17

безпартиен

преди 2 години

Е,то беше,беше,ама хората на Радев са шампиони.За няколко месеца цените скочиха до небесата.И това с машините е върхът на безобразието!И като тръгнат да ми разправят вицове как хартиените документи били ненадеждни ми иде да запитам защо тогава има книги на по няколко века и са използваеми? Аз лично имам от 1945 година книга и е перфектно запазена.Един документ на хартия ще надживее поне 20 харддиска-обзалагам се на това!А и разликата в цените е космическа!

16

Анонимен

преди 2 години

МФ готово да плати! А аз готов ли съм да си платя парното? Или ли мен никой не ме зачита? Ами ако аз и всички като мен не отидем да гласуваме? Тогава Европа ще ви даде червен картон! Вие и ние, вървим заедно, не ни пренебрегвайте, защото първият ритник ще ви го дадем ние! Много близо сте до това.Много близо!

15

Анонимен

преди 2 години

на всяка поръчана машина по едно летящо хвърчило на батерии за дронаджията

14

Анонимен

преди 2 години

Колко милиона отпуснаха за машиняци. Чорапа не напълни ли гардероба вече

13

До 14

преди 2 години

Забрави да добавиш и избухващи епидемии. Но, съм съгласен. Всичко е свързано. Това, че не знаем зависимостите не прави нещата несвързани!

12

Анонимен

преди 2 години

Купувайте бре! Пари бол! Но един ден всички тези "игрички" с изборите ще станат (както казваше баба ми) бельни! Демек, ще станат ясни. Играйте си! Но един ден на хората ще им писне! Ще избухнат! Като всички тези вулкани, пожари, водни стихии и бури. Нищо не е случайно! Случайно няма! Всичко е свързано!

11

ХХХХХХХ

преди 2 години

ЗА КАКВО СА ТОЛКОВА МНОГО МАШИНИ...ЗА ДА СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА В НЯКАКВА ТАЙНА СТАИЧКА ЛИ...???? МОЖЕ ЛИ ТАКОВА РАЗХИЩЕНИЕ...

10

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха, не е истина какви бaлъци сме.

9

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

...А ПАРИ ЗА СТРИТЕЛИТЕ НА ПЪТИЩА ....НЯМАААААААА------ЩОТО ТРЕБВА ДА КУПУВАТ МАШИНКИ ЗА ЛЪГАНЕ НА НАРОДА!..ЩЕ СИ ПЛАТИШ ФИГУРАНТЕ...!!!!!!!!!

8

Хахаха

преди 2 години

Тия по напредналите държави не могат да се мерят с нас!!!!! Още с хартия си гласуват!!! Хахахахаха сме шни ци!!! А ние понеже сме бедна държава се изхвърля ме като.... и пръскаме милиони!!!!!!!

7

стой та гледай

преди 2 години

фигуранта смята че с повече машини ше спечели :) ама ше увисне на лоста като прани *** .

6

Киро Биберона

преди 2 години

Абе у нормалните държави се гласува онлайн! ЦИРК само им дай да купуват машини за гласуване!:))))))

5

+++

преди 2 години

Край на корупцията,ще изчегъртам този, ще изчегъртам онзи.Бля,бля,бля.Къде е обществената поръчка?Заради едни невъзвръщенци сътворихте толкова глупости, че край няма.Жалкото е че ние баламите плащаве,а вие лапате комисионните.

4

антиСП

преди 2 години

Нека купи! Тука друго не правим, само избори. Машини си трябват!

3

Пази Боже

преди 2 години

Станахте за смях дори на амуджите. За трети път разкарваме неограничено машини по чукарите в Анадола. С клоуни и шоумени толкова. Цялата Мара втасала, малини купува.

2

1-н

преди 2 години

Купете ве, купете 10000, да има. Бай Каиш плаща...

1

Анонимен

преди 2 години

Слагат си комисионните в джоба - затова все пазаруват машинки