40

Ясно е!

преди 2 години

Гръка ветринар от Файзър, пак се бори с неговите си приоми, да завземе цялата пазарна ниша на калпавите ненужни и вредни ваксини

39

Ужасена

преди 2 години

Трябва задължително да се ваксинират поне 90 процента от всички българи, независимо от риска от тромбоза и други усложнения. По добре е инсулт или инфаркт от колкото ковид.

38

Анонимен

преди 2 години

Нали ви обясних как се получават тромби ОТ ВАКСИНИТЕ? Какво не ви стана ясно. Няма значение дали е векторна или рнк ваксина - всички водят до това клетките от епителиума на кръвоносните съдове да произвеждат spike protein. Имунните клетки виждат spike protein-a на повърхността на клетката, кръвоносният съд изглежда нарушен (не е вече гладък) и започва съсирек. D-dimer тестовете, за които говореха кардиолозите, са на ваксинирани хора без COVID - направени за да се потвърди теорията.

37

36 и 37

преди 2 години

Са много дезориентирани, горките. А може да е един и същ. Чул, недочул, смесил симптоми на корона с реакции уж от ваксини.

36

Анонимен

преди 2 години

При ковид инфекцията се повишава д- димера. Затова ти правят ангикоагулант. 2/3 от болните правят тромбози. Не при ваксинация. Пак неразбрали.....

35

До 36

преди 2 години

Пълна каша ти е в главата! Миш маш.Да се смееш ли, да плачеш ли? Вектортите - АЗ и янсен и подобните причиняват, макар и рядко тази реакция с тромбите. 1 на милион. Затова в Северна и западна Европа ги спряха. А някъде ги спряха само за младите. При старите не се получава тая реакция. Рнк ваксините-файзер и модерна може да предизвикат миокардит -1 на 200 000. Пак много рядко . Точно рнк ваксините са най-подходящи за деца и млади.

34

Анонимен

преди 2 години

Още преди месеци в САЩ кардиолози правеха d-dimer тестове на ваксинирани и откриваха завишени нива на тромбоза. Тромбоза в капилярите, която не може да се види на рентген. Но може да остави трайни последици. Ако се случи в по-голям кръвоносен съд, може да доведе и до смърт. Човек трябва да се замисли кои точно клетки произвеждат spike protein-a - стените на кръвоносните съдове. Какво прави имунната система, когато види, че spike protein (чуждо тяло) се показва от такава клетка? Унищожава я!

33

непрободен

преди 2 години

И за миокардита казваха, че е един на милиони, а вече се видя, че са много повече и в Канада забраниха Модерна за младежите. И за тромбозата ще се разкрие малко по малко. А всичко това се говори от месеци в антивакс средите, но беше конспиративни теории. Досега. Механизмът, по който се образуват тромбите е много добре описан и е за всички mRNA ваксини. Вие решавайте дали да вярвате на същите източници, които преди седмици ви казваха, че няма такива неща, че няма умрели ваксинирани...

32

Анонимен

преди 2 години

Най-ми харесваше в началото, когато казаха, че ракията убивала вируса. С малко мезенце всяка вечер се лекувахме с жената.

31

До 31

преди 2 години

стига да не попадаш в извадката...

30

Анонимен

преди 2 години

Тези тромбози са от 2 дни до най-много 3 седмици. Няма, не съществуват по-късни реакции.

29

Анонимен

преди 2 години

Написани са в характеристиката на ваксината и във фармакопеята . Няма нищо скрито покрито.

28

Анонимен

преди 2 години

Векторните ваксини са с такива странични реакции , но за щастие само 1 на 1 милион.

27

Анонимен

преди 2 години

Хайде, сега пък удариха и тази ваксина. Интересно, кога ще си признаят, че всички ваксини имат такива отрицателни ефекти?

26

Анонимен

преди 2 години

Има такава фейсбук група

25

Анонимен

преди 2 години

Защо нямаме сайт, в който хората да споделят страничните ефекти от ваксините? Не може да няма такива след като навсякъде докладват за най-различни усложнения при някои хора.

24

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо след тези масови ваксинации след 2 години да направят едно ново преброяване в страната.

23

Анономен

преди 2 години

Я да видим днес, някой изтеглил ли е късата клечка? Моля пишете, за всеки симптом, лек или тежък след ваксина.

22

някой

преди 2 години

До: Всеки (номер 23) Да така е, но този принцип е опорочен почти от самото начало. Та нали затова трябва всеки решил да се ваксинира преди това да прочете листовката на съответната ваксина (дълга две, три и повече страници) в която пише: Предпазва от вируса примерно 90% или 85%, и риск от тромбози да речем 1%, или 0,1%, или 5%.Човекът прочита и си казва - е, от вируса е повече възможно да развия тромбози, значи ще се ваксинирам. Или си казва, не си струва, няма да се ваксинирам.

21

Анонимен

преди 2 години

То е лошо, че този ефект иде с времето. След година-две. Човек си мисли, че всичко е ок, но не е.