65

Анонимен

преди 3 месеца

96 годишните бабки много бързо бягат, като драснат не можеш да ги стигнеш

64

някой

преди 3 месеца

А ние като някой повдигне въпроса за закон за лустрацията и търсене на съдебна отговорност от бивши служители на Държавна Сигурност и партийни функционери от БКП, веднага се надига вой: "Ауууу, как е възможно! Толкова години минаха, време е да забравим, да плеснем с ръце и да се прегърнем, то останаха ли живи комунисти, виж всички сега са капиталисти..." и т.н. и други подобни безумия и празни приказки!!!Ами щом има жива баба нацистка на 96 години и я издирват, ще има и живи комунисти!!!

63

излагация

преди 3 месеца

Бабата е вече в предварителния арест... Пълна излагация... Живяла е 70 години без да се крие и сега като е станала на 100 години ще и търсят отговорност... Пълен фарс... А тя е била на под години 20 секретарка... Шефовете не са се променили много и преди 70 години е било същото... за какво е ползвана "девойката" - да пише писма или да "олабва" шефа като се натегне ... Кой знае дали е видяла и един лагерист през това време...

62

Анонимен

преди 3 месеца

И кво ще и направят, ако я намерят, за да я накажат? Ще я ваксинират?

61

Анонимен

преди 3 месеца

американците им окупирали дойчистаня, арапингофци и афганци им изнасилват тохтерите, ефрюгите ги хванали за гърлото и не могат си плащат тока, избиват си комплексите и расизма срещу източноевропейци, разплути като американци 90% иначе 95 годишната бабичка им е проблемът. какви са тея оцеляли от холокоста, и бебета ли са държали в тея лагери? не са ли ги метали на кучетата направо. истинските лагери на смъртта са след войната, убиват се 3 милиона германеца, оставени на глада и студа в полето.

60

бг

преди 3 месеца

Кога ще съдят палачите и служителите в комунистицеските концлагери които убиваха умишлено хората и ги даваха за храна на прасетата!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Не може да съдиш човек, който е изпълнявал военният си дълг. По време на война си подчинен на военните закони, неподчинението се наказва със смърт. Т.е. който е отказвал да убива тогава е бил разстрелян, който не - го съдят след войната. Надявам се един ден палачинката да се обърне и всички съдии и заседатели от тези трибунали да застанат на подсъдимата скамейка и да бъдат съдени за геноцид срещу хората, които съвестно са си изпълнявали задълженията.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Фурхнер на немски, Фърчнър е доста английско за немско име

57

Анонимен

преди 3 месеца

Либерастията в момента налага СЪЩАТА диктатура каквато е била в хитлеристка Германия. Но се хванали за някви дядовци на по 95 години....май само са ги хванали за шпека

56

Анонимен

преди 3 месеца

В началото на мналия век 1 милион изклани арменци от турците, но турците си трайкат. България изчезва за 500 години от картата, но няма един осъден турчин за 500 години геноцид над българите и България.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Излагат се.

54

пфу

преди 3 месеца

Тези ги гонят вече 75 години, нашите комунисти вместо това живеят като царе. После иди обяснявай че имало карми и т.н.

53

Анонимен

преди 3 месеца

В началото "Ирмард Фърчнър, която e на 18 години, когато започва работа в лагера Щутхоф" и по средата "Фърчнер не може да бъде държан отговорен за убийството на хиляди затворници"-------------------- Чукча-писател.

52

Но, редакцио, ...

преди 3 месеца

Това "който през 2011 г. беше осъден да съдейства за убийствата на 28 000 души" ми звучи абсурдно - да караш някого чрез присъда ДА СЪДЕЙСТВА ЗА УБИЙСТВА, егати присъдата ... Не четете ли какво пишете ?!

51

Както е тръгнало

преди 3 месеца

Скоро май ще започнат и да ексхумират, за да съдят ...

50

Анонимен

преди 3 месеца

След 100г ще има подобна новина, но за Ковид нацистите. Хитлер + Гьобелс + Сталин + Ленин ряпа да ядат взети заедно x 10...

49

Анонимен

преди 3 месеца

а бивши и настоящи членове на БКП/БСП кога или социализма набира нова популярност?

48

tiger4e

преди 3 месеца

Не можем да отречем успехите по интегрирането на ромите в нацистка Германия. Благодарение на далновидната политика на Хайнрих Химлер и професионализма на доктор Менгеле е нямало е проблеми с тях, престъпления и излишно напрежение .

47

Щирлиц

преди 3 месеца

Швабите и западните им съюзници създадоха укросите,които маршируваха по киевските улици с нац.поздрав,носейки факла в другата ръка.Заради западняците не спира обстрела над Донецк и Луганск,те поведоха война срещу рускоговрящото население,и срещу православната църква в Украйна.Един ден всичко ще ви се върне господа.

46

Двоен аршин?!

преди 3 месеца

"Ако моите синове искаха да няма войни, нямаше да има", се похвалила родителката на Ротшилдовци Гутле Ротшилд. Е, тях когато ще ги съдим заради всички войни, на които те не са се противопоставили?