62

Анонимен

преди 2 години

Както изглежда, майка му е дърпала конците на новия кандидат- президент. По уместно е нея да издигнат нейната кандидатура.

61

Анонимен

преди 2 години

Президентството е пълно с бръмбари. Голямо чегъртане ще пада.

60

Анонимен

преди 2 години

Успех, Професоре. Мачкай, зеления чорап .

59

Анонимен

преди 2 години

Деса ще изрита Рундьо след изборите. Много яко кръшка тоя климактерик.

58

Таня

преди 2 години

До 70 Ти прав ли сънуваш а?Рундьо ще спечели когато си видите ушите без огледало

57

Дони

преди 2 години

До 69 Мнението а посредственици като тебе изобщо не ме интересува. Прос,...така Радев и Деса трябва много бързо да изчезнат от отровната политическа сцена създадена от зеления чорап

56

Анонимен

преди 2 години

Тук няколко бастардчета, които майките им не са възпитали, си позволяват да обиждат законната съпруга на Президента! "Деса", като че ли са пили кафе с нея! Про-стащината винаги е отвратителна! Това показва нивото на бойковите слагачи. Възпитанието ми не позволява да говоря за поведението на една друга президентска съпруга, която се подвизаваше в посолството ни в Лондон. И беше на държавната ясла! Десислава Радева е умна жена с визия. За РД му подари рафтинг, а не часовник от ограничена серия.

55

ББ

преди 2 години

страхливците от гроб...поне харалан да бяхте..бре...или и него го е страх...ама харизанов бре...има още тръби за скрап...а да и той се ояде...тоя ли е най бедният гробар само с 9 хил лв заплата,разделяй и граби вече не върви!до три години ще сте в затвора!ЕС ще се е разпаднал и Света ни ще тръгне към просперитет!!!Форд е най великият автомобил...САЩ са най желаната дестинация...долара е истинската парична...останалото са лъжи на путин и приятели...по гьобелс!

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23.....Щях да се разплача! Такъв изказ, така намерени антиподи! И колко емоция! А поне знаеш ли Герджиков каква специалност има? Какви трудове блестящи е издал? Колко е сумарния му индивидуален Citation Index? В кои чуждестранни университети е чел лекции? Магот (да не употребявам популярния у нас арабизъм), хал хабер си нямаш от наука, от преподаване, от съвременни професори! Ректор- преводач?Сключил договор за 9000 лв с майка си!

53

Анонимен

преди 2 години

Разбирам, че много хора се дразнят от военните хора с чин генерал. Ами да разпускаме и армията и да останат само бизнесмени...Новият кандидат за Президент, който ще се изправи срещу Радев, сигурно най-опасното нещо, което му се е случвало е страха да не бъде уволнен, че е присвоил 9000 лева.И да му плюя на образованието след като сравнява направеното от Бойко Борисов с направеното от Стефан Стамболов. Така се е издигнал с целуване на задни части, а не със знания. Само като го видиш такъв е ясен!

52

Анонимен

преди 2 години

Направо не повярвах какво чух от анализаторка, че в момента застават военни срещу образование. Нещо против генералите може би има презрялата госпожа. Има ли представа колко се учи за да си военен пилот и каква воля и бърза мисъл трябва да има такъв човек. Повече не мога да понасям тези слагачи и *** в пенсионна възраст, които се правят на анализатори, политолози и какви ли не...Само като им погледне човек възрастта и вижда как им се подава партийната книжка от джоба, но точно те говорят....

51

Анонимен

преди 2 години

Борисов изправи се срещу Радев, много повече шанс имаш, отколкото такива мекотели крадливи!

50

Анонимен

преди 2 години

Ще обясни ли как е взел 9000 лв. с помощ от майка си, проф. Герджикова? Нали сме за честни избори???

49

Анонимен

преди 2 години

Този кандидат е готов на всичко за постче и някаква власт. Смешни са опитите да се представи като ерудирана алтернатива - меко казано не е. А нападките по семейните отношения на Радев са неуместни - той поне не лъже за семейното си положение и ценностите си, както посредственият учен тук.

48

Анонимен

преди 2 години

И да дига юмруци срещу мутри. Пък после се снима с най-богатите мутри. Ами овевев кво да го правиш. Акъл като на мишка.

47

Анонимен

преди 2 години

Фуражката може само коремни да прави.

46

Мутри ВЪН!!!

преди 2 години

Тоя мазник Герджо ще спечели по-малко гласове дори от Тетка Цацева!!! Даже Луна ще бъде преди него!!! Всъщност, как се казваше тоя шебек???

45

Иван

преди 2 години

Никога не е късно човек да стане за резил. Примерно Герджиков да се снима с онова нещо от Банкя и да каже че споделя неговите ценности. Е не кюлчетата имам в предвид...

44

ВИКИ

преди 2 години

ВЯРВАМ, ЧЕ ГЕРДЖИКОВ ЩЕ НИ ОТЪРВЕ ОТ ПОСМЕШИЩЕТО РАДЕВ. УСПЕХ ПРОФЕСОРЕ! ИСКАМЕ МИР В ДЪРЖАВАТА, А НЕ ВОЙНА! РАДЕВ И НЕГОВАТА МЕТРЕСА ДЕСА ДА БЪДАТ ИЗПРАТЕНИ С ДОМАТИ И ЯЙЦА.

43

Демократ

преди 2 години

Какво искаме да бъде лицето на България ? Добронaмерено лице на политически неангажиран учен или лице със присвити устни и с размахан над него партизански юмрук ?