285

цитат

преди 2 години

Въпроси към Герджиков - как ще коментира това, че е подкрепен от мутри? Какво мисли за протестите срещу Борисов и ГЕРП, какво мисли за Гешеф - ей такива простички неща. И не - президентът никога не се обединява с мутрите, и не е обединител на народ и мафия - никога! Това е опорка единствено на мутрите, която сега ще лансират - на нея се ловят аквариумните рибки и шепа от т.нар. академично съсловие, добре угоено от нЕкои проектни милиони, с които Герп ги "нагали" в последните години.

284

SS

преди 2 години

а за вице може да пише майка си, както я беше писал в "научните" проекти на СУ, за да взема хилядарки и тя

283

gosho

преди 2 години

До Анонименvyarno i na vsichko otgore onya beloglaviya leshoyad k-u-o-durjetca mu i toy se kipreshe otpred.

282

Анонимен

преди 2 години

Ако буци изцяло правеше избори,този със сигурност щеше да бие с 300 %.Да,ама сега не е съвсем така, тъй че..

281

Анонимен

преди 2 години

Нинова не е съученичка на Герджиков, който е от първия випуск на НГДЕК. Дори не са се засекли в гимназията. Тя е от много по-късен випуск.По принцип големите политическите въжеиграчи винаги търсят продажни интелектуалци и учени за своето обкръжение, за изпълнението на поръчки срещу солидно заплащане, позиции и власт. Я си спомнете професорите около Доган начело със Стоян Денчев, около Първанов, около Стоянов. Всеки си имаше обслужващ интелектуален кръг.

280

Независим

преди 2 години

Това е номер на ГЕРБ пък и Герджиков не го споменава. Ще видите, че последния ден за регистрация ще обяват друга кандидатура. Ама и там не се знае дали ще хората ще го изберат.

279

Анонимен

преди 2 години

24 май 2019 година Радев застава начело на шествието за празника, като измества духовенството и хората на науката, които по традиция водят шествието. Сега е ред на професора да измести Радев от президентството на 14.11. Успех професоре!

278

Реалист

преди 2 години

Запомнете милички, че това ще е независима кандидатура, в която Борисов изобщо няма да се меси ! Ще има "инициативен " комитет , който очаквам наистина да е от достойни хора, а не ДС-кукловодите на Радев! На ГЕРБ им стига само, за Президент да се издигне един нормален човек, който да не гази ежедневно българската Конституция, и за всичките негови изцепки да се оправдава с ..."Боко"!

277

Анонимен

преди 2 години

Няма да е този, пак ни пробват. Николай Младенов ще е, но вицето се избира - коя ТП да е, от кой град :)

276

Очаквам

преди 2 години

нови уволнения в СУ "за уронване на престижа". Една много разпространена формулировка в средите на чагъртащите радеви слуги с която успяха да изпоуволнят сума ти народ и да си назначат роднини и приятели на тройни заплати.

275

Анонимен

преди 2 години

Смешни сте, гербави :) От "и магаре да сложа, ще го изберат", та до " и арабски жребец да сложа, ще загуби" :)

274

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да изчакаме Кобрата да изучи за година и половина всички тънкости на политиката и като се дипломира е готов за Президент! Па ако нЕкой не върви в правия път, събуваме го и бой с тояга на голо...Ей това е нашият Президент!

273

Анонимен

преди 2 години

Ако Герджиков си остане само с 15-те минута слава, поне ще се сдобие с нов прякор."ПРЕЗИДЕНТА НА ЧЕКМЕДЖЕТО".Разбрахте ли колеги?

272

Анонимен

преди 2 години

До you Пълна, докато не ви каже баце кой ще е истинското магаре. И после ще е непълна :)

271

Анонимен

преди 2 години

От прочетеното стигам до извода, че аз също мога да се кандидатирам. Имам фирма, имам лидерски качества, говоря три езика, обединител съм, следователно ставам. Визитката ми е перфектна. Ще дойдат двама, които ще говорят красиви неща за мен.Но кой знае какви са слабостите ми, грозните ми черти.....???? Виждате ли колко е тъжно, че само и само да се угоди на една партия, ние сме готови да дадем гласа си, за непознат на публичното пространство човек. Не сме дорасли сами да мислим. И хоп дъното.

270

Анонимен

преди 2 години

До Този има ли 297 Не, подметка е на баце. Само такива могат да крадат спокойно и да се правят на умни. Кой му осигури да е единствен кандидат за поста ректор. Сега връща услугата. Само че тук не е единствен кандидат и ще е по-трудно.

269

Стоян

преди 2 години

Че тя и Нинова мислела да го покани,щото били съученици в гимназията за древни езиц.Поредната лъжа на Корнела, ей така да се присламчи да има новина.Левата Корнела си мислела да предлага десния Герджиков за.Президент?!

268

Този има ли

преди 2 години

диплома от Харвард? Само такива могат да нарушават всички закони в тази държава и същевременно да им се възхищават уфцети , колко са умно-красиви.

267

Ходи

преди 2 години

До ПУ ТИНи ти стани военен летец и тогава коментирай!

266

Анонимен

преди 2 години

Аз пък прочетох някъде, че голямата кандидатура и изненада на 4, ще бъде ***. Някой да има нещо против? Ще обедини не само нацията, но и половете. Всички ще станем то.....