11

rm

преди 2 години

мъни-мъни-мъни, смуч-смуч-смуч

10

Пепи

преди 2 години

Не се вижда ясно че и двамата умират на ринга . Тъй че може да има продължение.Какво пречи новия гладиатор да е в Константинопол и да има замесени прабългари там.

9

Дедо

преди 2 години

Ридли Скот ИЗТРЕЩЕ още преди 10 години!Станал е сенилен!Сам вижте как собственоръчно си съсипа "Пришълеца"!Сега и тази класика иска да обърне!Да си гледа старините и да не се прави на Клинт,щото оня е на светлинни години от тоя като режисьор!

8

Анонимен

преди 2 години

И какво,Максимус ще възкръсне,а Комод ще стане вампир ли?

7

кръстоносец

преди 2 години

И как ще се казва ? "Гладиаторката от Конго и дъгата?" Одавна минах на европейско и азиатско кино. Бозите под дъгите да си ги гледат сами.

6

реалнафантазия

преди 2 години

Не участваше ли Ридли в първите две серии на един научнофантастичен сериал не много отдавна? И като се има на предвид, че това продължение на Гладиатор сигурно ще има претенции за Оскар, се страхувам предвид новите изисквания за печелене на Оскар май ще пропусна... съжалявам, но май ще се кара на стари заглавия... както някой би ми казал ако искаш... Така и ще направя. :)

5

Иван

преди 2 години

На 84(почти) години стана и още не се спира.Респект,мистър Скот!

4

Анонимен

преди 2 години

Ютии в огъня... ОМГ. Простотия до шия.

3

неандерталец

преди 2 години

Филмите на Ридли са адски ***.

2

Неграмотен автор

преди 2 години

Чудя се, какви ли профани работят в редакцията ви, щом не правят преглед преди да публикуват статия. ..И то още в ЗАГЛАВИЕТО!!!!

1

Bond

преди 2 години

Ще стане поредната боза-продължение. Ама нали ще валят яко кинти.