137

Анонимен

преди 2 години

След изборите видяхме как герджика "победи" - наритан отзад с 200 и с подвита опашка обратно на топлото местенце в СУ. Филм, достоен за всеки гербераст.

136

Анонимен

преди 2 години

Ще го победи на кукуво лято!

135

тя

преди 2 години

Тоя вярва ли си ?

134

Анонимен

преди 2 години

Навремето и на Цецка и даваха 10% преднина

133

Анонимен

преди 2 години

Може да го победи на шах, ама пак не вярвам. Радев се доказа като способен за поста, който заема, а тоя никой не го знае.

132

11

преди 2 години

До Да допълня...точно нинова му каза,да излезе на вън,да се разберат ,като мъже.

131

1

преди 2 години

До Да допълня...,чекмеджето,или Барселона,ли са доказателствата,за чешката афера ,не я пиша за доказателство.

130

тя

преди 2 години

Само в розови сънища !

129

1

преди 2 години

До Анонимен-137,нека тиквата да излезе и го победи,но шубето е голям страх,и още тиквата от какъв род е,като баща му е бил полковник от пожарната.Доколкото си спомням,деца чийто произход е от фашистки род,за метачи на улиците ,не ги вземаха.

128

1

преди 2 години

емилчо,не професора,а партийната сикритарка цъфнал герб,цъфнал герб,може да победи Радев.

127

Анонимен

преди 2 години

" Видяхме как се разтоварва кораб с опасни материали. Явно - не сме подготвени за такива ситуации...." Е, след 12 години управление на мутрите за нищо не сме подготвени.

126

Анонимен

преди 2 години

Да победиш Радев без да има какво реално да предложиш е някаква болна самоцел, която явно допада на много нереализирали се личности. Когато народа гласува за Радев на миналите избори, целта беше да не се допусне гербиджа да окупира и президентството. Сега такава цел липсва. Ако някой иска да бие Радев, трябва да покаже визия и отдаденост. А не да се самообявява за месия и спасител на нацията.

125

Никога Герп и други

преди 2 години

Тези толстолопи и хабер си нямат какви са реалните проблеми в българия - например знаят ли че никой не спазва режима за вдигане на шума и полицият си бърка в носа като им звъннеш за това? Знаят ли че комшията ти може да отвори до теб шумен и мръсен бизнес и за теб спокойствието да приключи и ти нищо да не може да направиш?

124

Анонимен

преди 2 години

Голями шии прави това евродепутатство.Трябва повече гимнастика.

123

Анонимен

преди 2 години

И как точно ще победи един човек непознат в обществото? С казаните две заучени изречения, че ще е обединител на нацията или по-точно, че ще е "Президент на чекмеджето! Ако може да забранят до 14, разни знайни и незнайни специалисти да се опитват да вменяват на хората за кого да гласуват, ще е много добре. Ако Герджиков се изправи срещу Румен Радев само с визитката си на ректор и красиви думи, Герб може да поздравят Радев с победата още сега. По-скоро мисля, че ББ е подготвил друг...

122

анонимен

преди 2 години

Кандидатът иска 2 дни да отговори кой го е предложил и щял да сътрудничи с десните партии а имал качества да бъде обединител на нацията ха ха ха - вие четете ли чувате ли се какво говорите

121

Анонимен

преди 2 години

-теДо AnonimenБорисов не е бил преподавател във Ваенна академия. Стига лъжи. Преподавал е във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР. Защитава дисертация и придобива научна степен кандидат на физкултурните науки. Тя е приравнена през 90-те като доктор по психология, защото се чудят какво да я правят. Та това е научата деъност на Борисов.

120

ХА ХА ХА !!!!

преди 2 години

Айде бе!

119

Елка

преди 2 години

От години ни тровите с ТЕЦ-овете, загрижили се те за един заседнал кораб и за фитопланктона на Камен бряг.. ГЕРБ се лови за всяка **а сламка и я ползва за опорка в предизборната си кампания!!!

118

ръждата

преди 2 години

"""""Евродепутатът Емил Радев: Герджиков може да победи Радев"""" ---- Силно се съмнявам, ??? дУпетатче, освен ако посланичката на САЩ у София, мадам Херо Мустафа твърдо реши, че "Трябва", тогава и *** шъ клекне! -)))