54

Анонимен

преди 2 години

В дюндюлистанска държава кумура е "бог"!

53

Някой

преди 2 години

Единия ми пише, че тока от АЕЦ бил по-евтин. Открива топлата вода :))) Само СДС закри мощности в Козлодуй, а ГЕРБ похарчи милиони за референдум за Белене, а после си смени позицията. Другия ми обяснява, че Истанбул се захранвал от един ТЕЦ. Колко мегавата бе гении (ако въобще знаеш какво е мегават :))))) ) ?

52

РАДЕВ Е НЕВЕЖА!

преди 2 години

НЯМА И КАПКА ПРЕДСТАВА ОТ ТАЯ МАТЕРИЯ... И ГОВОРИ ПЪЛНИ ПРОСТОТИЙ.

51

ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!

преди 2 години

ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ ЗА ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ , ГРАНДИОЗНИ ЦЕНИ......А , ТОКА ПАК ЩЕ СЕ ОСКЪПИ ПРИ ТОВА РЕШЕНИЕ ....И ТО С МНОГО!

50

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли не може тая територия да произвежда ток от ВЕИ за 6 милиона души с тия нови технологии.Имахме поне 10 години да се намери решение.

49

КОРУМПИРАНИЯТ РАДЕВ

преди 2 години

КУПУВА КОРПОРАТИВЕН ВОТ В ЗАВОДИ И ФАБРИКИ.......... ЕХООО, "ПОЧТЕННИ"..!!

48

ДОПИТВАНЕ

преди 2 години

Одобрявате ли още от 1 януари 2022 година цената на ел енергията за битовите потребители да се увеличи с над 50 процента? Да + Не -

47

ДОПИТВАНЕ

преди 2 години

Одобрявате ли да се затворят АЕЦ КОЗЛОДУЙ и всички ТЕЦове в България, като да се произвежда само зелена енергия и да внасяме Ел енергия от Европа. Да+ Не-

46

Активист на БСП

преди 2 години

Евала, Румба !!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Много добре е така да управляваш . Ако е хубаво , казваш аз, ако е лошо не носиш отговорност. Долу Радев.Всичко се вдигна , а ти си бръщолевиш твойте глупости.

44

Ямболия

преди 2 години

Нямаш думата ,,другарю,, . Тецовете не са бъдещето. Европейският Съюз е прав да се затворят до 3-4 години. Дребен си Радев,да се опъваш пред Европа. А и повечето в България не желаем нискокалоричните въглища да опушват. Унищожена е много плодородна земя,ползват много така ценната вода и работят в пъти повече работници,защото не е модерен комплекса. А за модернизация вече не говорим. Тецовете вече са минало.

43

Сата НАТО

преди 2 години

Решенията не ги взима премиерът, а Парламентът. Премиерът е изпълнителна власт. Когато няма Парламент, Президентът е този, който командва.

42

Анонимен

преди 2 години

Тодор Живков 2

41

Христо

преди 2 години

Измамник!За какъв се имаш ти бе лъжец ,на 14 просто заминаваш за Дж..иб, ...Ре

40

Стефан

преди 2 години

Трябва да ,защото така те устройва тебе нали избори идва.Прозрачен нагъл лъжец.

39

Българин

преди 2 години

"Чула жабата, че подковават коня, па си вирнала краката"! Така и наш ***, взе да чертае стратегии до 2036. Благодарение на БСП бяха орязани правомощията на Президента/заради ЖельоЖелев), но нашият Резилдент се набира за разбирач и в икономиката, и в енергетиката? А зад грейналата петолъчка на челото, кънти на кухо и въздух под налягане!

38

Сата НАТО

преди 2 години

До Калеко игйота .... Ами това не трябва ли да го реши премиерът на служебното правителство и съответният ресорен министър ----////---- Ами, не бе, простьо! Трябва да го реши "фигурантът". Премиерът е изпълнител. Само в гербавия тиквен режим премиерът взимаше решенията в държавата

37

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Целия Истамбул е 14-млн.население и се захранва от един ТЕЦ.България е само 6,5-млн.население и има АЕЦ, ВЕЦ-ове и 3-ТЕЦА от Мриците , ИЗНАСЯ ТОК ---А НАРОДА ПЛАЩА СМЕТКИТЕ ЗА СКЪПИЯ ТОК НА ПАРТИЙНИТЕ *** И ТЕХНИТЕ КОРУПЦИОННИ СХЕМИ!....ДОКОГА БЕ......??!

36

Споко бе...

преди 2 години

Като го натиснат от ЕС и САЩ...ше се спихне , като спукан плон дир...НАЛИ ПОМНИТЕ , КАК ЗАВЪРШИ САГАТА С "ЮЖНИЯ ПАТОК"...ОРЕШАРЕЦА СДАДЕ ДРЕХИТЕ--- НАБЪРЗО И СПЕШНО....ПРЕД СЕНАТОРИТЕ!--ТАКА ШЕ БЪДЕ И С ТОЯ НАМАЗАН ПЕХЛИВАНИН ОТ ХАСКОВСКО....!!!!

35

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами това не трябва ли да го реши премиерът на служебното правителство и съответният ресорен министър ... Откога преЦеданта везе да открива и закрива тецове, явно Конституцията вече не съществува, а тя е основният закон в държавата който определя и правомощията на преЦедента, а като нямаме Конституция нямаме и държава ... Да живее Кремълската Хунта ... !!!