37

доц. Мангъров

преди 2 години

До Болен 37Ей, нещaсTниk, на кръчма се ходи по желание, а не по задължение. Какво са ти криви хората,заети в бранша, които искат честно да си изкарват хляба

36

Болен

преди 2 години

13 дни вече с температура и едвам дишам, а всеки *** си пише тука простотията!! Защото кръчмите са най-важните!!! Да не затворят кръчмите, че народа ще загине! Просто племе сме си

35

Анонимен

преди 2 години

Какви да са? Безсмислени, вредоносни и откачени. Всичките, до едно.

34

Анонимен

преди 2 години

Европейският цивилизационен модел е в упадък, а това може само да ме радва. Времето, когато Европа беше модел за подражание, окончателно свърши. Дори Африка се държи по-достойно по отношение на своите граждани.

33

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам защо изобщо трябва да се подчиняваме на някаква си там организация наречена СЗО?

32

ограниченията

преди 2 години

са безумни, безмислени, вредни, нежелани, неефективни

31

ограниченията

преди 2 години

са ***

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Мерките там са индивидуални за всеки щат. Но общо взето са както другаде - ***. Уволняват лекари (по време на пандемия??), задължават и учителите да се ваксинират, ресторанти се опитват да оцелеят заради сертификатите...

29

Анонимен

преди 2 години

"В понеделник стана ясно, че държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън не е заразен с коронавирус. Блинкън си направи тест за коронавирус, който се оказа отрицателен, след като говорителят на Държавния департамент Нед Прайс обяви, че е дал положителна проба за коронавирус.">>>>>>>> Уж щяхте да обяснявате какви са мерките против ковид там...

28

Анонимен

преди 2 години

В Германия, Испания, Италия, Белгия няма ли ограничителни мерки???

27

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах с какво текста за САЩ ни информира за мерките там..........

26

браво

преди 2 години

Значи ковид ограниченията в САЩ опират до това, че някакъв се оказал отрицателен, много информнативна извадка сте представили.

25

Анонимен

преди 2 години

"Вариантът "Делта" промени плановете за връщане към нормалното"-----------------------Това го говорехме месеци преди появата му. Ще си съчиняват нови и нови варианти като извинение да продължат диктатурата.

24

Анонимен

преди 2 години

Е, нали казвате, че по света хората се ваксинирали и затова им отпаднали мерките и ограниченията? Кви са сега тези мерки и ограничения, ве? Само *** не се бил ваксинирал. Бе с ваксини или не, мерки ще има и те не само няма да се разтягат, а постепенно ще се затягат все повече, докато народите не клекнат съвсем и не почнат да приемат налагането на всевъзможни ограничения за нещо нормално.

23

Гадател

преди 2 години

В 9-10 часа ще има новина с новите понеделнишки провидения на "математика" и гадател Витанов. Всеки понеделник го вадят - и всеки път говори едни и същи небивалици, по програма.

22

Анонимен

преди 2 години

Всичко друго, но не и обосновани. Заради една настинка правителствата узорпират власта и си показват тираничните намерения.

21

Анонимен

преди 2 години

"Аз проблем с ограниченията нямам. Ваксиниран, обикалям света без проблем. Другите да му мислят!" =========================== Обикаляш света ти... през екрана на телефона, докато си на тоал етната чиния... Да беше пътувал поне до една държава, щеше да си на ясно, че ваксиниран-неваксиниран, все има някакви рестрикции, неудобства, абсурдни правила от днес за утре и пр. Наболите се с ваксина в размътените си мозъци се виждат нещо като богопомазани - обикновена защитна реакция на психиката.

20

Анонимен

преди 2 години

Някой усети ли слабо земетресение пред двайсетина минути или откачам нещо?

19

до 19

преди 2 години

Стига сме мърморили срещу днес.бг. Това е един от малкото сайтове които отразяват и двете страни. Защото още не е финансиран от сорос, както много други уж демократнични наши медии. Почне ли и тях да финасира - край и този сайт.

18

Въпрос

преди 2 години

А къде е Швеция където никога не имало никакви локдауни и маски, а само препоръки. И почти никой, никога не е носил маски. Нито са назорвали някой да се ваксинира. А това че доста са се ваксинирали там, си е лично техен проблем. От самото начало им е казано че естесвения имунитет сред здравото население най-важното.