14

Долна заблуда

преди 2 години

Служителите не са изнасилвали,а са "имунизирали" с природна ваксина.Малката кому *ура е търсила в хотела с шофьора?Не се пазят,викат "ела Вълчо изяж ме"а после- изнасилиха ме.Проблемът според мен е,че на са се споразумели за цената-тя е искала да и се плати повече,а той е сметнал,че воденето в хотел е достатъчно.Жените после са подучени(вижте по медиите какво става с ред известни личности)да търсят права,да получат повече,отколкото им е било обещано,и адвокатите им-известност и пари.

13

Анонимен

преди 2 години

До Лейтенант от ЗапасаСЗО проповядва западен демократичен морал и ценности създаден с любезното съдействие на демократичният запад и те го контролират. ПС 42 служители лейтенантче и тезите ли са комунисти? Тогава следва че СЗО е комунистическа организация., а ватиканските масови педофили и те ли са комунисти. Упс, много комунисти станаха в тези световн демократични организации бре таварищ лейтенант. :))))))))00

12

Анонимен

преди 2 години

До Хм... 19 А шофьорът, горкият, не знае ли, че 13-годишните са малолетни?

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Защото другите им престъпления са даже по-големи и ншкои от изнасилвачите да не се разприказват.

10

Хм...

преди 2 години

MeeToo стъпи и в Конго с нежното си краче . Сега след тези "разкрития" , повечето от които станали преди 5-6 г. много конгоанки ще чакат сериозни обещетения . Като например тази малка Картопродавачка ,на която напълно непознат шофьор и казва -" Ела у дома" и тя захвърля карти и изоставя сергията си и хуква с него към хотела , където била "изнасилена" и никой от рецепциията , пресонала на хотела или пък гостите на хотела нито чули , нито разбрали ... цели 2 години.

9

Анонимен

преди 2 години

Тези служители, били уволнени а двама са в неплатен отпуск?!?!?!?! А защо не са осъдени? Изнасилването е престъпление.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами започна се с Ватикана, мина през ООН, повилня из европейския съвет, сега е наред СЗО. И от тези поредъчни, мили, човколюбиви чиновници чакаме пример, справедливост и висок морел. Те това е реалността на човеколюбивата, справедлива западна демокрацийка от пропадна, корумпиран и алчен тип. Амин.

7

Анонимен

преди 2 години

Либерастията и педофилията вървят ръка за ръка...престъпници

6

Q

преди 2 години

Помните ли, че Тръмп им спря издръжката, а Байдън отново я пусна?

5

Анонимен

преди 2 години

Ми те изнасилват и нашите мили управници, но не съм ги чул да се оплачат.

4

Добрата новина

преди 2 години

И днес 85% от българите останаха неваксинирани и нямащи никакво намерение да го направят.

3

Анонимен

преди 2 години

Е там за да работиш трябва да си извраттеняк.

2

Анонимен

преди 2 години

Това поведение е правило в тези организации, друг въпрос е че местните са готови да те обслужат за жълти стотинки, и също е за отбелязване факта, че много от насилниците са от враждебни племена, държави , религии и там вече навлизаме в народопсихологията на дадения регион

1

ДДРОнег

преди 2 години

Отиваш уж да помагаш, а вместо това - зверстваш, отвратително е !!!___Едва ли ще ни осведомят, но дано извергите си получат заслуженото, но и СЗО да подпомогнат жертвите !!!