62

Анонимен

преди 2 години

Да поскъпват и тройно, това си е в техен ущърб. Ще откажат и малкото клиенти ползващи такси и ще са по зле и отсега. Те ще стоят гладни и молещи се някой да се качи. Хахаха кеф.

61

Анонимен

преди 2 години

МИ ОТКАЗ ОТ ТАКСИТАТА И ТОЛКОЗ. Н _А_ГЛИ БАКШИШИ МИ НЕ ТРЯБВАТ

60

Ако щат

преди 2 години

и тройно да се увеличават. Се ми е тая. При такъв градски транспорт в София, такси - два-три пъти годишно.Казвам го съвсем отговорно.

59

Спасов

преди 2 години

Бойкот на такситата! Ползвайте Юбер или велосипед!

58

Анонимен

преди 2 години

По-скоро спирам алкохола и ще си бръмча с колата.При миризливите чалга бакшиши дето се мръщат като кажеш че не искаш да пушат в колата не мисля повече да се качвам.

57

Анонимен

преди 2 години

С абсолютно нищо не е оправдано или заслужено това искане на фона на услугите им. Почти всички изглеждат като избягали от затвора, *** и мръсни коли не коментирам, закъсняват, сплашват жени, отказват 'къси' курсове, избират си сами маршрути и тн и тн.... И искат увеличение на тарифите? Ако и този път им се приеме не знам кой изобщо ще ги ползва. Метро има вече почти на всякъде, максим е ок и дори дринк и драйв е по-добре.

56

Алекс

преди 2 години

До МичманаМичмане,прасето ***.*** да го нахраниш.А София ще се оправи и без твоите "мъдри" съвети.

55

Смешник

преди 2 години

Убер ама там чрез банков път се плаща няма на ръка скрито покрито как ще укриват данаци. Пак в по малките градове да не говорим.Слаба държава сме. А тия таксита нз кой ги покровителства ама хич не им в чиста работата.

54

Оффф

преди 2 години

Да ви кажа, една услуга струва точно толкова, колкото клиента е склонен да плати за нея. Така че ще има едно намествани на цените и това е. И все повече се забелязва, че бакшиши си намират друг начин за изкарване на прехраната. Примерно в Русе, нощем да си намериш такси е нещо като лотария.

53

Анонимен

преди 2 години

Те и сега нямат клиенти?!

52

десни резултати

преди 2 години

Нали София се управлява от дясна коалиция ГЕРБ-СДС. Да оставят всичко на пазарен пронцип. Иначе как? Комунистите родината изграждат и почит за червената армия...

51

Анонимен

преди 2 години

приложението "максим" ще скочи до небесата от поръчки и такситата ще увиснат, а всеки знае, че "максим" е алтернативното "убер"

50

Анонимен

преди 2 години

по скоро данъка да им облекчат, защото при двойни тарифи, няма да има нито клиенти, нито пари за данък да платят

49

Анонимен

преди 2 години

Все по-малко хора ще пътуват с такси..Ето това ще стане.Накрая ще се избият за адреси в Драгалевци и стоянката на летището.

48

Анонимен

преди 2 години

При всичкото поскъпване такситата са ни последния проблем.

47

Анонимен

преди 2 години

До Мичмана ти що не си гледаш кравите на село и не оставиш софиянците. Те и без твоите глупости ще се оправят.

46

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

45

Мичмана

преди 2 години

Софиянци са богати хора ,щом за една срутена панелка плащат 100 000евра,какво реват ,че не могат да извадят 2 лева за такси!

44

Анонимен

преди 2 години

До преди година ползвах редовно. След миналогодишното вдигане на тарифите само веднъж или два пъти и то предимно от мързел.. Ако тази наглост сега се приеме на 100% ме губят като клиент. Изобщо не искам да коментирам и качеството на услугата, редовните закъснения, това че 20 след поръчката никой не те уведомява, че все още няма намерена кола, простите и нагли шофьори (има и изключения,но са голяма рядкост) и мръсните коли. Съжалявам с нищо не сте заслужили поредното покачване,честити фалити!

43

пияница мистик

преди 2 години

До 38 === Аз си карам скутера пиян и хич не ми дреме :))) И книжка нямам. Кво ще ми направят? Аз живея в центъра и ходя по заведения и барове пак в центъра. От мързел си ги купих, да не ходя пеша, ако ми е малко по-далече заведението. И не че нямам пари за таксита, ама адски мразя, мен мошеника да ме правят на балък, да слушам чалга в колата и да ми димят с цигара. Карай си скутерчето и си пей :)))