29

Глароса

преди 2 години

Хеи хобавице даиси номерат?

28

Анонимен

преди 2 години

Хич не ми дреме за банда престъпници и глупостите им. Престанете да давате такива хора за пример. Хората са пример са други. Създаващи технологии спасяващи вашите родители и деца, благотворителност, научно развитие и тн. Тея боклуции изобщо не ги забелязвам. Голям радост че брата е направил нещо си ... щоо за цирк

27

ох котьо

преди 2 години

тая как ша я издигна върху куруеца си няма да слезе с часове

26

Totenkopf

преди 2 години

Разбрах, че сестра му сама дава нареждания, къде и кое да се взриви, ахахахаха ще се пръсна, писалия този текст е по зле и от теб ***

25

Спокоен

преди 2 години

Абе хора, какви ви пука на вас за КНДР ? Нямаме емигранти от там, нямаме някакви търговски отношения, те си живеят техния живот, ние нашия. Имат си ракети. Пуцат си с тях. Ние имаме ... идея си нямам какво си имаме.

24

Totenkopf

преди 2 години

"Неговото място беше заето от военния генерал Пак Чен Чон" , *** както винаги изкъртваш има ли цивилни генерали? А предишния не се разбира, нито какво звание, нито каква длъжност има, че да е главен командир и лидер на производството на оръжие.

23

Впечатлен до 21

преди 2 години

Нищо не съм видял с очите си. Данни на световни търговски организации залегнали в Уикипедия.

22

Анонимен

преди 2 години

В НРБ имаше просяци и преди 1989та. Търкаляха се по центровете на градовете, дишаха лепило Кале.

21

Хм

преди 2 години

Аз съм ходил в Москва. Доста просяци видях. Обаче мильовците ги ритаха и гонеха яко.

20

Логичен до 20

преди 2 години

Ама то и в България нямаше просяци до 1989. Та май логика има.

19

Анонимен

преди 2 години

Износител на плодове? И какви плодове ТИ лично си виждал да изнася СК? Спомням си при соца в НРБ, децата работеха ангария-бригада на полето за по 40ст на ден, за да могат другарите в Москва да ядат пресни зеленчуци.

18

До Впечатлен

преди 2 години

Не бил виждал просяци в Пхенян, защото не бил ходил в Пхенян следователно нямало просяци в Пхенян. Лоогиикааа....

17

Впечатлен

преди 2 години

Изумителна държава е северна Корея. Бе половината свят и налага ембарго, но тя напук някак си с другата половина от света става износител в ТОП 10 на плодове (после ми обяснявайте как гладували). Правят курорт с казината му и всичко в който половината Азия си оставя парите. После ми обяснявайте как пасели трева. Аз в Сеул съм виждал просяци по улиците. В северна Корея не съм защото не съм бил там. Но някак имам подозрения, че нямат клошари.

16

Румен Радев

преди 2 години

До Предложение:Ще свикам Консултативният съвет по национална сигурност да обсъдим въпроса. Аз, като върховен главнокомандващ, предлагам да им изпратим попфолк дивизията, ръководена от дивизионен генерал Станислав Трифонов и полковник Азис. Те ще подкопаят морала и духа на севернокорейците и настъпилото разложение ще доведе режима на Ким Чен Ун до крах.

15

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея извърши успешен тест на хиперзвукова балистична ракета.

14

Предложение

преди 2 години

Здравейте приятели демократи. Искам да направя едно демократично предложение. Предложение: Предлагам ние западняците да наложим тежки икономически санкции на Северна Корея, от които икономиката и ще бъде разрушена и така ще освободим северно корейския народ от комунистическия диктатор и ще им въведем демокрация. Хайде приятели демократи, хайде споделете във форума, какво мислите за моето демократично предложение?

13

Хах

преди 2 години

Какво като е Ким Йо Чен?! И на нея ѝ се иска някой да ѝ пръсне зелника. За пред обществото може да е строга и доминантна, но в спалнята сигурно се умилква като котенце и обича да я доминират.

12

Анонимен

преди 2 години

Американците са кофти хора, вместо да ликвидират тия, дават им да се гаврят с цял народ, също като в Афганистан оставиха талибаните да безчинстват.

11

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще изчезнат зомбитата.

10

Анонимен

преди 2 години

Забрана за думите офис и франчайз ! Вижте и гнусната супервайзър !