17

Анонимен

преди 2 години

Бравос! А къде бяха досега?

16

Анонимен

преди 2 години

НАПИШЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА Francois Verove И СИ ПРЕВЕДЕТЕ, КОЙТО ИСКАТЕ САЙТ. НАЙ-ДОБРЕ ФРЕНСКИ.

15

Totenkopf

преди 2 години

И жена му естествено, нито знае, нито подозирала, приказка от 1001 нощ.

14

Н1

преди 2 години

Има такъв филм, казва се "Бостънският удушвач", по действителен случай, с Тони Къртис, 1968 г., САЩ. Сериен убиец на жени, със странно заболяване, през деня е нормален, семеен човек, работи. Вечер се преобразява и нищо не помни за деянията си. Хванаха го случайно, като на улицата го блъсна кола.

13

Анонимен

преди 2 години

Гугъл преводач.

12

Ужас

преди 2 години

Ужасна история, бъдещ сцениарий на филм. НО! Още по-ужасно и отвратително преведена... Какви хора наемате вече? Толкова ли е паднало нивото? Никаква грамотност, никакъв стил, никаква съобразителност, няма подреденост, буквално превеждани неща, хаос... Редактори нямате ли? Срам...

11

Анонимен

преди 2 години

Най вече никога не се съгласявайте да отидете на втора локация, когато нападател се оптива да ви "отвлече" или заплашва да трягнете с него - случва се предимно на деца и млади жени. Един американски следовател това обясняваше ако се съгласите да отидете на друга локация с човек който ви заплашва над 90% е сигурна смърт. По-добре да се борите за живота си на локация 1, имате по-голям шанс да оцелеете.

10

Анонимен

преди 2 години

До Вени Ами толкова може гугъл преводача...:):):) Да не мислиш,че *** я е превела.

9

Друг

преди 2 години

До До 2 Коментар 2 много добре описва случая от преди 2 дена. Убива, дават му доживотна присъда, бяга в продължение на години, хващат го и го вкарват за 14, а накрая излиза след само 7.

8

Анонимен

преди 2 години

Статията е толкова лошо написана, че нищо не се разбира.

7

gosho

преди 2 години

dali sled godini nyama da izleze neshto i za rashkov,zashtoto i toy may e s takiva naklonnosty.

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Но във Франция не е получил нищо, защото се е самоубил преди всякакъв съдебен процес срещу него.

5

д-р Дрегер

преди 2 години

За съжаление, работата в Органите привлича такива люде - и никакви психотестове не могат да ги разкрият.Е да де - в някои страни ги разследват. В други се провежда вътрешна проверка и тя приключва без данни за престъпление.

4

Пази боже

преди 2 години

Разкритието там идва точно със съдебния процес на английския полицай- *** обвинен за същото. Той поне ще лежи доживотно. Какво объркано има в гените и психиката на тези вампири? Моля се да няма повече подобни новини от пай- зловещата страна на човечеството

3

анонимен

преди 2 години

Как можеш да делиш числото 35 на два реда?!

2

Анонимен

преди 2 години

Ако беше в България щяха да му дадат доживотен наа първа инстанция. Втор инстанция намалява на 30 г и добре подкупения съдия след 2 г щеше да го освободи,защото престъпникът е работил 2 г в затвора и е казал,че повече няма да убива. Но не това е важно за нашите политици. Важното е да викат Гешев вън. А за шефът на съдиите нито дума не обелват.

1

Вени

преди 2 години

Отвратително преведена статия!!!