13

Алекс

преди 2 години

Ваксинирането трябва да се извършва само в болница или поликлиника.Какви са тези мобилни центрове,прилича ми на количка за хот-дог.

12

Били Бонс

преди 2 години

15 души на ковчега на мъртвеца, йо-хо-хо и ваксина пфайзер-зенека!

11

До Германец

преди 2 години

Ние се топим със зверски темпове повече.от 10 години насам от 2010 г.когато са се родили около 75 000 деца, техния брой устойчиво намалява, за да достигне до под 60 000 за миналата.Своевременно за същия този период всяка година са умирали по над 100 000 души.Та тва с щетите от настинката малко смешно звучи.Освен хипохондриците, нема кой да уплашиш повече.Ай, успехи и продължавай в същия дух

10

Германец

преди 2 години

"Напоследък ваксаните дават повече жертви ." -- Не оспорвам, че въс фейсбук групите, които посечаваш, се разпространява подобна информация. Също и по Раша Тудей :)

9

До Германец

преди 2 години

Гал"'фон ти тотално си загубил мозъчна дейност ! Напоследък ваксаните дават повече жертви .

8

Германец

преди 2 години

Антиваксърите търпят загуби на два фронта. От една страна губят територия с всеки ваксинирал се. От друга - с всеки загубил битката с "настинката". За тяхно съжаление нито умрял може да възкръсне, нито ваксиниран да се отваксинира. Топите се като лански сняг, както казах :)

7

Анонимен

преди 2 години

Само некачествена стока се рекламира толкова агресивно.Истинското качество няма нужда от реклама

6

Анонимен

преди 2 години

И защо ви трябва да лъжете? 22 хиляди ще си зарежат работата, за да се ваксинират. Нали се преброихче наскоро и колко милиарда се оказахме, та боравите с хиляди ей така?

5

Име

преди 2 години

До Анонимен 3,Тази информация не е удобна, затова не го правят.

4

Натовеца

преди 2 години

Пунктове за евтаназия!

3

Анонимен

преди 2 години

До 2: Трябва да обвиняват ваксините, но не го правят... Ако си между 2 игли, или не са минали 2 седмици от втората и влезеш в болница/умреш, те броят за неваксиниран. Първата ваксина ти отслабва имунитета, по-лесно се заразяваш и разболяваш - за което не си виновен ти, а ваксинацията! Ако не си я беше бил изобщо, можеше да не влезеш в болница.

2

Анонимен

преди 2 години

Необходими са 5 седмици за изработване на имунитет. Ако се разболеят от инфекцията между двете дози, пак ваксините ще обвиняват. Спаха цяло лято, сега се сетиха ...

1

Анонимен

преди 2 години

Горките хора - кой знае какво са им набили в тия барачки.