97

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че по-елегантен ход щеше да е проф. Герджиковда бъде кандидат или предложен от ДБ. ГЕРБ отново избързаха и посочиха, че те са направили връзката с г-н ректора на СУ. Мисля, че сбъркаха, защото се получи в някаква степен симбиоза ББ-ГЕРБ - проф. Герджиков. Привържениците на РР постъпиха по-хитро: "Щом бавите топката, г-жо Нинова, ние ще формираме Инициативен комитет, а вие както искате". И Нинова припна с папките в ръка.

96

Честит празник!

преди 2 години

Да приветстваме новия Президент на България проф. Герджиков!Напред науката е слънце, там гдето чалга не се пей!Напред науката е слънце, там гдето Харвард не ментей!Напред науката е слънце, там гдето льотчик не злобей!

95

Баце- некадърници!!!

преди 2 години

Пак ме хванаха за ШЛИФЕРА!!!

94

Анонимен

преди 2 години

На безжично ръчно управление от Банкя ще е тоя Герджиков. Новия фигурант

93

Анонимен

преди 2 години

няма да е на каишка защото няма да бъде избран

92

Анонимен

преди 2 години

За 6 месеца, един кратък срок, г-н Борисов направи повече, отколкото е направил Стефан Стамболов за 7 години или Тодор Живков за много повече. Имаме пример за изключителен талант, съчетан с огромна честност и всеотдайност, които дават плодове не само за българския народ, но и за нашите съседи, които искаме да ни бъдат приятели каза в приветственото слово ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков.

91

Анонимен

преди 2 години

Званието почетен доктор на Софийския университет (доктор хонорис кауза) бе връчено тази сутрин на премиера Бойко Борисов.За това съобщиха гордо от самия университет.Отличието е за изключителните му заслуги за омиротворяването на Западните Балкани, и висшите умения на дипломат и държавник, които е демонстрирал в 6-месечното председателство.За 6 месеца, един кратък срок, г-н Борисов направи повече, отколкото е направил Стефан Стамболов за 7 години или Тодор Живков за много повече. Имам

90

Анонимен

преди 2 години

до гостенка, м да не искал, само дето нета е пълен с изказванията му в които казва, че ИСКА - 2011 и 2016

89

Анонимен

преди 2 години

На тоя цьрвyл може да му прочетет хвалепствените слова към Баце, когото стана за първи път ректор

88

Стефанов

преди 2 години

Така е, Буда няма толкова акъл да ползва дистанционно. На конци ще е поредната му употребена марионетка.

87

За Радев!

преди 2 години

Нищо свързано със БУЦИ не искам да е на власт!

86

гостенка

преди 2 години

До Анонимен: Борисов много пъти е казвал, че президентския пост не му е интересен! Борисов не го е страх, Радев го е страх!

85

Ама как

преди 2 години

Няма да е на дистанционното, ще е на каишка, като Плювньо....Ще го щипка по ушето пред камерите, без да се притеснява. Така показваше за Плювко, че е *** и на него (Боко) и на жена му...

84

До лаещите

преди 2 години

Има една стара поговорка за кучетата и кервана..!

83

Анонимен

преди 2 години

Друго си е като имаш купени роднини от маалата, ама сега машините се оказаха трудни за роднините на боко и подкрепата му се срина с 60% и затова никога няма да се кандидатира за президент! Не, че не иска, а просто знае, че без купен вот няма шанс и се радва само на 400 000 скачени към престъпната му организация държавни служители и служители на фирми които уреждаше с държавни поръчки! буци никога няма да се кандидатира, той обича сигурни победи, ако има и 1% шанс за загуба се крие зад лелки!

82

Анонимен

преди 2 години

Правилно, няма да е на дистанционно, а ще е на директно. Борисов не търпи иначе.

81

Анонимен

преди 2 години

Първия кандидат на гроб беше тоя дето го гръмнаха преди 2 дена, но сега трябва панически да се търси нов компромат които да се издигне и да спаси буци от поредното публично унижение. Ако буци беше сигурен в гласовете си щеше да се кандидатира лично, но понеже знае, че е загубил още преди да се кандидатира и затова не иска да излезе. Той обича наредени мачове където родата му от маалите да му гласува и да побеждава с 90% купен вот! Затова и буци няма да е кандидат, а ще търси поредното магаре!

80

гостенка

преди 2 години

Върти сучи, БСП-то идва на власт, задкулисно.... Жална ни майка...

79

Изнервен

преди 2 години

До 91. А ти кой си и какъв си бе, оххлюв невзрачен? ТИ какво си постигнал в жалкия си живот, та ще държиш сметка на ректора на най-престижния университет в България?

78

Асан

преди 2 години

Луна излезе по мъж от Тиквата ... Луна президент :)))