125

Анонимен

преди 2 години

Снимката.....СЮРРЕАЛИЗЪМ!

124

Анонимен

преди 2 години

До Германец Хубавото е, че благодарение на технологиите такива като него ще бъдат елиминирани като реален фактор: ще бъдат сведени до фонов шум. Снощи бях в ресторант, където на входа искаха сертификат: такива като него нямат шанс. А ако реши да се прави на тарикат да извършва документни престъпления, ще му съдерат кожата. :)

123

Германец

преди 2 години

Тъжното е, че такива като Antvx наистина си вярват и ефективно действат като ръчна спирачка на прогреса. Няма оправия. 80% са като него.

122

Анонимен

преди 2 години

До Antvx "Този начин на мислене в момента, който води до само 16% маркирани, ще е причината да бъдем с една от най-ниската смъртност, в следващите години, в световен мащаб" ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАААА. Няма, нямааааа. Радвам се, че няма да вляза в статистиката на внтиваксърчетата, които ще измрат мърцина от собствената си глупост.

121

Antvx

преди 2 години

До 135: Този начин на мислене в момента, който води до само 16% маркирани, ще е причината да бъдем с една от най-ниската смъртност, в следващите години, в световен мащаб. Но ти и тогава няма да свържеш фактите, щото не си ***, а "грамотник", следващ бодро световните тенденции, щото, нали, са такива...Не ми отговаряй.

120

Анонимен

преди 2 години

До Antvx "А преди да открият новата болест - на кое място бяхме?" Резултат от същия начин на мислене. Затова и резултатите са същите. Както казах, на това *** като теб казва "адекватно". А неграмотниците с това се успокояват: че въпреки, че са неграмотни са "интелигентни".

119

Antvx

преди 2 години

А преди да открият новата болест - на кое място бяхме?Не че очаквах много да разбереш: продължавай да вЕрваш на науката, вместо да търсиш доказателства.И не бъркай образование с интелигентност: можеш да си PhD, и пак да си останеш и.иот.

118

Анонимен

преди 2 години

До Antvx Буквално нямаш едно нещо, което като фактология да си уцелил в тоя пост, който си написал. За останалото: резултатите са налице: първи по смъртност. Предполагам, че на това антиваксърите неграмотници казвате "да реагираш адекватно". А какво е интелигентността явно скоро няма да научиш, като ти гледам примитивните опити за дефиниции.

117

Анонимен

преди 2 години

*** сигурно пак си мисли, че е най-умен в цялата Европа

116

Antvx

преди 2 години

До 121: Ако интелигентността се изчислява (само) на материална база, пари в банка и сляпо подчинени - да, първи сме отзад напред.По тази логика краварите са най-интелигентните същества на планетата. А всъщност са нагледен пример за т.пота.Както и германците - за сляпо подчинение. Не случайно имат навика да повтарят едни и същи грешки. Интелигентността е преди всичко способността да подхождащ различно и адекватно в различни ситуации, ако се налага. Което предполага т.нар. "критично мислене"

115

Бате Сечко

преди 2 години

Нека да изчакаме 10 години, и тогава погледнем ИСТИНСКИТЕ числа: умрели от ВиросО =? и умрели от,, ВАКСИНАТА "=? .....! Сега да дъвчем непрекъснато манипулирани премъючани факти-няма смисъл!

114

Анонимен

преди 2 години

"Ромските общности в Румъния и България са сред най-малко ваксинираните." Хубаво е да знаем антиваксърчетата на интелектуалното равнище на коя група от обществото са. :)))))

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "Изключете ни,какво чакате? ЕС вече не изповядва ценостите около,които беше създаден,и не съществува." Я кажи кои са ценностите, които ЕС вече "не изповядва", да се посмеем. Дето се вика, забавно е руски шапкар да обснява за "ценности".

112

Анонимен

преди 2 години

Изключете ни,какво чакате? ЕС вече не изповядва ценостите около,които беше създаден,и не съществува.

111

Max

преди 2 години

Двете най-бедни държави в ЕС показаха защо са на дъното във всички класации.Всичко си е до "материала", с калпав "материал" нищо хубаво не става.

110

Zaks

преди 2 години

Нали уж ЕС е демократичен съюз?! Тогава това, че има различие в процентите на ваксиниране не би трабвало да е никакъв проблем. Стига реваха, че сме нямали достатъчно ваксинирани. Какво става като се изкъпе един македонец? Чист българин!

109

А бе

преди 2 години

Когато всички западноевропейци се ваксинират,българската и румънска спер**** от неваксинирани(неувредени) ще стигне цената на златото,че и нагоре.

108

Македонец

преди 2 години

Две работи се бесконечни: универзумот и вулгарската простотиа. Заради вулгарите и IQ-то на ЕС е намалено за 50%.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 Първо стани грамотен и след това се опитвай да говориш.

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "Смеееееххх ! На внимката един свири на цигулка а други баламурници са ваксинират ! Е ткова евроатлантическу шоу *** размива. сигурно и свири погребалния марш на Менделсон" И докато ти си пееш неграмотната песничка, света полека лека се връща към нормалното: само дето такива като теб не могат да припарят до него. Стой си в дупката и драскай безмислици. :)