145

Мая

преди 2 години

Както каже др. Черепов,така ще бъде!

144

Кико

преди 2 години

Царят; Вярвайте ми! ( втора серия)!

143

тя

преди 2 години

Напред с "Продължаваме промявата " !

142

преоблякъл се Илия

преди 2 години

погледнал се - пак в тия.Поредните имитатори на политически живот, които ще изпълняват повелята на колонизаторите, ще ограбват българския народ в полза на САЩ,първата скорост на еврогейския съюз и собствения си джоб.Удоволствието да си с победителите на изборите излиза много скъпо!!! Ефекта е че който огласява проучването решава съдбата ни, и винаги в наша вреда.Решавайте самостоятелно, телевизиите са собственост на олигарсите и ви зомбират.Не на вече управлявалите.

141

проект на дс

преди 2 години

Зад ПП прозира дългата ръка на ДС. Същия сценарий като довличането на царя.

140

ББ

преди 2 години

хаха какви ли не отвличащи вниманието маньоври прочетох,какви ли не обвинения и помии,толкова могат ченгетата от дпс-гроб,гроб са продукт на дпс...не обратното,гроб ги обслужва,имат и още проекти разбира се...основният играч обаче е ...Народа ни,фактите сочат,че ще подкрепим проекта Петков-Василев...ако заложат и търсене на наказателна отговорност...строга...ще прескочат 50%...приятели,плющете минуси тролчете...елементарни лъжи и манипулации...как сме искали да живеем като...р.би в 21 век

139

Анонимен

преди 2 години

Тези проекти са само за нааагъъзени нации като за огромно съжаление - нашата!:))))))))) Не съм симпатизант на нито една БКП потомствена партийна структура!

138

Анонимен

преди 2 години

Щом като българинът е доволен от образованието, здравеопазването, администрацията, правосъдието и стандартът на живот у нас, да си гласува пак за ГЕРБ, аз съм живял в чужбина и съм видял как трябва да бъде, така че за ГЕРБ няма да гласувам никога.

137

Анонимен

преди 2 години

Май най- много гласове взима от ДБ, като гледам прогнозите, които никога не се сбъдват.

136

Анонимен

преди 2 години

Кой управляваше до сега? Добре или зле? Кой управлява сега, или кой се проваля да управлява сега? Преценете сами! А, отговорът че Бойко е виновен го знаем, спестете си го

135

dabe

преди 2 години

До БГ Гражданин == пък по-голяма глупост герб+дпс не може да се измисли! Кога сте чували НАИСТИНА да са управлявали заедно? Дпс си е създадено от БСП и е винаги с БСП. Нещо сте забравили Станишев и Доган. Не ми пробутвайте лъжи, особено за другаря Пеевски. Все герб е навсякъде слаган, важното е да се плюе. Но тук са наследниците на Активните борци срещу капитализма и фашизма в този сайт и навсякъде. Чакат да се облажат от ПП (Президентския Проект). И ще стане - иборите ЩЕ БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ!

134

Анализатор

преди 2 години

Като чета статиите тук стигам до елементарния извод , че тия двамцата , както и румения ни президент са протежета на вар.ненската гру.пировка ! Който прочете това да се радва, че го е видял , защото бързо ще го изтрият , както обикновенно ;)

133

КОЙ ЗАСТРАШАВА ГЕРБ!

преди 2 години

Никой от българската политическа сцена не може да застраши ГЕРБ, защото няма причина след огромното строителство на България, което ГЕРБ извърши, не може да бъде застрашавана тази партия. Единствен, който може да застраши ГЕРБ, заради построяването на Сръбски поток с наши пари в полза на Кремъл и заради рестартирането на допотопната АЕЦ Белене в земетръсната зона, това е Джоу Байдън. Бойко от Байдън трябва да се страхува, от никой друг...

132

пфф

преди 2 години

Андрей Райчев никога нищо не е познавал. След всички избори се скрива и се появява чак преди нови избори за нова поръка..

131

Анонимен

преди 2 години

НА ТЕЗИ РАДЕФ ИМ Е ПИСАЛ СЦЕНАРИЯ И СЕ ВЗЕХА МНОГО НА СЕРИЗНО,ХАЙДЕ МАРШ ОТ ЗЕМЛЯНКАТА БЕ КИРЕ......

130

...

преди 2 години

За харвардските измамници ще гласуват най-големите балъци - такива дето се обаждат в телевизионните игри на импулсни телефони, а също и жертвите на телефонните измамници.Колко не-умен трябва да си да се надяваш, че изпечени лъжци и измамници, които вече са те излъгали, че няма да те излъжат отново :)))))

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 145Но пък имат Мустафата, Сорос и др. все такива подобни люде.

128

Анонимен

преди 2 години

Е, нямат структурите на СИ.К на разположение, но това е добре.

127

Анонимен

преди 2 години

Добре, ще вземат гласове - но откъде ще намрят хора които да управляват, та те са само двама човека, нямат нито структури нито нищо?

126

До 141

преди 2 години

Сега ще видиш и по-големи кражби - Промяната продължава!