11

Анонимен

преди 2 години

Абе доста класове не са и карантинирани, ами си ходят, ама както и да е... каквото каже РЗИ това правят. Мерките са абсурдни. Даже не тестват контактните. Явно не е чак толкова опасно, съдейки по действията на РЗИ.

10

Тралала

преди 2 години

Решенията ги вземат разни чиновници с 5 доза

9

Тралала

преди 2 години

За всеки хремав ученик поне 3 карантинирани класове. За 3-4 цялото училище

8

Натали

преди 2 години

То и в един автобус/тролейбус не е по-широко отколкото в класната стая, а учениците в него много повече. И поне половината без маски.

7

Анонимен

преди 2 години

278 акта за маска в градският транспорт могат да се съставят за ден, а те..

6

Родител

преди 2 години

Бездетен ***, с пожелания да си останеш такъв до края на дните си ...Не умувай С.О.П .ОЛ ! Не разсъждавай по теми дето не са ти силни. Пийвай рИкия ,мезвай за да замъгли съзнанието и се чувствай велик . Утре като изтрезнееш пак на обекта . С главобол. Вечерта ПАК сам . Да, ние родителите работим за да издържаме децата си ,които ходят на училище. Така е било от векове. Ако децата НЕ ходят на училище то и ние НЕ ходим на работа . Респективно нямаме доходи . Следователно спираме да живеем. Капиш?

5

Ристу

преди 2 години

Голяма грешка е присъственото обучение.

4

Анонимен

преди 2 години

Вече откровено ви мразя.

3

Анонимен

преди 2 години

вчера си бих трета Пфайзер.в ХЕИ Варна.сега ме тресе.37.4.главоболие.а си бях здрава.преди 6 месеца нямах такъв дискомфорт

2

Друго е

преди 2 години

Всичките, които хейтят молове и кръчми, за разлика от класните стаи, там може да се въведат мерки и никой не те кара насила! В ринг мола е по-широко от повечето междублокови пространства в софийските квартали. А в клас сте 20-25 деца! Каква дистанция, какви мерки?! Вече, ако лобирате и хейтите карантинните мерки, защото няма кой да ви гледа децата, или не желаете да си ги гледате е ДРУГО!

1

Анонимен

преди 2 години

Важно е моловете да работят ,нищо ,че там са като овце в кошара и дистанцията не важи !