40

Сам паднах

преди 2 години

Тази държава няма никакъв шанс да оцелее извън ЕС, в близките 20-30 години. Учудващо е, че са готови да си утрепят държавата, но не и да изкоренят антибългаризма си като фундамент на "македонския" идентитет. България няма пусне българомразци и крадци на история в ЕС. Вето!

39

Стокхолм

преди 2 години

Не са искали,не са влезнали- 30 години македонските политичари лъжат народа си, че искат да влезнат,но истината е,че слушат Белград да не влизат,освен заедно с тях.Първо се дървиха на гърците за да ги спират,сега на нас- само и само да не влизат преди Белград.Защото това ще означава Белград да си го изкара,а Брюксел да си го вкара.Да ама Брюксел си плаща за услугите, а Белград им ползва която дупка пожелае, даже им прибира джобните пари! Какво да правиш- класически Стокхолмски синдром!

38

Каракольо

преди 2 години

Тези си плачат за български лабут

37

Случаен минувач

преди 2 години

А бе няма да ги пускаме в ЕС и толкоз. Гърците ги спираха 28 години. Да се научат да уважават. Не може да ни плюят, а ние да се правим, че дъжд ни вали.

36

никога

преди 2 години

никога македония, сърбия и другите там няма да влязат в ЕС

35

Идеалист

преди 2 години

Не да се примиряват, да се борят да не влизат ЕС и да се радват. че не ги пускаме там! Един ден ще ни благославят!

34

Анонимен

преди 2 години

Сега Европейският съюз е просто гей съюз, само те имат права

33

аа1830

преди 2 години

Българските интереси са и македонски интереси. Сръбските интереси са само сръбски интереси!

32

аа1830

преди 2 години

По-добре е да имаш приятел в лицето на България отколкото на Сърбия. Ще го разберат по трудния начин

31

aa1830

преди 2 години

Да изчакаме изборите във Франция, да изчакаме изборите в България, после ще чакате и други избори.... Чакалници, все някой им е виновен, все от друг зависи, все някой им в длъжен. Как Хърватия я приеха безшумно - защото си бе оплела кошницата и защото прилича на европейска държава. Не е важно да смениш облика на столицата си в стил барок, триумфални аарки, войн на кон и да се окичиш с европейски знамена.

30

немо

преди 2 години

Не ние, Сърбия неиска Македония в съюза, не ви ли се струва странно, че точно се оправиха с гърците и взеха да се карат с нас? Македония и е единствения съюзник/поддллога/ на Балканите. Изгуби ли макетата остава сама. Затова сърбоманите в Македокия диктуват политиката там.

29

Анонимен

преди 2 години

Имаха шанс, пропиляха го!Много помия изляха по България, но и това не е нещо ново.Брат брата не храни...Давахме, давахме, а на среща ни едно непораснало дете. Дете, дете ама на 30 години стана!

28

Анонимен

преди 2 години

оти ручаха жабетата северните марсианци хахах ама как се взеха насериозно!

27

Анонимен

преди 2 години

Мисля че съм познат на Днес отдавна, та тогава писах, че нема как да стане без съгласието дори на една членка на ЕС, присмяха ми се модчетата....хахахаха :))) Те ако не призная, че са с български корени и немат претенции към "античната" им история, може само да си помислим, ама като сме изгубили доверие в тях, как да го направим ? :))))

26

Анонимен

преди 2 години

Нема ли нема по юбаво девойче от македонче

25

истината

преди 2 години

Всеобща тайна е, че ЕС удобно ни оставя да сме препъни камъка за макетата. Ние сме на дъното на ЕС и пак сме по-добре от макетата. За какво им е на ЕС страна от калибъра на БГ? Със сигурност не е голям пазар за да си изнасят стоките там, а и безработицата в съюза е достатъчно голяма. БГ и румънските бразилци попълват нископлатените работни места. Макетата да загряват около тъч линията, но на този етап ЕС няма нужда от тях.

24

Анонимен

преди 2 години

До Моряк и половинаИма едно нещо, което се нарича национално достойнство. Не може да ти изкривяват историята или да си е присвояват в техния си удобен вариант, не знам кой народ би приел това :))) Това са сърбомани в Македония, които дават мило и драго да ги намразим, мисля че успяха :)) Да признаят че са били част от нас, че говорят на български диалект, тогава преговори :))

23

Пустиняк

преди 2 години

Едно маке - юнак, две макета - чета, три макета - чета с предател.

22

Анонимен

преди 2 години

По-голямата част от т.нар. македонци са българи с промит мозък, останалите са албаници. шиптъри май им викат. Тендецията е промитите мозъци да изчезнат и да бъдат превзети от шиптърите. Ако си бяха признали, че са българи, щяха да се спасят.

21

Анонимен

преди 2 години

Заради великия ЕС плащаме двойно за нови автомобили понеже екологията е супер важна за ЕС, а в САЩ и Русия плащат двойно по-малко за същия автомобил но с Евро 5.