28

Джон

преди 2 години

Днес.бг как да се ваксинира бременна жена вие нормални ли сте? Защо продължавате тенденциозно с тези статии. Стига сте плашили хората!

27

до 19

преди 2 години

Зам-шефката на СРЗИ

26

Анонимен

преди 2 години

Жената е била лекувана по телефона.

25

(-_-)

преди 2 години

Колко пъти обясняват хора с необходимата квалификация, че не бива да се интубират такива пациенти, ама ей го на..Аз лично съм бил с пневмония, която се усложни до воден плеврит и слава богу не ме интубираха навремето.Дано греша, но ми се струва, че тази жена си е заминала по-скоро от неадекватни медицински грижи..

24

Анонимен

преди 2 години

Тия дето пишат за ваксиниране на бременни жени нямат грам мозък. Дори във ветеринарната медицина не се допуска ваксинация на бременни животни.

23

Анонимен

преди 2 години

Починали са и двете близначета. Страшна трагедия, а тук продължават троловете да си пишат глупости.

22

Анонимен

преди 2 години

Убили са горката жена?!

21

До 20:

преди 2 години

Нивото на безплатната медицинска помощ е ниско в цял свят, а не само в България. Лекарите очакват да се давата много пари за лечение. Едно време в реанимацията имаше по две сестри на легло, а сега в цял свят е различно.

20

Грим

преди 2 години

беше сред починалите на 30-ти, сега казват на 29. Няма лошо да заспи вечният сън. Ковидарите обикновено изпадат в безсъзнание и се събуждат чак след излекуването. Малко ли много ли страдат не се знае, но като са в кома все тая. Така че мен изобщо не ме събуждайте, иначе ще ми дължите издръжка до края на дните ми. Хаха

19

НН

преди 2 години

Скоро говорих с мой близък хирург в голяма софийска болница и той каза,че ако се стигне до реанимация почти няма оживели,единица са..Та се чудя и аз дали е много голям убиец ковид, не го изключвам или и докторите ни не са от най-добрите?!

18

До Така

преди 2 години

На кое РЗИ шефката е починала с ваксина?

17

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно ваксинирайте се зада си спестите много проблеми ,да не е сигурна ваксината спор няма има и ваксинирани заболели и дори умрели факт .Но колкото повече ваксинирани толкова по малко евентуални заразени.Помислете малко и за хората около вас ,за продавачката в супера или служителите от пощата или банката.Стига в тази страна всеки се е спасявал единично,не виждате ли че на никой не му пука за другия и това е в основата на всички проблеми.

16

Германска пивоварна

преди 2 години

Много жалко за младата жена, да почива в мир. Хора, не се плюйте и не пишете глупости под такива новини - има друго място за това, по 10 Ковид статии на ден и няма да свършат за съжаление. Не само болниците - гробищата се препълниха от Ковид - разходете се до някое наблизо, да видите колко хора си заминаха от 2019 насам... Тогава решете дали ваксината и Бил Гейтс са най-страшни на света...

15

Пропаганда с трагеди

преди 2 години

Миналата година като почина родилката в Благовевград се скъсаха да бият тъпана как причината е ковид и хиляди хипохондрици пръскаха паника по форумите.После се оказа, че анестезиологът "малко" сбъркал трахеята с хранопровода и тази грешка е причинила мъчителната смърт на младата жена.Да не се окаже, че пак някой нещо е сгафил? Но това ще стане ясно по-късно. Сега е важно да се произведе ефект върху аудиторията по една от най-чувствителните теми - животъ на родилка и бебе.

14

Анонимен

преди 2 години

Част от докторите прикриват некъдърността си с ковид

13

Анонимен

преди 2 години

В "Св. Георги" - Пловдив зорлем умориха онова 18-годишно момче преди 2-3 седмици. Преди 2-3 г по същия начин умориха едно младо момиче - студентка. Явно толкова си могат.

12

Бay

преди 2 години

*** ще я изкара наркоманка ... Жалко за жената и детето.

11

HORST

преди 2 години

В ТАЗИ болница последните месеци починаха доста хора от лекарска небрежност може би ...прокуратура и медицински надзор е добре да проверят !

10

Анонимен

преди 2 години

Мда. Бременните са рискова група за ковид по принцип. Затова е важно да се ваксинират.

9

Гйкггхх

преди 2 години

Докторите не лекуват и ни убиватНе чуваме друга болест освен ковид това е от две години лекарско безобразие