50

Ме

преди 2 години

Абе, какво пишат цяла статия за 9 леки случая на милион и половина? Няма какво да се хаби човек да я чете даже!

49

111

преди 2 години

И сега, кой е виновен за всяване на страх от васкините - бомбастично заглавие, някои даже не четат статията и веднага си представят хиляди умрели от ваксина и хукват да пишат коментари.А какво се оказа - 9 случая, от милион дози, при това леки, Срещу колко починали от ковид? Въпрос с повишена трудност.Ако това не са манипулативни медии, не знам какво са. Отврат!

48

Марв

преди 2 години

До Варнянски беК,Липсата на критично мислене у хората, ги кара да пишат небивалици. Няма как да отворите очите на слепеца. Масата не разбира, че тази "медицина" се използва за плашило.

47

Българдки БАЦИЛ

преди 2 години

НЯМА по-здрави и яки хора от тези по Селата и Ромейския плодовит Етнос.

46

Варнянски беК

преди 2 години

До Анонимен 39Надявам се, че постът ти е ироничен. (Почти) всички вярваме в медицината. Това в което не вярваме е чисто политическите решения за извиване на ръце и принуда. Гледаме какви решения вземат в Италия, Франция, Гърция. Тези сталински начини да принудиш някой да се жертва за общото благо, предлагайки му избора между вражеските и твоите куршуми, вече сме ги виждали.

45

Бау

преди 2 години

Не спират да крият!

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55,Защото критично мислещотп население е малко, и много бързо намалява.

43

Еми

преди 2 години

До Анонимен 42,Сравнявате круши с ябълки. България е със много застаряващо население, докато Израел е точно на обратно. Темата за разликите в зравеопазването изобщо не искам и да я повдигам.

42

Анонимен

преди 2 години

Защото ди п.рост и с ваксината искат да ти налеят малко акъл в комунистическия мозък!

41

От Берлин

преди 2 години

Безумие и масаво убийство на хора, е това, с подкрепата на политици и медии! Всички купени... Масовият,, ваксър", пък е с,, вишо", печели супер и ненавижда,, антиваксърите" ***-били простолюдието и глупава сбирщина, вярващ в конспирации... Един д4н, какво ли оправдание ще измислят, когато излязат истенските числа на умрелите от,, ваксината" и ВиросО...???

40

Анонимен

преди 2 години

Да им е честито. Да се готвят и останалите овчеглави за трета доза.

39

АнонимеН

преди 2 години

ОСНОВНАТА ДОСТОВЕРНА ТЕОРИЯ ЗА ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ДИНОЗАВРИТЕ НЕ Е ПАДАНЕ НА МЕТЕОРИТ А ТОВА , ЧЕ С ГАЗОВЕТЕ СИ СА ЗАТОПЛИЛИ ЗЕМЯТА И СА ПРЕДИЗВИКАЛИ ИДВАНЕТО НА ЛЕДНИКОВИЯ ПЕРИОД КОЙТО ГИ Е ЛИКВИДИРАЛ! ЗА ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛИ ДРАСТИЧНО БРОЯ НА ХОРАТА КОИТО НЕПРЕСТАННО ИЗПУСКАТ ГАЗОВЕ И ТОВА НА ПУСНАЛИЯ ВИРУСА МУ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО!

38

Реалист

преди 2 години

Реален случай: Семейство ваксинирано преди 2-3 дни.Отиват да берат грозде заедно с родителлите на съпругата и съпруга.Резултат: Възрастните заразени с Ковид и натръшкани.няма място,да опиша и др.подобни.Така,че който желае,да продължава да участва в експеримента по разработване на ваксината.Аз не искам!

37

Анонимен

преди 2 години

"това е интелектуален подбор, така го разбирам аз" - Много си прав. Бъдещето принадлежи на разумните. Нали знаеш, че СО2 трябва да се намали драстично - Парижко споразумение, Зелена сделка... Я познай как става най-лесно? Ами намаляш броя на консуматорите, които живеят предимно в богатите страни и готово... :) ... Да си ползваш ваксинката със здраве!

36

Анонимен

преди 2 години

Боцнете се, за да спрем разпространението - и те разпространявали, боцнете се, за да намалим натиска върху болниците - и те влизали в болница, боцнете се, за да не умирате - и те умирали, даже не само от Ковид, а и от ваксата ... Много кратка е паметта на разни хора. Забравят думите на агитаторите изречени само преди няколко месеца и продължават да им вярват. ... Щом не можеш да различиш истината от лъжата (Бог от дявола), тогава си заслужаваш съдбата. Боцкай се... :)

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44Маската според теб помага ли ? Или просто се носи за да се чувстваш сигурен :))) Против вирус единствено с предпазен костюм, друго не са измислили хората :))

34

АнонимеН

преди 2 години

БОЦНИ СЕ ТИ И ПРОВЕРИ, ИНСУЛТ ИЛИ ИНФАРКТ ПЕЧЕЛИШ ТИ, МОЖЕШ ДА УЧАСТВАШ НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ ПЪТИ!

33

Анонимен

преди 2 години

По-тарикати сме и от гърци, евреи и армеци.

32

Анонимен

преди 2 години

И ква е файдата, пак ограничения - помните ли опорката, да се ваксинираме за да живее свободно, ми хей ви я на

31

Анонимен

преди 2 години

Ко стана, ние излязахме по умни от евреите.....шейм за тях.....хахахаха :)))