250

Handel

преди 2 години

До Коко "Повръща ми се от този човек. Продаде си душата за стотинки" Гугл намери изказване на кантарджиев от края на 2019, където казва "няма нищо страшно, всяка зима има епидемия от грип и пневмонии и умират хора". След това се обърна на 180 градуса - и се оказа че не се е продал за стотинки, а за 2 милиона лева.

249

хахахахах

преди 2 години

До Аман от мед мафияЕм тоя щам преди това е минал в южното полукълбо бе, кpeтeн, затова се знае каво ще дойде после тук. Или не знаеш, че земята е кръгла?

248

Анонимен

преди 2 години

Кунчев лъже като дрът*** Ако имало 70% ваксинирани, нямало да има мерки. То и в Израел няма толкова, ама мерки си има и как още. Кунчев ще пребори вируса с една гьостерица и ще го подкара към кошарата.

247

аз

преди 2 години

Сега служебното правителство за да му се радват дебилчeтaта не въвежда адекватни мерки и не упражнява контрол, другия месец като почнат да *** по 200-300 на ден ще видим дали ще е яко.

246

Анонимен

преди 2 години

Ако го нямаше Кунчев и подобните пропагандисти - също нямаше да има мерки!

245

Аман от мед мафия

преди 2 години

Всяка година наглите мед мафиоти провеждат вяла кампания за ваксинации..Обевяват през април че декември ще атакуват със еди кой си щам ..През 2019 обсебен от масов убиец около 25 април е записан да нарежда на мръсен американски англииски жесток терор с цел масови продажби на "ваксини" за милиарди жертви..Експерти да открият мед мафиотите и да ги арестуват.Нанесени са загуби за стотици трилиони долари без да се броят загубите от евентуални мръсни експерименти..да се ползва софтуер за откриване

244

Коко

преди 2 години

Повръща ми се от този човек. Продаде си душата за стотинки

243

Анонимен

преди 2 години

Тези хора витаят в някакъв измислен свят, докато нормалните се опитват да оцеляват. Как да не се запиташ, колко ли пари гушнаха, за да ни тормозят перманентно?

242

Постове

преди 2 години

Кой му дада още трибуна на този ? Не му писна да говори глупости и да се мисли за много оригинален . Аре баста ! АМАН !

241

Анонимен

преди 2 години

Подавай си оставката, Кунчев! Не сте успели да убедите хората с факти и професионализъм. Оставка!!!

240

Анонимен

преди 2 години

Първо сбъркахте с избора на представителни лица на ваксърската кампания. . Грандиозен провал. Имах един даскал по литература, който казваше"АЗ съм музикален като гущер. Една нота не мога да изпея вярно". Та същото се отнася за лицата Кунчев, Кантарджиев, Гломб и тъй по редицата.

239

оцелял

преди 2 години

Ако баба беше мъжка шеше да има дръжка..

238

мира

преди 2 години

Сингапур е ваксиниран над 70 процента а е пламнал повече от нас които не сме ваксинирани

237

Анонимен

преди 2 години

А защо са нужни мерки, след като всеки може да се ваксинира? Който не се страхува от вируса си е направил избора, а другите са защитени. Или това не са медицински мерки, а някакви други?

236

Анонимен

преди 2 години

Не сме прави. Трябва да благодарим на човека, че толкова некадърно си върши работата. Току-виж ни се размине "ваксината".

235

Иво

преди 2 години

г-н Кунчев, докарахте страхови неврози и стрес от който се разболяха хиляди с по слаби нерви и имунни системи.Знаете,че навсякъде ви наричат фашист и слуга на глобалната фарма мафия.Защо не се скриете някъде а продължавате по същият начин да тормозите хората.Един ден нали знаете,че бог ще ви съди и Вас и всички останали жалки продажници!

234

Анонимен

преди 2 години

Сертификат,че си набоден с нещо, което няма сертификат. Не, благодаря.

233

Германец

преди 2 години

"И в коя страна с над 70% ваксинирани няма мерки? Защото някак си няма такава." -- Дания, Швеция,... Или това не са държави, ами *** ционистки концлагери? Тотална щета сте българите. На 80%. Поне.

232

Германец

преди 2 години

"Колко хора вече пострадаха от тромби , инсулти , миокардити , сърдечни удари и т.н. !?" -- Колко? :)

231

Да Де , НО ...

преди 2 години

Но ако бяхме 70 процента ИНЖЕКТИРАНИ до няколко седмици , месеци максимум ГОДИНА да се напълнят и препълнят всичките гробища и крематориуми в България !!!! Инжектират ви отрови , ГМО организми , АДЕНОВИРУСИ от МАЙМУНИ , СПАЙК ПРОТЕИНИ синтетични , модулация на ДНК-то чрез РНК модване , полисорбат 80 и т.н. благинки в инжекциите . Колко хора вече пострадаха от тромби , инсулти , миокардити , сърдечни удари и т.н. !?