24

Възмутен

преди 2 години

Аз пък вярвам че цените на коптори те в мръcна и бедна София ще се сринат до нивата от 2011 което ваъщност е реалната им цена.Не може банките да се подиграват със спестяванията на хората изкарани с труд.Надявам се най накрая икономиката да заработи в нормалния си цикъл, на гледахме се на изкуствени балони и простотии от политиците по цял свят, ай стига толкова

23

Анонимен

преди 2 години

Май повечето хора е знаят, че само 20% от общия паричен обем на сделките през 2020г. е заемен капитал. И 1/3 от ипотеките да гръмнат не е значимо на целия фон. Знаете, надявам се колко са парите на гражданите и фирмите в банките и при големите депозити как започват да ги таксуват с отрицателната лихва! така, че не се чудете къде отиват спестените пари - в имоти.

22

До 21

преди 2 години

Целия западен свят не е държава. Да купиш трябва начален капитал плюс 25 години слугинаж. Как мислиш се плащат апартаменти по 600к евра? Е има и по-евтино, но в сравнение младост ще ти се стори като Бевърли хилс после. Хайде сега дружно да запеем одата на радостта!!

21

Анонимен

преди 2 години

За такива коптори на снимката ли хората теглят заеми, заробват се, треперят да не останат без работа и ги изплащат цял живот? Това е безумие, не бих направил такава грешка.

20

Анонимен

преди 2 години

Държава, в която едно средностатистическо семейство не може да спести за жилище 10 години не е държава, а управляващите я не са никакви управляващи. Всичко друго е заробване на хората, лъжи и обезлюдяване.

19

Дедо

преди 2 години

Ипотечните кво ги мислите? Че ви земат имота и тва е . Потребителските да му мислят сериозно ! В България все още има доживотна задлъжнялост. Феодалите докопат ли те , цял живот лихвите не мое да платите , камо ли главницата!

18

Анонимен

преди 2 години

Вие как мислите? Докога банките ще търпят тези нива на лихви ,при тази инфлация?Сами си отговорете на въпроса.Ами маса народ който буквално ОТ СТРАХ се набута в жилища на тези цени в момента,при тази демография???Там как мислите ,дали няма да има обесили се?Проблема е че много хора забравиха или са били малки през 2008 година.

17

Анонимен

преди 2 години

Някакво потресаващо гето е на снимката.И за кутии там хората броят пари? И то - взети на заем? Боже, Боже, голям гръм ще се чуе всеки миг, дори и без вдигането на лихвите.

16

ccc

преди 2 години

Пффффсссссссс......... Брокерките почнаха да се подмиват......

15

Анонимен

преди 2 години

Ко стана със статиите, че народът се избива да купува нови апартаменти и къщи? От няколко седмици се счупвахте да пишете такива нщеа и сега изведнъж.... хоооооооооп

14

Bebok

преди 2 години

"200 хил. апартамента, които стоят празни" значи ли тва че данъци ще увеличават?

13

Анонимен

преди 2 години

Трябва да съм луд да тегля ипотечен кредит в момента...

12

Анонимен

преди 2 години

Вече много от ипотечните кредити дори и потребителските са вече лоши. Не е нужно лихвите да скочат, достатъчни са надутите цени на ток, парно, хранителни и нехранителни стоки и услуги и кредитите да не бъдат обслужвани. На много хора не им стигат за сметки и храна, а какво остава да плащат кредити.

11

Анонимен

преди 2 години

Едно време биткойните ги печелих като утешителни награди по онлайн турнирите... Дори съм се "набутвал" да купувам по 8 долара парчето. Но си взех селска къща с двор 2 декара, ремонтирах я, 55 хиляди лева само за басейн се изръсих, нищо, че в селото няма вода по 6 месеца в годината... Сега съм набелязал 3 съседни имота за да направя почти 9 декара двор и ми е през хурката за криптобалони, ипотечни кредити и апартаменти...

10

Анонимен

преди 2 години

Скъпо или евтино е субективно, гледайте собствените си нужди, спестявания и доходи, ако е за инвестиция с едно наум. Купих скоро и оттогава насам расте, може и да се срине, но когато е за лични нужди, голям процент на самоучастие и гарантиране на личен комфорт не би ме притеснило. Ако съм взел на ръба на възможностите с идеята да правя далавера, щях да съм притеснен, докато не продам или отдам.

9

Това

преди 2 години

Таджикистан ли е на снимката?

8

Анонимен

преди 2 години

Ако се съди по строежите само в Софето България трябва да е 30 милиона с яко положителен прираст и без грам емиграция! *** налапват кукичката стабилно, след време ще им гледаме сеира

7

Анонимен

преди 2 години

Догодина май идва голямата брадва...

6

Анонимен

преди 2 години

С битНИЩОТО драмата ще е по-голяма и от тази с имотите.Изобщо тече глобален процес по ограбване *** бунаците.

5

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е не дали а кога ще скочат лихвите и тигава ще падне голям смях с пишман инвеститорите които изтеглиха кинтите от банките заради отрицателните лихви и ги набиха в тухли и ДжелезУ.Цените на имотите наполовина и непродаваеми за един мнооого дълъг период от време.Глад иде другареее, ГЛАД !!!