34

тя

преди 2 години

Дай Боже !

33

Боби

преди 2 години

Всяка коалиция с ДБ ще бере ядове...

32

Инженерка:

преди 2 години

До ГЕРДЖИКОВ СПРЯ РАДЕВТИ ОТ КОЕ ПСИХО СИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!

31

bunak

преди 2 години

хора бдете,радев прави преврат за да върне комунизма.не се връзваите,яе ще има глад и мизерия

30

Симеонов

преди 2 години

Винаги съм уважавал мнението на Делчев,но той забрави ИТН,с което напомня на Сл. Трифонов,че може да се сватоса с т. нар. системни партии.Понякога,лидерите са готови в името на сигурното място в НС,да действуват ВА-БАНК!

29

Анонимен

преди 2 години

Г-н цензор, "член- кореспондент на БАН " е научно звание преди "академик". Вземете го научете това, не се излагайте да му поставяте трите звездички! Званията там са професор-чл.кореспондент-академик. Пак ли ще удариш на второто научно звание три звездички? Ей, много неуки и упорити сте вие, гербаджиите! А искате да ставате професори!

28

Анонимен

преди 2 години

Не очаквахме, че сте толкова учени и културни хора от ГЕРБ, гн БУрисУв! Лицата на партията ви бяхте вие, бивш гл.секретар на МВР по времето на Царя, гл.прокурор Цацаров, сегашният И.Гешев, мин.Маринов, Терзийски, Иво Иванов, Гьорги Георгиев, Биков и сега изведнаж баш лицето ви става проф.Герджиков, ректорът на СУ. Очакваме зам.президент да ви стане чл.***. на БАН. Ами какво ще правите вие с тъпаните, гайдите и флигорните? Освен да откривате митингите на ГЕРБ с музика за хора и ръченици.

27

Петър

преди 2 години

Вече в два парламента се видя, че това не става, особено при ДБ не се получава изобщо!

26

Бааах мама му...

преди 2 години

А бе много дълго туй начало....вече го гледаме и бая време...

25

бай Пешо

преди 2 години

Ха, това трябва да е краят на началото на края, много дълго стана това начало, а краят му се не вижда :)

24

Мел

преди 2 години

Абе тия от ДБ още ли са с идеята, че ще влязат в парламента!? хахахха Да вземат малко да се освестят, а хахахах

23

ПЕНКО

преди 2 години

ДЕЛЧЕВ Е ОТ ДБГ / ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ / . НЕ ЗНАМ КАКВО ПОЛИТИЧЕСКО Е ИЗЯЛ , НО КАК СЕ КАЗВА ДВИЖЕНИЕТО НА ПОЛИТЧЕСКАТА ХРАНА ПО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЧЕРВА ---- АМИ ПОЛИТИЧЕСКА ПЕРИСТАЛТИКА !!! ТА НЕГОВАТА ПЕРИСТАЛТИКА ПРИКЛЮЧВА ЦИКЪЛА -И РАНО -РАНО В ПОЛИТИЧЕСКАТА УТРИН --ИЗЛИЗА НА СВЕТЛО --РЯДКО -ТВЪРДО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

sofeto

преди 2 години

На какви само неизвестници им се дава думата по медиите, само и само сеири да се чeтаат и гледат!

21

ГЕРДЖИКОВ СПРЯ РАДЕВ

преди 2 години

ДС-ЧЕНГЕТАТА ДА ЗАМЪЛЧАТ.....

20

До Делчев

преди 2 години

Да те спрат в Орландовци

19

Биската

преди 2 години

Само, че такъв съюз няма да има, щото са орел, рак и щука - всеки дърпа за себе си. А и нито една от тия партии няма капацитет да управлява, ще ме извиняват.

18

Анонимен

преди 2 години

Не съм гласувал повече от десетилетие, вече не помня кога за последен път. Просто не знаех за кого не от многото кандидати, а от липсата на такъв. Последно симпатизирах на Спаси София, но и те ме разочароваха и не стигнах до урните. Сега тъкмо да харесам ПП, защото от тях виждах нови лица, а те уж говорят на промяна и почтеност, а ми натресоха Мая Манолова и Татяна Дончева. Съжалявам, но няма как да видя почтеност в техните лица. Оставам в партията на негласуващите.

17

Деси

преди 2 години

Те както обикновено ще се изпокарат още преди да има съюз

16

Пян Гъ

преди 2 години

ГЕРБ са най-стабилната партия и разпознаваема в чужбина партия. Да, и те имат слабости, но са единствените със самопочистваща програма. Единствените, които след Живков започнаха да строят мащабно. Останалите само КРАДЯХА.

15

Влад

преди 2 години

Какво е това ДБГ ? А този го виждам за първи път...