56

Анонимен

преди 2 години

И кво ще и направят, ако я намерят, за да я накажат? Ще я ваксинират?

55

Анонимен

преди 2 години

американците им окупирали дойчистаня, арапингофци и афганци им изнасилват тохтерите, ефрюгите ги хванали за гърлото и не могат си плащат тока, избиват си комплексите и расизма срещу източноевропейци, разплути като американци 90% иначе 95 годишната бабичка им е проблемът. какви са тея оцеляли от холокоста, и бебета ли са държали в тея лагери? не са ли ги метали на кучетата направо. истинските лагери на смъртта са след войната, убиват се 3 милиона германеца, оставени на глада и студа в полето.

54

бг

преди 2 години

Кога ще съдят палачите и служителите в комунистицеските концлагери които убиваха умишлено хората и ги даваха за храна на прасетата!

53

Анонимен

преди 2 години

Не може да съдиш човек, който е изпълнявал военният си дълг. По време на война си подчинен на военните закони, неподчинението се наказва със смърт. Т.е. който е отказвал да убива тогава е бил разстрелян, който не - го съдят след войната. Надявам се един ден палачинката да се обърне и всички съдии и заседатели от тези трибунали да застанат на подсъдимата скамейка и да бъдат съдени за геноцид срещу хората, които съвестно са си изпълнявали задълженията.

52

Анонимен

преди 2 години

Фурхнер на немски, Фърчнър е доста английско за немско име

51

Анонимен

преди 2 години

Либерастията в момента налага СЪЩАТА диктатура каквато е била в хитлеристка Германия. Но се хванали за някви дядовци на по 95 години....май само са ги хванали за шпека

50

Анонимен

преди 2 години

В началото на мналия век 1 милион изклани арменци от турците, но турците си трайкат. България изчезва за 500 години от картата, но няма един осъден турчин за 500 години геноцид над българите и България.

49

пфу

преди 2 години

Тези ги гонят вече 75 години, нашите комунисти вместо това живеят като царе. После *** обяснявай че имало карми и т.н.

48

Анонимен

преди 2 години

В началото "Ирмард Фърчнър, която e на 18 години, когато започва работа в лагера Щутхоф" и по средата "Фърчнер не може да бъде държан отговорен за убийството на хиляди затворници"-------------------- Чукча-писател.

47

Но, редакцио, ...

преди 2 години

Това "който през 2011 г. беше осъден да съдейства за убийствата на 28 000 души" ми звучи абсурдно - да караш някого чрез присъда ДА СЪДЕЙСТВА ЗА УБИЙСТВА, егати присъдата ... Не четете ли какво пишете ?!

46

Както е тръгнало

преди 2 години

Скоро май ще започнат и да ексхумират, за да съдят ...

45

Анонимен

преди 2 години

След 100г ще има подобна новина, но за Ковид нацистите. Хитлер + Гьобелс + Сталин + Ленин ряпа да ядат взети заедно x 10...

44

tiger4e

преди 2 години

Не можем да отречем успехите по интегрирането на ромите в нацистка Германия. Благодарение на далновидната политика на Хайнрих Химлер и професионализма на доктор Менгеле е нямало е проблеми с тях, престъпления и излишно напрежение .

43

Щирлиц

преди 2 години

Швабите и западните им съюзници създадоха укросите,които маршируваха по киевските улици с нац.поздрав,носейки факла в другата ръка.Заради западняците не спира обстрела над Донецк и Луганск,те поведоха война срещу рускоговрящото население,и срещу православната църква в Украйна.Един ден всичко ще ви се върне господа.

42

Анонимен

преди 2 години

До 51 недей така ,на канцеларията им казват офис ! Вижте ганьовсските първенюта ! Те не са в канцеларии ,а в офиси хахахахах

41

Анонимен

преди 2 години

Цвъкала на пишеща машина ! ? *** изкукалите западняци облъчени от ..............

40

Искат

преди 2 години

да съдят бабата, не затова което е правила, а по скоро за тава което е видяла и знае....Явно има неща за криене и всички свидетели дори и косвени, трябва да бъдат премахнати...Защото Истината е друга....все пак искат да започнат новия 100 годишен цикъл и тези от предишния трябва да се махнат....

39

Анонимен

преди 2 години

Глупости той Менгеле живя до 91 в Аржентина никой не го преследва те се фанали за някаква машинописка в канцеларията

38

Хемус

преди 2 години

Иначе много се кефя на евреина Уди Алън как иронизира евреите във филмите си!

37

Хемус

преди 2 години

Да кажат западните демократи защо осъдиха една жена на преклона възраст на затвор,само понеже използва конституционото си право да зададе въпрос към немското министерство на правосъдието,по онези неудобни въпроси на вечно онеправданото стадо