят ли изобщо какво искат? Не искали маски, не искали тестове, ваксини също не искат, а наясно ли са, че при това положение от епидемиологична гледна точка, присъственото обучение е кауза пердута и присъственото отпада като вариант?!!Противозаконно е, заради нечии лични желания, да бъдат заразявани деца, родители, колеги на родителите и т.н.! Цели два месеца спорове за и против маски, тестове-банално стана! Денков, незабавно да издава заповед централно, за ДО поне за гимназиите!

44

Анонимен

преди 2 години

Вижте очилата на жената с жълтия лигавник! Пуснала ги е да събират вирусите и след това ще ги постави на главата си. През очите най- бързо става заразяването.

43

Анонимен

преди 2 години

РЗИ да отива на проверки и да ги глобява! Аз работя в една ДГ в Пловдив, където от 28 деца в група на списък вчера имаше по 9, по 11 или по 14 деца. Останалите са болни. Родителите казват, че децата кашлят и за това отсъстват. 80% от учителите са без маски. Помощник възпитателите 100% без маски. Директорката не сме я виждали изобщо да носи маска. Само 5 учители са ваксинирани.

42

Анонимен

преди 2 години

Пълна пародия на учител и директор, учителката- с лигавник на брадата, а директора нямал намерение да тества персонала? То и учениците могат да кажат: нямам намерение да пиша домашни и пречи ми да стоя на стол, искам трон. На летището не пускат хора без маски и тестове в самолета, нали?? А в училищата защо не е така? А и не е ли противоконституционно да задължаваш родители да си пускат децата в училища, които вече са ковидарници?? Абе я направо ги закривайте тези училища, закривайте и държавата!

41

До 48

преди 2 години

Предполагам, че утюб знае по-добре кое е руска пропаганда от някъв български селянин от Долно Нанагорнище. Само да не трябва да ти обяснявам какво е утюб

40

славянин

преди 2 години

Според ид.отите като 37 неверието във ''спасителните'' дози било ''руска пропаганда''!? Правете си сметката колко са изкудкудякали демократичните ваксинатори и зомбиваксъри!

39

До 46

преди 2 години

*** ти си бил адски ниска летва. Какви закони. Става дума за незаконните неща, които се случват в затвора.

38

ДО44

преди 2 години

"Кой е отварял дума за закони?""Ти как мислиш в затвора, да ли не им се случва същото като на мастиите" ТОВА Е ЖАЛЪК ОПИТ ЗА ЗАПЛАХА , БАЗ ДА СИ НАЯСНО КАК СТАВА ! МАРШ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО !

37

ДО43

преди 2 години

СВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И СПАСЕНИЕ ДЕБНЕ ОТ ВСЯКЪДЕ !

36

До42

преди 2 години

Ти в трезво състояние ли си. Закони? Кой е отварял дума за закони? И в антиваксърство ли си толкова начетен? Що ли не ме учудва. Това ниво сте.

35

До 41

преди 2 години

Стана ни ясно. Но не е там въпроса. А кои хора са тия хора дето не искат да се ваксинират.. Като погледнеш картата на света са се измекя рските нации. На теб явно ти харесва да си в тоя клуб. На мен не.

34

До 38

преди 2 години

Къде видя заплахи? Само споменах всеизвестен факт. Ти май гузен негонен бягаш.

33

До 36

преди 2 години

Ха ха не само *** ами и функционално неграмотен. Прочее едното върви в пакет с другото в повечето случаи. Я пак прочети какво съм написал.

32

До 31някъв славянин

преди 2 години

Като рече за гробища, те са пълни и с такива като теб, дето пробутват руската пропаганда, че няма вирус. Пък колко ги пълнят в самата Русия да не отварям дума, че е друга тема. Русолизачеството не е достатъчн, за да станеш сланянин. Хаха

31

До 32

преди 2 години

Ти как мислиш (не че се заблуждавам, че можеш да мислиш, де) в затвора, да ли не им се случва същото като на мастиите (провинциален израз от преди 30 год). Те поне взимат пари. Ти ще го правиш същото безплатно.