29

Анонимен

преди 2 години

до смях 29 - "вируса със свещ са го търсили." Разбирайте, тези хора са придобили етестествен иминитет с пъти по-добър и безвреден от ваксинация или каквото и да било.Да живей плацебото!

28

Ясно е!

преди 2 години

Щом струва 700 долара за един курс лечение може и да мине през цедкатана ковид мафията . Щото евтините лекарства за левчета дето са и по-ефективни не минаха. И ги забраниха.Но пък безплатните ваксини дето ги плащат всични народи с корумпирани правителства са най на сметка.

27

смях

преди 2 години

"24% от пациентите с плацебо са имали откриваеми нива на зараза с COVID-19" .... Разбирайте, и без лекарството болен не е имало, вируса със свещ са го търсили.

26

Анонимен

преди 2 години

Ако този препарат изобщо става за нещо, трябва да се прилага много рано - още като усети човек симптоми. Като се развие инфекцията, е късно. Сигурно ще струва и много пари... И пак е нещо, за което трудно може да се докаже дали е ефективно, или не... Ще излязат статистики за умрели от COVID пили лекарството и ще скочат пак някои хора с "фалшив прием на лекарство е това".

25

Колкото и ЗА

преди 2 години

Разработват ама НЕ няма лекарство нито ЗА ХИВ / СПИН нито за ГРИП всички вирусни болести просто се преболедуват и дават лекарства за симптомите, а не за лечение и антибиотици покрай вирусната инфекция да не се развие и бактериална ТАКА ЧЕ ВИРУСНА директно НЕ СЕ ЛЕКУВА А ПРЕБОЛЕДУВА.

24

непрободен

преди 2 години

Merck? Компанията, която пусна на пазара лекарството против артрит Vioxx и "уби баба". Изкривиха резултатите от изследването си за да скрият, че причинява 400% по-голям риск от сърдечен удар. Доказано, потърсете го - "Merck Manipulated the Science about the Drug Vioxx".

23

доцент Мангъров

преди 2 години

Това лекарство го разработиха много бързо и още не е изпитано. Пийте чай с аспирин и друго не ви трябва.

22

Анонимен

преди 2 години

Лекарството действа на 100 % само за неваксинирани. За ваксинираните не действа.

21

Анонимен

преди 2 години

производителите се надяват, но вие вярвайте в "науката"

20

Ken

преди 2 години

Нещо общо с Фавипиравир ?( Фавипиравир е разработен от японската корпорация Fujifilm като противогрипно средство. През февруари започнаха клинични тестове в китайските градове Ухан и Шендженза за ефективността му срещу коронавирусната инфекция (COVID-19), а на 17 март Пекин оповести положителните резултати.)

19

USA

преди 2 години

Американците са най-великият народ. Нямам търпение, след 3-та, 4-та и 5-та игла, да се нагълтам и с 1 блистер от тези. Вива либерта!

18

Анонимен

преди 2 години

хапче е най добре, и го имаш в себе си по всяко време, а го ползваш, само, ако я закъсаш сериозно, нали хапчето се пие точно когато имаш проблем, а не го пиеш преди това

17

Анонимен

преди 2 години

До ФактТе и сега са така приятелю !

16

до 17

преди 2 години

Да, щото диабет, рак сърдечносъдови заболявания са недостатъчни, та добавиха и некв измислен вирус, а хората пак си *** основно от рак, диабет и инсулти и инфаркти, но е модерно да ги вписват в регистъра на коронавирусните.

15

Анонимен

преди 2 години

Най-вече на погребалните бюра нахрани гърлата .

14

Анонимен

преди 2 години

Сега пък и с *** лекарства се канят да ни тъпчат. Бизнес, брато. Тоя вирус колко гърла нахрани.

13

Факт

преди 2 години

Като виждат, че хората не искат да се бодат, ще пуснат хапчета и то по аптеките, за да ви тровят. Уверете се сами! Може ли тези, които ви мъчат и ограничават да ви пуснат сега лекарство, за да ви спасяват? Това е смешно. Следователно лекарствата ще бъдат пак опит за тровене.

12

Леко замислен

преди 2 години

Ами борците срещу фарма мафията сега ще го приемат ли това лекарство, ако се разболят или ще го отказват?? Каква е тяхната позиция ?

11

Анонимен

преди 2 години

А лекарството ще е абсолютно безвредно и бе странични ефекти за разлика от ваксините. :) Така ще да е. Разликата е, че като опре ножа до кокала и лекарството не е в употреба, ще се сетите, че по добре да беше опряла иглата.

10

Аноним

преди 2 години

В южната ни съседка и още няколко страни (Япония, Индия и др.), лекуват с Фавипиравир и за няколко дни си ок (ако, разбира се, не си чакал да втасаш и не си се самолекувал). Много е ефективно. Противогрипно е. В България нищо не дават. Нямало лекарство. Лъжат. Има лекарство. Защо не го дават на хората - неизвестно.